Dulceturile si papanasii petrec pe 1 oct (437)
Raspunsuri - Pagina 14
alinkav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Are cineva pe acasa niste artificii de tort ? Eu nu stiu daca reusesc sa mai ies azi, mai am de organizat diverse chestii pt maine. Mi-au mai ramas 2 buc de anul trecut, insa uneia ii lipseste suportul acela care se infige in tort. |
Trec eu azi prin Cora si cumpar.
luy spune:
Alina
, vezi ca nu ne lasa sa punem mai mult de 2 artificii pe tort, sa nu se declanseze alarma de incendiu
. De aceea ziceam ca rezolvam daca mai avea cineva pe acasa vreun suport din acela. Daca nu zice nimeni ca are, atunci te rog ia tu 2 artificii ( de fapt cred ca am vazut pachete cu cate 3 bucati ).
Multumesc inca o data ! 

Cine nu a primit dvd de la petrecerea de anul trecut ? Stiu de alehiam, cecilia, betty si Mirella76. Mai este cineva ? Sa stiu daca mai trebuie sa mai fac copii si sa aduc. 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
Annisia spune:
Luy, vad ca nu iti ies socotelile. Am vorbit cu B si s-ar zice ca venim si noi. Deci mai ai 120 de roni de la doi adulti (am inteles ca e 60 de om mare, nu?). Nu ne trece la poze, filmat si alte alea, ca noi venim cu dotarea proprie. Asta ca sa stii ce calcule iti faci.
Cand am fost la petrecerea trecuta, am luat DVD-ul de la voi si zau daca m-am uitat vreodata pe el. Iar posterul zace cocotat pe un dulap, se pune praful pe el. Hihihi... Poate suntem noi mai insensibili, dar e pacat de o munca neapreciata.
Chiar eram curioasa cat ia un fotograf profi. Saptamana viitoare vine unul la Yanis la gradi si au pus anunt ca le ia 15 roni pentru o poza de grup. Frate, fotograf ma fac, pe bune. Pai sunt 20 si ceva de copii in grupa. Ii pune gramada, le trage un blit in ochi si apoi multiplica poza, ceea ce e cam 1 ron. La ce ii trebuie nenica 300 de roni pentru atata branza? Si vine in toate clasele, nu numai la grupa mijlocie... Asta-i nesimtire si profita de sensibilitatea mamicilor pentru puii lor.
V-am mai spus eu ce jepcari sunt astia cu gradi a lor. M-au vazut ca eu nu prea halesc chestiile astea si nu imi mai cer, dar la inceput erau de o nesimtire crancena. Ne-au cerut cate un milion sa le ia rechizite si jucarii. Cand le-am intrebat ce au facut cu 24 de milioane, mi-au aratat niste jucarii sigilate, puse pe post de bibelouri pe dulapioare. Sunt in tipla si acum... Asta in conditiile in care noi aducem tot ce le trebuie lunar. Noroc ca la sfarsitul anului au chemat o animatoare de le-a tras trei dungi pe moaca piticilor, fara sa ne mai ceara bani, si ne-au mai inchis gura...
ANNISIA, mami de
YANIS si surioara lui FRANCESCA (22+)
Micul Yanis creste mare
Surioara lui Yanis
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"
luy spune:
Annisia, va asteptam cu drag !
Ma bucur ca vine si tati cu voi, foarte frumos din partea lui ca ii este mereu aproape lui Yanis
.
De platit nu platim decat pe cel care filmeaza, realizeaza montajul si scrie dvd-urile, adica 250 lei. Felicitarile personalizate le-am facut eu si le-am scos la laborator foto in formatul 13x18 cm cu 1,2 lei/buc, iar posterele in formatul 20x30 cm le-a facut Bobo cu 2 lei/buc la tipografie, deci adaos 0. Multumim inca o data pt ajutor si suport, bernix ! 

Poze de la party fac parintii si le impartim dupa aceea intre noi
, nu am chemat vreun profesionist ( oricum sunt unii tatici care au aparate 'smechere'
).
Asa ca in cei 60 lei de adult intra si felicitarea personalizata si posterul, vei primi chiar daca nu vrei
. Am luat nota ca filmati voi ( adica B va avea ocupatie
) si prin urmare normal ca nu mai vrei si dvd. Multumesc mult pt informare 

Acum in legatura cu preturile pe care le iau fotografii profesionisti... Si la Maria la gradinita au facut poze de sfarsit de an si cereau 5 ron / poza. Dar au venit cu recuzita si daca te pui in pielea lor si stai si te gandesti ca e o afacere in care trebuie sa le iasa si un profit... Parca nu mai e asa mult. Oricum noi am comandat 3 cani si vreo 2 brelocuri si atunci am primit dvd-ul cu toate pozele ( vreo 18 ) gratis, apoi am mers la laboratorul foto si le-am scos pe toate in ce format doream cu preturi normale ![]()
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
Annisia spune:
Da iubita, eram si eu multumita daca faceau celebrele poze de gradi, in costume populare sau eu stiu ce recuzita. Dar ei fac doar o poza de grup. Aduna piticii la un loc, in clasa lor si iote gata. Eu de asta spuneam ca e aiurea. Daca le facea fiecarui copil, in diferite ipostaze, imbracati mai stiu eu cum, ceva profi, intelegeam. As fi dat si mult mai mult la o adica. Dar asa?
In fine... Ziceam si eu... Hihihih...
ANNISIA, mami de
YANIS si surioara lui FRANCESCA (22+)
Micul Yanis creste mare
Surioara lui Yanis
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"
luy spune:
Tocmai am primit posterele aniversare, au iesit foarte frumoase 
Multumim din suflet, Bobo, Ana si bernix ! 

Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
alinkav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Tocmai am primit posterele aniversare, au iesit foarte frumoase ![]() Multumim din suflet, Bobo, Ana si bernix ! ![]() ![]() ![]() Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 ) |
super!Luy, din pacate cred ca nu mai ajung azi
luy spune:
Alina, imi pare rau de incidentul cu dintele. Bine insa ca ati gasiti programare asa 'din scurt'. Multa sanatate, sa va repare nenea dr ce trebuie pe acolo si sa nu mai aveti probleme 
Nu-ti face griji pt seara asta, a confirmat Elena ca ajunge, ne descurcam noi ![]()
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )