Dulceturile si papanasii petrec pe 1 oct (437)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Luy, scuze, abia acum am vazut mesajul....

Multumim tare, da, a ajuns!

Si multumesc pentru ca mi-ai facut hatarul cu poza...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

La multi ani fericiti, bernix !

Sanatate multa, implinire si bucurii in fiecare zi alaturi de cei dragi ! Toate visele sa ti se implineasca !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Hai ca am tot umblat azi si m-am ales si cu o durere de cap sacaitoare
Am trimis mesaje la toata lumea inscrisa pe lista, acum astept sa mi se raspunda, am colorat cu purpuriu persoanele care au confirmat participarea si nr de adulti/copii.
Alina, mai lasa-ma si in seara aceasta, sa am reconfirmarile tuturor si sa vedem cati bani avem disponibili. Nu-mi amintesc cat a avut tortul si cat a costat in anii trecuti... Acum 2 ani l-a platit Teo, anul trecut l-a comandat Mandarinutza in alta parte ( cofetaria Alice sau Maria, nu stiu sigur ).

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Carpatina, motivul pentru continuare este ...trist. Nu am cu cine ii lasa, nu avem cine sa ii ia si sa ii livreze in directii opuse la aceeasi ora. Daca rezolv problema cred ca il retrag pentru ca nici nu pare sa mai progreseze.

Mandarinutza, eu nu sunt un model bun, dar normal ar fi sa nu o mai duci pe Antonia daca nu ii place. Eu am insistat mult cu Alex la balet in perioada aceea si degeaba, ne am chinuit cu totii.

Alina, noi am primit o foaie cu inscriere la Smart si atat. La Engleza nu stiam ca exista, la noi se da ceva cu Cambridge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

La multi ani, multa sanatate si fericire, Rox! imi pare rau de intarziere..

La multi ani fericiti si sanatosi bernix!

Annisia, felicitari pt.caruciorul roz!

Cristina, mamica de Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

BUNA,
Hop si eu.
Luy - multumesc inca o data pt mesaj, stiam ca e pe 1 octombrie, dar aveam impresia ca e undeva departe.
In primul rand "LA MULTI ANI! " sarbatoritilor din ultima vreme. Bernix, La multi ani, astazi e ziua ta...multa sanatate si viata lunga.
Luy - mai am si eu o propunere cu tortul daca doriti, tort duo chocolat de la cofetaria Constance http://www.cofetaria-maria.ro/index.php , folosesc produse naturale si eu de acolo iau torturi de 4 ani de zile. Cel duo-chocolat este foarte bun, pret 55 lei kg. Eu iau de la dna Ghica. Daca vreti, ma pot ocupa eu sa il comand si sa il aduc.

In alta ordine de idei, tot pt Luy, daca mai e de actualitate subiectul, iti recomand sa mergi dupa pantofi la magazinul Licurici pe soseaua Pantelimon , aproape de Ritmului, eu i-am luat lui Tudor ghetute de iarna, Geox cu 160 lei. Au putine modele dar frumoase, deosebite, super calitate si preturi bune.

Hotel Ibis la Palatul Parlamentului,,,,cum se ajunge acolo daca vin cu Metroul?

Va pup si ne vedem pe 1 daca suntem sanatosi. Sper ca da!
Annisia - (sper ca nu tb sa iti dau un miel pt nume:) - felicitari pt Francesca.

Toate cele bune,
Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

la multi ani Bernixu! te pup tare si sper sa ne vedem toamna asta!!

Ghe al meu a picat azi dupa amiaza, dupa ce a venit de la gradi, cu ditai febra. acuma i-am dat nurofen si i-a trecut, dar iar va sta acasa....uf.

Rox, merita smart in clasa 1, ca sa se obisnuiasca cu ideea de concursuri.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

Se pare ca revin cu vesti nu foarte bune. I-am facut un exudat lui Tudor la Victor Babes doar pentru ca li se cerea la gradinita . Am sunat acum si mi-au spus prin telefon ca are Streptococ Beta-Hemolitic, tip A. Eu sper sa se fi inselat, dar pana la un alt rezultat (ma duc maine sa ii mai fac un test), nu cred ca este cazul sa aparem la petrecere. Nu-i asa? :(. Oricum, afisele de anul trecut si de anul asta, tot le-as dori.

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Roxana, pai nu o mai duc, daca nu vrea, profitam de vremea buna si iesim in parc. Oricum sunt foarte multumita de cum a progresat la inot, stie sa inoate si singura, nu ii e frica de apa, se baga si la fund, e suficent pt varsta ei.

Luy, anul trecut nu am comandat eu tortul, m-am oferit sa il comand de la Alice, dar parca pana la urma a comandat Teo de la cofetaria Maria. Daca nu ne incadram in buget si biscotino e prea scump, pot sa comand eu de la Alice, aici un tort simplu e 45 lei/kg iar cele personalizate 65/lei kg. Cel de la Agapitos mi se p[are totusi mai bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Urmy, anul trecut fetele de la cofetaria Maria & Constance au comandat. Multa sanatate lui Tudor, speram sa fie o greseala cu streptococul. Oricum trebuie sa intrebi medicul ce e cu acest streptococ, sunt si unii ce nu necesita tratament.

Mergi la inceput