Dulceturile si papanasii petrec pe 1 oct (437)
Raspunsuri - Pagina 13
Andries spune:
Buna seara!!
In primul rand vreau sa felicit toti sarbatoritii !! Si le urez tuturor exact ce-i urez si copilului meu: sa fie sanatosi, sa creasca mari, cu putere de munca si chef de viata, sa aiba parte de un car de noroc si sa-si gaseasca drumul spre fericire!!
La Multi Ani!!
La Multi Ani si amicilor, sotilor, fratiorilor si surioarelor care au sarbatorit si mai ales felicitari pentru fratiorii si surioarele mai mici si pentru burtici, felicitari curajoaselor!! ![]()
Am aflat de la luy de petrecerea din 1 Octombrie, tare as vrea sa fi putut veni, dar din pacate acum sunt in delegatie, ma intorc vineri seara si sambata demaram spre Galati unde suntem nasi de cununie deci imposibil sa nu fim acolo. Dar si noi am trimis o poza si o dedicatie si vrem si noi felicitare si poster ![]()
luy felicitari pentru modul admirabil in care organizezi petrecerile
(am organizat si eu asta vara o tabara pentru piticlontii din trupa lui Vic, cu fete din toata tara, a iesit super dar m-am agitat nitel asa ca imi inchipui cum e
)
Erina, da.. mai sunt idioti care o fac intentionat ca sa scoata niste bani dupa, sa fii atenta si la masini din dreapta care-ti fac semn sa treci si demareaza inaintea ta astfel incat sa ii lovesti, mari idioti.
Despre Mircea nu stiu ce sa va spun mai intai... anul asta Vic a mers la scoala asa ca si Mircea a avut nevoie de ghiozdan, rechizite, are si 2 penare, carioci, stilou adevarat, isi face parte din toate caietele lui frat-su, costum de sport, de innot, e ceva ... te umfla rasul... dimineata plecam de acasa cu unul sau doua ghiozdane pentru Vic, unul pentru Mircea, geanta laptop, geanta mea, punga mancare, racheta tenis mai pe scurt umplu portbagajul (sa nu uit de cele 2 pernute si de patura care se afla in masina
) si ii bag in masina, apoi incepe bataia. Frate... pana nu se bat 5 minute, pumni, palme, ciupituri, pana nu tip la ei intr-un hal fara de hal nu se poate intelege nimeni cu nimeni.
In rest, cu mancarea lui Mircea tot delicata e situatia, cum nimereste ceva cu mai multi conservanti s-a terminat, face kk de 5, 6 ori pana scoate tot si apoi are nevoie de 3 zile sa-si revina. Saracul de fiecare data cand merge undeva sau ne intalnim cu cineva incepe "eu din asta nu mananc, pe mine ma doare burtica".
Cu sportul eu va sfatuiesc sa nu renuntati daca puteti. Cu vremea ei vor fi tot mai tentati sa renunte la sport in favoarea altor "placeri" si va fi greu sa ii convingeti daca vor fi mai mari. Cel mai bine, ideal ar fi ca fiecare copil sa poata sa incerce mai multe pana il gaseste pe cel care ii place. Daca nu ii place si nu merge cu drag e cam de pomana, bani si timp cheltuiti aiurea. Doar ca la noi infrastructura si serviciile nu ne ajuta deloc in sensul asta. Cu engleza nu stiu ce sa spun.. eu personal am inceput la 11 ani (dar serios) si acum sunt near native, dar am vorbit si vorbesc zilnic in ultimii 12 ani, scri pagini intregi zilnic si citesc zilnic si nu numai documentatie si chestii tehnice. Antrenamentul e cheia, iar o limba straina se invata toata viata, nu te opresti niciodata. Chiar si limba materna o invatam continuu pe durata vietii, doar ca nu realizam acest lucru. Copii mei: cel mare e antitalent total, ma enerveaza de mor ca nu se lipesc cuvintele de el neam, Mircea in schimb are si ureche muzicala si memorie, pronunta super si in engleza si in germana si nu incurca cuvintele. Si nu pot sa spun ca frat-su e mai prost
doar ca limbile straine nu sunt febletea lui.
Va pup si va urez o mega distractie!!
mihailescu teodora spune:
Andries 

foarte frumos ai scris,mi-era dor de tine!
Erina
sa treaca sperietura...Andries are dreptate,mai nou exista bande specializate in similari de accidente usoare de pe urma carora spera sa faca bani.Grija mare;am patit si eu si am franat f tare si am avut noroc cu abs-ul masinii...ca s-a oprit in timp(distanta) util
Pinacolada spune:
Mandarinutza : unde pe basarabia, e vreun club de inot pe acolo?
La ce ora este petrecerea? la ibis?
Roxana_G spune:
sarbatoritilor de azi!
Andries, bine ai revenit.
Ma bucur cand ne mai povestesti una alta, am vazut ca la alte subiecte esti ceva mai activa.
M -ai amuzat cu limbile straine, pentru ca am recunoscut opinia mea despre Alex de acum 1-2 ani. Si acum ma trezesc cu ea la avansati. Cred ca nu intalnise profesorul sau metoda potrivite.
Cumatra, ce matinala esti. Ia bag un telefon de pe fix.
mandarinutza spune:
Andries, bine ai revenit!Petrecere frumoasa la nunta!
Pinacolada, clubul este cum iesi din aleea Belvedere(parasutistilor) pe bd Basarabia, langa casa baschetelui. uite aici: http://www.fitnessandspa.ro/
Petrecerea e la 10.30.
mandarinutza spune:
Filip tocmai scotoceste prin lucrurile Antoniei, si-a pus bentita si clama in par.
Ieri i-am tuns pe amandoi, nu f mult dar cam cat era nevoie.
luy spune:
Andries
, imi pare rau ca nu ne revedem. Poate cand sunt gata dvd-urile mai stabilim o intalnire cu mamicile si piticii la un loc de joaca si atunci sa vina si o parte din mamicile care n-au putut ajunge la party. Pe copii sa-i lasam sa se joace, iar noi sa socializam ![]()
Alina, multumim mult ! Sunt convinsa ca te-ai descurcat cu mesajul de pe tort, de aceea nici nu am mai postat 
Are cineva pe acasa niste artificii de tort ? Eu nu stiu daca reusesc sa mai ies azi, mai am de organizat diverse chestii pt maine. Mi-au mai ramas 2 buc de anul trecut, insa uneia ii lipseste suportul acela care se infige in tort.
Petrecerea este maine, la hotelul Ibis de langa Palatul Parlamentului, cu incepere de la 10.30 
Am scris mare, poate mai sunt mamici care nu citesc pe prima pagina. Si poate mai vrea cineva sa vina desi nu s-a inscris pe lista, cu drag asteptam asemenea surprize ! ![]()
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
Erina spune:
www.youtube.com/watch?v=a2ViIPwFEdY" target="_blank">bLAME IT ON SEPTEMBER
aLINA MULTUMIM.
aNDRIES SI EU MA BUCUR SA TE CITESC.