Dulceturile si papanasii petrec pe 1 oct (437)
Raspunsuri - Pagina 10
Erina spune:
Buna seara mamici!
La multi ani Bernix! Sa fii fericita si sanatoasa!!! 
Mamicile, salut revenirile.
Luiza foarte bine ai trecut cu purpuriu. Bineinteles ca daca putem venim toti 4, dar nu cred ca va face mare diferenta la meniu.
Roxana frumos ai petrecut.
Urmy, sa fie bine baiatul.
Ema ai fost asa dulce cu maturitatea.
Cam atit imi amintesc...deja am facut rabat de la regula de a intra mai eram dar eram curioasa cu party.
Asa...Annisia, foarte frumos Yanis si mamici. Si ce frumos ca tati e linga voi.
My signature
:
www.youtube.com/watch?v=fwr1hm_oBxE&feature=ymg" target="_blank">It will rain-bruno Mars
Roxana_G spune:
Urmy, multa sanatate lui Tudor. De regula dupa 48 de ore de antibitioc nu ar trebui sa mai fie contagios.
Mandarinutza, bravo Antoniei, auzi la ea sa inoate singura. Andrei abia a acceptat aripioarele, el e mai temator de apa.
Kriss, 
Sabina, deci nu e prea stresant pentru fata.![]()
urmychance spune:
Eu i-am facut pana acum lui Tudor destul de multe exudate si toate mi-au iesit negative. M-as mira ca tocmai acum sa aiba o problema. Tot asa patisem cu Medicoverul, mi-au zis odata ca are salmonela, a trebuit sa ii fac inca un test la Medicover si unul la Victor Babes ca sa imi recunoasca aia ca au gresit. Maine ma duc sa ii mai fac un exudat...
luy spune:
Urmy, imi pare rau
. Tin pumnii sa fie o greseala - tare rau s-a nimerit 

Fetelor, nu stiu cum sa facem cu tortul. De pe lista a mai ramas sa confirme alina.clau, e cu semnul intrebarii pt ca Sara avea mucisori acum 2 zile si depinde cum evolueaza.
In acest moment situatia sta asa :
- confirmari : 19 adulti, asta inseamna 19*60 + 18*15 = 1410 lei
- cheltuieli : 900 meniul ( suma minima pt ca sala sa fie gratuita ) + 40 posterele + 64 pozele ( felicitarile si pozele pt panoul cu mesaje ) + 14 dvd-urile + 250 cameraman + 165 animator = 1433 lei.
Am socotit doar 40 lei pt postere, vom face 20 bucati pt inceput si vom suplimenta dupa ce aflu cine mai doreste. Tot asa, o parte din cei 64 lei pt poze vor fi 'acoperiti' cand le voi trimite mamicilor care le doresc si nu au putut veni la party.
Taxa pt animator este de 110 lei / ora, am vorbit pt 1 ora si jumatate, sa aiba timp sa le faca la toti baloane si sa-i picteze pe toti ( asa a durat si anul trecut ).
Asadar in acest moment ne-a ramas problema tortului, sa stabilim cantitatea de comandat si cum facem rost de bani
Revazand lista de participanti, au iesit 19 adulti si 17 copii confirmati ( vorbesc de copii care mananca tort, nu i-am socotit pe Maria, Irina, Luiza si Filip ). Daca ziceti ca ar trebui sa socotim 100 g / portie, zic ca 4,5 kg de tort sunt suficiente ( si acopera si nr de portii pentru participanti neconfirmati ).
Astept propuneri 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
valentina_22 spune:
Bernix,Rox la cati mai multi ani fericiti si lipsiti de griji!
Annisia, felicitari pentru domnisoara din burtica!
Urmy, sanatate multa baiatului, tin pumnii sa se fi inselat laboratorul. Eu stiam ca streptococii beta-hemolitici de grup A sunt responsabili de aparitia scarlatinei. Ni l-au facut si noua pentru ganglionul de la gat, cica poate fi doar purtator de virus, fara sa faca insa boala. Oricum repeta analiza.
Ca tot suntem in sfera analizelor, noi am mers astazi iar la medic si am aflat primele rezultate.
Are Hg 12 si leucocite 8000 cam mari zic eu insa ma gandesc ca era dupa viroza, iar la testul elisa i-au iesii rezultate slab pozitive la toxoplama si mycoplasma. Toxoplsma pe pupa cu ce simptome are Andrei, insa ramane sa repetam analizele dupa cateva saptamani. Tot pozitivi i-au iesit si anticorpii anti-nucleari, ceva legat de boli autoimune daca am inteles eu bine. Nu am apucat sa caut pe net. La sfatul medicului vom repeta si noi ultima analiza la privat sa vedem ce iese.
Astazi i-au facut si IDR-ul si markeri tumorali. I-au repetat ecografia si are in continuare ficatul marit pentru varsta lui, fara a avea o explicatie pentru asta.
Acum stau si astept, ca oricum nu pot face altceva. Il vad foarte obosit in fiecare zi, are ochisorii incercanati si imi pare tras la fata. Cred ca il paste o noua raceala sa vedem cum se manifesta in zilele urmatoare. Vorbind cu o mamica, am auzit de o analiza care se pare ca s-ar numi test de inumitate. Voi ai auzit ceva? Cred ca are sistemul imunitar slabit de se tin scai de el toti virusii.
Oricum vineri vine tati si nu vom avea timp sa ne gandim la ganduri negre. Avem un program incarcat si vrem sa profitam la maxim de clipe pe pe care le vom petrece impreuna.
Pentru ca nu cred ca voi avea timp sa mai intru cateva zile, urez petrecere frumoasa sambata pentru toti participantii.
_
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de
ALEXANDRA si
ANDREIcum creste Alexuta
cat de mare este Andu
ALATURI DE BIBI
BAZAR DC
luy spune:
'Neatza, eu tot cu gandul la pregatirile de petrecere 
Ieri dupa-amiaza am pierdut in lupta cu migrena, abia seara dupa ora 20 m-am putut ridica din pat. Vad ca nici azi nu-s chiar ok, dar sper sa imi revin cumva si sa duc la capat tot ce am de facut.
In alta ordine de idei, cine vrea si poate veni maine seara sa ajute la decorarea salii ? S-a oferit si Erina
, am citit ce a scris si bernix
. Contez pe voi ? La ora 19...
Si inca o intrebare : imi amintesc ca mai demult se oferise Mandarinutza sa aduca niste prajituri ( iarta-ma daca nu-mi amintesc bine
). Am sa aduc si eu o tava, mai este vreo gospodina care vrea sa ne arate ce talent are ? ![]()

Azi trebuie sa dam comanda de tort - astept sa va spuneti parerea : unde, cat, cu ce 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
mihailescu teodora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Mai este vreo gospodina care vrea sa ne arate ce talent are ? ![]() Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 ) |
alinkav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Alina, noi am primit o foaie cu inscriere la Smart si atat. La Engleza nu stiam ca exista, la noi se da ceva cu Cambridge. Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
Alex anul acesta va da examenul Cambridge, in luna mai va fi.
Roxana_G spune:
Neataaa. Succes la pregatirile de petrecere!Luy,
esti minunata!
Multa multa sanatate bolnaviorilor mari si mici!
Vale, multa sanatate, sper din suflet ca Andrei este ok. Sa aveti numai vesti bune si sa va bucurati din plin de weekend.