Dulceturile si papanasii petrec pe 1 oct (437)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Luy, eu raman la parere de a comanda de la Agapitos, 4.5 kg la 70 lei, 315 lei, ar fi 16 lei de pers, nu cred ca e mult.
Incerc sa ajung si eu maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Alina, multumesc pt feedback
Tocmai am vorbit cu alina.clau, a confirmat si ea participarea, spera sa o ajute Marta cu transportul pt ca e singura si vine cu ambele fete. Marta, poti sa ne ajuti ?

Din partea mea e ok sa mergem pe varianta cu Agapitos. Hai sa mai asteptam pana la ora 12 si daca nu are nimeni alta propunere, dam comanda acolo. Probabil suma pe care va trebui s-o suporte fiecare adult va fi mai mica de 16 lei, ma gandesc ca mai sunt tatici neconfirmati si mamici care e posibil sa ne faca surpriza de a ajunge la party

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Multumim luy pentru tot!
Mandarinutza-unde a-ti fost la inot? la 23?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata la prinz.

Luiza ai te rog grija de tine. You have to much on your plate cum ar zice americanu' Intre fetite si pregatiri pentru party te epuizezi.

Ma voi uita dupa variante de ajunge cu metroul vineri pentru decorarea salii.

Sunt de acord cu Agapitos.

Multumiri tuturor pentru aprecierile la adesa Dariei.

Valentina sa fie bine baiatul.

Plec sa caut cadou pentru tombola. Sper sa am o zi buna pentru ca dimineata am cam blocat circulatia in zona gradinitei. Chiar se impune o scrisoare de scuze pentru propietarul masinii, mamica de copil la grupa kindy.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Manarinuta, pe Daria nu am lasat-o fara aripiare inca. A facut si ea 15 ore de inot la scoala de vara. Tot asa e super dezinvolata in apa.

Profit sa spun cit o admir pe Antonia, asa copil matur, conciliat si bun rar vezi.

Sper sa nu uit sa iau colacelul uitat la noi si sa fac DVD pentru Luiza si Teo cu pozele de la Moeciu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Erina, e prea complicat cu metroul de la tine. Eu ma gandeam ca vii cu masina, eventual toti 4. Noi venim in formatie completa. Oricum copiii nu se vor plictisi, voi aduce jucariile, creioanele colorate si foile cu desene. Daca e prea complicat, te rog renunta, poate reusesc sa ajunga celelalte fete.

Cine mai aduce jucarii in sala sambata ? Teo, Mandarinutza ? ( la voi am apelat in fiecare an, stiu )

Nu mai stiu cine intreba cum se poate ajunge la hotel cu metroul. Este statia Izvor in apropiere ( gura de metrou e in parc, sunt 15 minute de mers pe jos de acolo ). Mai exista un autobuz care are statie exact langa hotel, anul trecut Ana a venit cu el. O sa intreb si voi scrie aici care este numarul lui.

Gata, ma duc sa scot felicitarile. Ieri n-am mai ajuns, pt ca am avut foarte multe de rezolvat, drumuri de facut si nu m-am incadrat in timp. Intru dupa-amiaza, cand ma intorc.
Alina, dai tu comanda de tort la Agapitos, te rog ? Iti trimit PM cu nr meu de mobil, in caz ca nu-l ai si vrei sa ma suni Multumesc mult

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Ce scriem pe tort?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Luy, e foarte bine asa cu 4,5 kg la Agapitos. Eu pot sa fac niste cornulete vanilate , bine ca mi-ai zis, ca sa cumpar azi ingredientele. Aduc si o masinuta sau doua de-ale lui Filip, una e modelul care mergi cu ea impingand din picioare.

Pinacolada,nu am dat-o la 23, ci la Alexandreea, pe bd Basarabia, am fost f multumita, instructorul are max 6 copii si se ocupa mult de ei, iar curatenia este impecabila si la vestiare si peste tot, femeile de servici sterg mereu pe jos pe langa piscina, ca sa nu alunece copiii.

Erina, eu nu am lasat-o singura sa inoate, a lasat-o instructurul in timpul curusurilor de inot. La clubul la care mergem noi, piscina e la demisol, imbraci copilul il predai instructorului si apoi vizionezi in sala de asteptare pe monitor piscina cu toti copiii care inoata acolo. Eu nu prea apucam sa ma uit des, intrucat Filip vroia plimbare pe afra, dar la ultimele sedinte, am vazut-o sarind singura in apa cu pluta fara nici o teama, era asa haioasa, sunt alti copilasi si mai avansati, care inoata f bine. E o placere sa te uiti la ei cum se distreaza inotand.

Mergi la inceput

Erina, am uitat sa scriu in mesajul anterior despre partea conciliata a Antoniei, nu e totul roz, avem si noi momente de suparari sau de plans din diverse cauze majoritatea fara importanta, uneori ma mai supar si eu pe ea, cand mai face cate o boacana, cand il urca pe Filip pe nu stiu unde. Oricum incerc sa fiu cat mai flexibila si rabdatoare, nu imi iese mereu, dar invat si eu din greselile mele.

Valentina, multa sanatate pentru Andrei, sper din toata inima ca rezultatele analizelor sa iasa bine si sa fie totul ok. Stiu si eu cat te framanati cand astepti rezultatul unor analize/investigatii.

Mergi la inceput

Am tot vrut sa scriu dar am uitat. Lui Filip ii curge putin nasul cand iese afara dimineata si da de aerul mai rece, ca de, la 9, 10 cel tarziu vrea afara.Alte simptome nu are, eu zic ca e ok pt party.

Mergi la inceput