Licurici de ianuarie-februarie 2009 (153)
Raspunsuri - Pagina 21
andre_ea spune:
Buna dimineata,
Azi m-am trezit optimista (desi obosita), asa ca am venit si la voi sa va urez o zi buna.
Patricia!
Imi pare rau pentru raceli. O sa se cam tina lant o perioada. Si la noi Tudor a facut febra in week-end si-l doare gatul. Cred ca Ilinca il urmeaza. In plus nici nu ma mira ca nu sta deloc imbracata prin casa, vrea numai in rochite, fara ciorapi sau papuci, si in casa e frig.
O zi minunata va doresc.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David
roxanaz spune:
buna ziua
am mai inviat si eu
Patricia la multi ani fericiti!!! tot binele din lume sa fie in calea ta.
sanatate multa tuturor bolnaviorilor.
noi am scapat, adica inca nu avem nimic. inca ![]()
Iulia ce frumoase poze si ce vreme minuata!
Irina bestiala cursa de rate.
Daiopri, sincer, nu as vedea problema. dar musai vorbeste cu medicul lui, care il stie mai bine.
Aalina, va pup. ce face bajetzii? 
o zi frumoasa va doresc!
Naty spune:
La multi, multi ani, Patricia!
Eu intru mai rarut, am avut si treaba multa si, in plus, trag mai mult cu ochiul pe la mamicile de clasa 1, pana ne intram in ritm scoala e prioritatea nr. 1 a casei. ![]()
Ma gandeam sa o dau pe Nadi la gimnastica. O fi prea mica?
Cu crizele ne luptam si noi. Cum le gestionez? Dupa dispozitia mea de moment
Uneori o iau in brate si incerc sa o linistesc, alteori incerc sa ii explic rational, alteori sa ii distrag atentie si uneori ma enervez asa de rau de-mi vine sa ma arunc pe geam si tip. Toate atitudinile au acelasi efect: 0.
Cred ca de acum o voi lasa sa-si faca circul fara sa intervin (cu execptia cazului cand da in sora-sa, ceea ce face in mod curent).
crisspy spune:
Salutare,
Sanatate multa bolnaviorilor.
Patri
ai primit lapticul?
Nu am mai intrat ca ne luptam cu mancatul, se pare ca asta e soarta mea sa am 2 copii mofturosi. Trebuie musai sa fac rost de o pompa pt cand ma intorc la munca in decembrie. Am avut o Avent electrica imprumutata de la cineva si a trebuit sa o returnez, am mai primit una primii pasi electrica si nu merge deoc, nu iese nici o picatura 
.
Ma uit pe okazii poate gasesc ceva. Aveti vreuna din voi vreo pompa electrica de vanzare?
gasha
Crisspy,
fericita de
Razvi si
Andra - Maria
lisssa_ana spune:
Pat,la multi ani si aici
naty, Ana merge la gimnastica de la 2 ani, ii placem a invatat multe chestii, din iarna intra la grupa de 3 ani+ si o voi lasa singura. eu zic sa o dai fara probleme. in legatura cu crizele, nu pot sa zic nik ca si noi le mai avem, rar...dar sunt
Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)
DarkBendis spune:
In legatura cu crizele, noi procedam cam asa: luat puiul in brate, sau ne "coboram" la nivelul lui, si spus cu voce cat mai linistita, dar ferma "nu inteleg ce spui/vrei daca plangi, zau ca nu inteleg, hai nu mai plange sa vada mama/tata ce vrei si ce putem face"...variatiuni pe nota asta. Repetat si repetat pana se lamureste jupanul ca e in interesul lui sa se linisteasca si sa putem "discuta" si "negocia". Daca sunt chestii care din pacate nu se pot discuta, de genul "acum plecam din parc, desi tu acum vrei sa te joci in corabia de pirati si nu in alta zi" sau "musai trebuie sa mergem cu masina la magazin, si nu cu caruciorul sau pe jos" nu prea avem ce face, ignore. De obicei mai incercam sa ii lasam posibilitatea sa aleaga, "vrei sa mergem cu masina la magazin la Tesco sau la magazin la ASDA" (deci cumva sa decida el), si asta functioneaza. In orice caz, am reusit sa ne "lamurim" ca "tantrums and crying gives you nothing", deci si la noi s-au rarit tantrumurile, dar inca mai avem ![]()
Multa sanatate la toti bolnaviorii!!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
micola spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Naty Ma gandeam sa o dau pe Nadi la gimnastica. O fi prea mica? |
Si noi azi ne-am inscris la dansuri

lisssa_ana spune:
Micola, f bine. Noi facem si dansuri si sa vezi ce miscari scoate fiica'mea de se uita urat tac'su
.
Gimnastica a invatat-o sa asculte, sa face ce i se zice, sa isi astepte randul fara sa intre in fata altor copii. Draga de ea, cand ajunge in spatele unui copil mai incet, s euita la mine si ridica degetelul si zice":wait"
dar pe un ton...
.
Dansurile, e distractie pt Ana, adevarul e ca ii prinde bine mai ales peperioada rece cand nu prea iesim in parc.
Ahhhh, Dark...de as avea eu rabdarea ta, bine ar fi.
Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)
bebelusi spune:
LA MULTI ANI ALINAAAAAAAAAAA, sa traiesti 100 de ani, sa ai o viata ca-n povesti alaturi de familia ta

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"