Licurici de ianuarie-februarie 2009 (153)
Raspunsuri - Pagina 13
anna-mama spune:
Crisppy, ma bucura tare mult vestile despre Andra, super! Razvi cum mai e?
Paula, azi e vineri, vreau ciocolata!!! 
Selene, o sa reinceapa sa bea lapte, poate e doar o perioada, li se mai ia si lor mereu de aceleasi lucruri...al meu nu mai bea asa mult, dar mananca in fiecare zi cu orez, gris, cus-cus, paste...
Porumbita, ce-mi place Robert, e asa un baiat inteligent si te intelegi cu el numai prin discutii
Sper sa vina si bebe asa cum va doriti 
Ttenzika, o sa se acomodeze la gradi, asa e la toti in primele zile, sper doar ca a avut noroc de educatoare bune 
Eu nu mai dorm de 3 nopti, ffff multa munca la setviciu...si m-a doborat si o raceala, asa ca azi am ramas acasa ca nu mai eram in stare de stat la birou. Vladut e bine, a fost fericit ca nu am plecat la serviciu azi si f intelegator, m-a lasat sa stau in pat si venea el cu jucariile sa ne jucam in pat, a inteles ca nu am putere de mers in parc, dragul de el. Din pacate mie mi-ar trebui sa dorm, sa zac cu ochii inchisi, dar n-am ce face ca nu are cine sa stea cu Vladut...
Aaa, si mi-am luat rezultatele analizelor, am o anemie usoara...
de steluta norocoasa Luca-Vlad si
29+ cu
minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
bpaula spune:
Anna mi-au ramas numai niste colturi mici pe acasa. Ca termitele au fost, nici firmituri nu prea au ramas in farfuriile de la cioco
. Dar desi nu si aspectuoase sunt foarte bune si colturile ![]()
Bebelusi, cred ca e super greu cu amandoi si fara ajutor plus ca Vlad il vrea pe tati. Sper sa se regleze situatia cat mai curand.
Anna sa stii ca mie mi s-a ameliorat anemia cu Maltofer si Captafer si doar dupa o cutie. E tot sub limita dar doctorul zice ca e mai bine.
Super obositoare zi am avut astazi, nu mai pot nici sa suflu, cred ca a obosit si bebe dar macar a fost un eveniment reusit cu colegii. I-am anuntat ca atunci cand o sa intru in indemnizatie o sa le fac cioco la schimb cu pampersi si au zis ca e buna ideea. ![]()
Maine dimineata vine si Marius, abia astept sa il vad. 
bpaula spune:
Aaaa...uitam sa a zic
A nascut fina mea azi noapte. Si asteptau fetita si a iesit baiat. ![]()
bebelusi spune:
Bpaula felicitari, sa va traiasca
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
crisspy spune:
Anna 
si multa sanatate. Sper sa scapi repede de raceala
.
Ma intrebai de Razvi, la 6 dimineata avea temperatura, nu mult dar avea. Sa vedem cum evolueaza azi. Imi e tare frica sa nu ii dea si matzei ceva.
Paula felicitari pentru finut 
Sa-mi tineti pumnii, acum dimineata vreau sa le recoltez la amandoi probe de urina ...imi e groaza 
la Razvi ca nu sta sa-i pun pungulita si la Andra ca nu am mai recoltat pana acum.
Week-end placut tuturor!
Crisspy,
fericita de
Razvi si
Andra - Maria
bpaula spune:
Am scris un mesaj de dimineata dar nu stiu unde a disparut.
Crisspy sper ca ai reusit sa recoltezi. Ultima data la Marius l-am dus sa faca pisu la WC si cand curgea i-am colectat direct in recipient ca pentru adulti. I-am explicat ca il ducem la doamna asistenta si i s-a parut si lui interesant.
Dimineata mi-a venit baiatul acasa. Daca aveti timp puteti vedea mai jos cat de ocupat a fost el la bunici:
https://picasaweb.google.com/117217166595223721001/Septembrie#
https://picasaweb.google.com/117217166595223721001/Octombrie#
Week-end placut!
miereamara spune:
LA multi ani Anna, sa fii sanatoasa, nastere usoara si bebelus santatos!
Crisspy tin pumnii sa nu fie nimic!
Lui A. i-au pus cateter cand a trebuit sa ii recolteze urina la urgente, foarte traumatizant a fost si pt el dar si pt noi, plus cateva zile dupa aceea s-a plans ca il doare putza.
Paula, s-a distrat baiatul nu gluma! Ce frumos!
Tiny baby gator
Baby gator
anna-mama spune:
Crisspy, Paula, va multumesc mult pt urari! 
Paula, multumesc de sfat, o sa merg cu analizele la ginecolog saptamana viitoare sa vad ce-mi zice! aaaa, sunt bune si colturile de la ciocolata asa ca le primesc cu drag
Dau tort si eu
Superb Marius, frumos foc si foarte fericit! Pai cum sa nu-l lasi la bunici cand il vezi razand toata ziua
Si am observat ca a fost si f ocupat, cata treaba a avut 
Crisspy, ooof, sanatate lui Razvi! Asta va lipsea acum.. succes cu recoltatul, dar de ce ii faci si Andrei analiza? Pup si sa fiti sanatosi!
Sa va povestesc de Vladut: aseara ne bagasem la nani, vine sotul si pune mana pe burta mea. Vladut: ďa, tati, mana! Doalme bebe, nu misca!" Ia taica-su mana, iar Vladut continuua aratandu-i locul unde pusese sotul mana "Bebe nu doalme aici, aici e bucatalia, nu doalme la bucatalie bebe" Sotul mirat, "cum sa nu doarma bebe acolo (se referea la burta)?" Vladut"nu, uite aici doalme, la camela!" si ii arata undeva mai jos in burta Ca sa vedeti ce-i trece lui prin minte, cum a ajuns el la concluzia ca in burta mea e o casa???
Eu la fel de racita sunt, nu stiu cand o mai scot la capat 
Pup si sa aveti wkd frumos in ciuda vremii 
de steluta norocoasa Luca-Vlad si
29+ cu
minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR