Dulceturile si papanasii petrec pe 1 oct (437)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Are you ready for the party ?

Pentru mamicile care vin cu masina, parcarea este gratuita. Numai ca trebuie ca inainte de plecare sa imi dati mie jetonul, sa merg cu el la receptie.

Sa avem o petrecere frumoasa !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna!!!

Luiza cum iti scriam pe FB, multumim pentru tot! Sa iti intoarca viata si prietenii toate gesturile frumose si fine si macar 10% din bucuria pe care ai adus-o copiilor.

Daria s-a simtit foarte bine si s-a jucat frumos cu, colegii ei de generatie. David a misunat peste tot si a fost tare linistit si incintat de jucariile puse la dispozitie de Luiza.

Si noi adultii ne-am simtit foarte bine. Mi-a placut sa vad mamici relaxate, elegante si senine. Scuze daca nu am putut vorbi cu toata lumea.

Multumiri Marta pentru cadoul inspirat. Speram ca nu a plecat nici un copil dezamagit de la petrecere.

Multumiri, M. sot de Luiza pentru prajitura gustoasa. Tot la acest capitol multumiri: Sorana, Ema, Teodora si mamicii care a facut checul delicios.

Carpatina, imediat am sa pun poze intr-un album iar pentru mamicile participante incerc sa pun un fisier pe transfer.ro

Sa averti un week-end minunat. Bucurati-va de toamna aceast superba.

Mergi la inceput

Multumiri Alina pentru ca te-ai ocupat de comanda si aducerea tortului delicios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Am fost la petrecere, a fost minunat, Luy si sot de Luy multumim mult pentru organizare si tot efortul depus pt petrecere. Sunteti minunati!.
Multumiri multe si Erinai care a contribuit la amenajarea salii, Alinkav pentru comandarea tortului minunat, si sotului de Bernix pentu postere.

Imi pare tare bine ca am admirat atatia papanasi si dulceturi minunati, si am si socializat cu mamicile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

am pus eu pozele pana apar adevaratele poze :)))

adica am trimis invitatie pe email

Mergi la inceput

Draga diaspora si mamici din alte orase sau din Bucuresti care nu ati putut fi alaturi de noi: am trimis invitatie la poze pe adresa comuna de e-mail.Multumiri Bobo pentru afise. Mi-ai placut maxim, acum imi explic de ce e Ana asa de dezghetata si dezinvolata. Frumusetea o are de la mami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Pupicei Ioanei cea frumoasa! Minunate capodoperele Carpatinei!

Eu de ce nu am vizitat muzeul ala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Extraordinare pozele de la party! Copii superbi, plini de viata, parinti veseli, minunat!

Felicitari organizatorilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Multumesc de poze......tuturor celor care le-au descarcat, asa am intrat si eu in posesia lor, ma intreba tati cum sunt ceilalti copilasii din "ga#351;ca"

Petrecerea a fost superba, ma bucur ca ne-am revazut, papanashii si dulcetelele au crescut, sunt frumosi,veseli si prietenosi, iar parintii...care de care mai mandrii de comoara lor...cra,cra.

Iti multumesc si aici Luy pentru organizarea petrecerii, sper sa-ti recuperezi repede fortele sa o organizezi pe urmatoarea (a celor mici), care azi au dovedit ca "nu sunt deloc mici", sunt adorabili...

Multumesc tuturor celor care au ajutat-o pe Luy, ca totul sa iasa atat de frumos.

Cristi a vb azi numai despre petrecere, cu greu am reusit sa-l conving sa se spele pe fata....si-a stricat "masca".

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

Buna mamici de papanasi si dulceturi. Am vazut si eu pozele si mi-e tare ciuda ca nu am ajuns. Nici Tudor nu intelege de ce nu a fost acolo, mai ales ca ii vorbisem despre petrecere. Si ca sa imi para si mai rau (doar din punctul asta de vedere), am primit al doilea rezultat la exudat, care este negativ.
Luy - felicitari pentru talentul tau organizatoric, dar am de 1000 de ori mai multe cuvinte de lauda pentru calitatile tale ca om. Esti o persoana tare deosebita, atenta si buna si cred ca la fel este si sotul tau daca "suporta" sa se implice asa de mult an de an. Sa fiti fericiti si sanatosi cu totii.

La multi ani copiilor si parintilor si le doresc tuturor sa aiba parte de cat mai mult noroc.

Va pup virtual,
Urmy,

Mergi la inceput