Pufi de ian-febr 2010 (44) - LMA Lorex !

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Buna dimineata,

Daca nu erau ok, eu as fi optat pentru trat. alopat(zentel, cred), de prima intentie, asociat cu un hepato-protector(liv52), si apoi, de intretinere, a la long, pentru trat naturist si/sau homeopat......sper sa nu fie viermisori la voi...poate doar masele, hiper-salivatia sa fi produs disconfortul abdominal...

Sorina, mami de Diana si Iris

da...si noua ne-a dat liv52..si am luat flagyl nu zentel

astazi nu i-am mai dat lapte intre mese si nici rontaieli...de diminetaza a luat 2 guri de branza..iar acum la pranz a ras un castron de tocanita de cartofi...dar m-a urlat de lapte toata ziua...

l-am bagat la somn, plec si eu sa pap...

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita
ideea e ca e foarte sinistrat si frustrat cand il las acasa cu copilul si eu imi "pun coada pe spinare" si plec... fetele fara bone/bunici, cum ati rezolvat aceasta situatie???

Mai avem un pic si o luam razna amandoi... deci n-am rezolvat .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

si vad ca a nu a dat nimeni cafea asa ca

poftiti la va rog

o sambata placuta sa aveti

de cafea, prima am baut-o repede de trezeala, a doua o savurez
cum merge cu gradi?

pui mic

cu gradi merge si nu prea

plange dimineata cand il las circa 30 de secunde dupa ce intra il clasa, si mia plange cand ne ducem sa il luam..cum ne vede cum se pune pe plans...tot asa 30 de secunde

chestia mai grea e ca nu doarme la pranz si nu prea mananca...bine asta cu mancarea e generala la noi...de ceva vreme nu mai vrea prea mult..dar lipsa somnului il termina...seara nu ne mai intelegem cu el...nimic nu ii convine, urla, tipa, se arunca...e obosit nevoie mare...
in schimb si-a reglat cat de cat programul de masa si de somn..la 10 cel tarziu e adormit...dar si la 7 ne da trezirea indiferent ca e we

Mergi la inceput

pupici multi pufilor bolnavi...danasor te inteleg cu noptile pierdute...nu stiu frate ce s-a intamplat..acum vreo 4 ani lucram pe schimburi...pai aveam atunci munca noapte, ziua facultate si puteam sa o tin asa 3 ture fara sa ma resimt..acum daca nu imi fac somnul o noapte sunt turbata si chiauna a doua zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Loredana am vazut ce bine v-ati pregatit pentru iarna cu imbracaminte si incaltaminte, e mai rece la voi ca aici? acum unde sunteti, ati fost in Ro?

Suntem in Hamburg,plecam in Ro martea viitoare

E destul de frigut aici,cam cum era la mama la Suceava...Da,ne-am pregatit asa bine ca are mami putin buba la cap cu shoppingulTare greu ma mai controlez cu cumparatul pentru Lara,si asa ma zapacesc reducerile astea,de parca mi le-ar da gratis...

Imi pare rau ca a fost bolnavioara Anastasia,sper ca a ramas deja totul in urma!Multa sanatate!

Ia sa termin de citit,ca ati fost harnicute la scris,imi place!

Mergi la inceput

Imi pare rau de pufi bolnavioari... iarashi?? Sanatate cat incape!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Hello!

Dana of ce ati mai patimit! Pupam printesa delicioasa sa iasa caninii repede.
Cu alaptatul suntem in acelasi stadiu, cand vrea, cat vrea. Doar ca de azi am inceput reeducarea , incerc sa nu-i mai dau asa des pt ca ma dispera. Daca stam impreuna pe canapea, vine sa suga din 2 in 2 minute. Nu vreau sa o intarc, asa ca incerc sa o dezvat de obiceiul asta. Deocamdata e jale mare, vine la tzitzi, pune capul pe ele si isi plange de mila. Sper sa reusim ceva, o mai alaptez pana la 2 ani.

Sanatate multa pufilor bolnaviori!

M-ati pus pe ganduri cu viermisorii, poate o sa-i fac si eu niste analize.

Loredana te inteleg perfect cu shoppingul, eu mi-am facut tabel in excel si nu ma abat de la el deocamdata. Poate dupa ce termin cu tabelul o sa mai iau si lucruri doar pt ca-mi plac.

Pana la urma i-am vazut pe Luca si Yannis aseara. Sunt tare schimbati, Luca dpdv al comportamentului este alt copil, este foarte sociabil. Yannis este foarte scump, cand ne vede devine timid si face niste fetze de iti vine sa-l mananci.
Poate reusiti sa mai puneti poze noi cu pufii, sa ii vedem si noi asa crescuti. O sa incerc sa o fac si eu azi.
Pupici multi si weekend relaxant.
Nyny?
Simply ne-a scris zilele astea sau am visat eu?

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Eu am revenit, dar vad ca doar eu.

Am avut o zi....inca putin si paruiala scrie pe Mara si pe mine. Stiu ca este nervoasa din cauza maselelor dar face niste crize de nu-mi recunosc copilul. Mai nou le face si in supermarketuri (Sorina m-am gandit la tine, abia acum am inteles), si acasa, si pe strada.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita
ideea e ca e foarte sinistrat si frustrat cand il las acasa cu copilul si eu imi "pun coada pe spinare" si plec... fetele fara bone/bunici, cum ati rezolvat aceasta situatie???

Mai avem un pic si o luam razna amandoi... deci n-am rezolvat .

Ash vrea sa adaug ceva: sper sa rezolvam oarecum situatzia cu gradi, aka sa fie atat in folosul lor dar si al nostru.

Mergi la inceput

mire Off offf... pufii ashtia si "fitzele" lor... poate trece repede perioada asta cu nabadai ... ...

Fug in pat ca mi-e un somn ... nb!

Vroiam sa va mltzumesc pt raspunsurile la sondaj... cred ca trec linkul la semnatura, poate se mai baga cineva.

Mergi la inceput