Strugurasi Sept-Oct 2011-Haideti fetele!(116)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Buna fetelor.
Azi am fost si noi la dr ptr cantarire, masurare de o luna.
Are 4300 gr si 54 cm.Dr. s-a aratat multumit.Mi-a calculat tot de la greutatea cu care am nascut-o 750 gr ( ca dupa carte spune el). Asa ca m-am linistit.

Mi-a venit si rezultatul de la celulele stem.Neasteptat de bine.
Mi-au raspuns ca pot fi folosite de o persoana de 82 kg. Ceea ce e wooww.

Bravo May ptr bebe grasunica.

Sei noi nu cred ca avem colici.Eu ii dau asa in fiecare seara espumisan dar am zis ca incepand din seara asta sa nu-i mai dau poate asta o constipa. Ea nu plange doar se foieste, maraie si somn de 6-7 ore doar in visele mele.

24.08.2011 mami de Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 ani

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Ionela, intrebare: din pacate eu am facut o tromboflebita. trebuie sa iau antibotic si detralex . antibiotic - zynnat. ai idee daca imi afecteaza lactatia?

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

se pare ca mai sunt vreo 4 burtici care mai scriu ..restul sunt mamici
si eu sunt cea mai mica

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

rach ce norocoasa ai fost cu vaccinul
si T il are tot pozitiv
mie nu stiu cum mi a facut vita aia de asistenta vaccinul , ca si acum ma doare buca

unboticutz eu as vrea te rog detalii despre problema voastra cu refluxul

oana ce ai patit , cum s a intamplat ?

_

bb T. 28.08.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

lena medicul tau` a fost/este rezidentul drlui meu, care si el e cu ideea ca pana in 41 sapt il putem lasa pe bebe "de capul lui". Nush dc spune el ca travaliile induse nu sunt chiar asa ok. Mi-a zis o mamica, care a nascut de 2 ori indus iar a 3-a oara avenit bble cand vrut, ca travaliul indus e mult mai dureros. Dar nu am auzit vreo parere ca ar fi mai riscant sau mai stiu eu cum. Nici dr meu nu a zis nic pe tema asta

de si39+

bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

lena PS dr meu merge pe ideea de nastere indusa, dar naturala, nu ceza. Sa imi spui si mie dc dr tau e setat pe ceza

de si39+

bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

deci... Nati.. ma bucur sa te vad pe aici, si m-as bucura si mai si de ne si vedem.. azi am luat pitica in burta (wrap) si am fost 4 h la plimbare noi 2 in polus si coraq

Marryan azi am intrerupt sabul si plansete numai pt a cere brate ( pana acu..)
Unii zic ca , colicii provin din anxietatea , stresul si oboseala mamei.. deci zzennn

Fata mea e putin balonata , de fapt mai bine de atat nu am vazut-o .. imi vine sa strig de fericire...

Lena.. punem pariu ca nu ajungi la 41 s

noapte buna

Camady.. bravo pt rezultate .. o sa ajungeti si la 6 ore de somnic.. bine ca nu urla

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

seara buna

Am cam citit pe diagonala si sunt cam cu gandul la fiu-meu care e tot cu febra dar incerc sa ma adun putin
Oana, din pacate nu regasesc substantele active de care spui in niciunl dintre tabelele mele. Intrebarea mea este daca nu e posibil ca, avand tabelele listate sa gasesti cu medicul tau o solutie acceptabila. Zynnat cica se secreta in laptele matern in canititati mici si necesita atnetie. Ce zici? Poti incerca sa mergi cu tabelasul la medic?
daca nu poti incercam sa gasim o solutie ca alkaptarea sa nu fie oprita
Nasterea indusa poate duce la complicatii, in sensul ca este fortata iesirea copilului si organismul nu e neaparat pregatit pentru asta. Eu am avut parte de cea mai urata experienta legata de oxitocina. Am simtit pe propria pielke ce inseamna riscul inducerii chiar daca oxitocina mi-a fost administrata dupa 12 ore de la rupera naturala a membranelor. Pe monitorizare a aparut o scadere treptata a ritmului cardiac la copil pana la momentul in care a aparut olinie si un tiuit lung. Se oprise deja administrarea de oxi prin perfuzi de la primul semn ca ceva nu era ok. Din fericire, dupa acele clipe lungi cat o eternitate , inima puiului meu a aparut pe monitorizare. S-a nascut bine si a respirat bine si nu a avut nevoie de ingrijiri speciale. Partea grea pentru corpul meu a fost faptul ca de la o doza mica de oxi am avut o contractie de 15 minute fara pauza ajungand pe acea contractie de la dilatatie 2 la dilatatie 7-8. De durut durea cumplit, dar , pe langa spaima ca imi pot pierde puiul , durerea fizica nici nu se simtea. cu toate astea: EU AM FOST UN CAZ SPECIAL, ASA CEVA SE INTAMPLA FOARTE RAR . MEDICUL MEU ERA CU EXPERIENTA DESTUL DE MARE SI ASA CEVA CITISE DOAR CA SE INTAMPLA NU VAZUSE. Spun asta ca se intreba de riscuri. da, riscuri exista si sunt riscuri mari in sensul ca pot fi grave, dar, rareori se intmpla asa ceva, si nasterea indusa nu e mai riscanta decat cezariana, spre exemplu

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 35+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Iris a nascut si ea, sunt bine si ea si bebe Antonia, nu stiu detalii prea multe, dar am foat azi la control si l-am intrebat pe medicul care a facut cezariana, mi-a confirmat el ca sunt ok amandoua.

Felicitari May

37+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellena_d spune:

sunt fffffff suparata. deja simt ca nu mai pot, nu stiu ce sa mai fac cu Petru. Masa de dim de la 8:00 mi-a vomat-o cand l-am asezat in patut, nu cu jet, a facut o "baltocica" langa el (l-am asezat pe partea stanga), i-a intrat laptele si in ureche, s-a murdarit si pe caput, pe maneca, etc. Ok, am trecut peste, ca acum, dupa baie, la masa de seara sa imi repete faza si sa vomeze 120 ml de lapte, iarasi, nu cu jet. De dimineata a fost laptele meu, acum a fost LP. Il tineam la 45 grade, normal, ca la supt, terminase biberonul si odata vad ca ii vine inapoi laptele in valuri din gurita pe haine, pe tot. M-a apucat plansul si de atunci plang intr-una. Oare e bolnavior?

Minunea mea mica Petru Severian, a venit in viata mea pe 09.09.2011 ca sa-mi lumineze existenta !

Mergi la inceput