Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (66)
Raspunsuri - Pagina 4
aris26 spune:
sa va povestesc prima mea baie singura cu copilul in casa:
ma apuc eu sa pregatesc cadita, o trag langa dus cu copilul intr-o mana si pun apa in ea. ma duc il dezbrac si ma intoc cu el, il pun in apa, pun si niste shampon si incep sa il mangaii incet pe peste tot sa il spal bine, la un moment dat se umple apa de niste fulgi galbeni...aaaaa....intru in panica, imi dau seama ca facuse caca, dau sa il scot, panza de finet era un pic prea departe, ma chinui o prind, scot copilul alunecos rau de tot si plin de caca si in cap. acum ce ma fac ca trebuie sa il spal? incerc sa scot furtunul de la cadita sa il pun in wc si trag de dopul de la cadita. raman cu capul dopului in mana si dopul rupt de la margine bine fixat in gaura. incep sa caut disperata ceva sa imping bucata aia de cauciuc sa elibereze gaura. in tot timpul asta cu copilul urlator in brate, nu puteam sa il las in pat pt ca plangea, era ud si murdar, pana la urma reusesc sa scot dopul si imi iese furtunul asa ca toata apa cu caca cu tot curgea pe jos in baie, pe mine, pe pantaloni, pe papucii de blana...pe tot. pana la urma reusesc sa opresc vartoarea si sa clatesc cadita. in momentul in care incerc sa iau dusul sa pun apa curata il scap pe jos si ne stropeste pe amandoi din cap pana in pcioare, acum singurul finet pe care il aveam in baie era si ud si plin de caca, copilul era ud, nu imi venea sa ies din baie pt ca mi se parea frig. pana la urma am fugit rpd si am luat alte scutece din camera, am bagat copilul la loc in apa si s-a calmat. eram uda, mudara si obosita la finalul unei baitze care in mod normal trebuia sa dureze 5min. cand am ajuns in pat curati si uscati amandoi am ras 10 min rememorand episodul pas cu pas.
asa ca nu va panicati daca faceti greseli si prostii, mai apoi o sa aveti ce sa povestiti, nu?
mama de mic +s29+
luny spune:
neatza!
Mateiul meu s-a captusit cu primii carcaiasi de la gradi, are muci grosi si alb-galbui cum n-am vazut pana acum, si de aseara, face si febra! asa ca sta acasa azi si maine, apoi mai vedem..
Cristi, ptr copil ati fost la ExpoMil? sau lucrati si voi in domeniu?..
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Deea_comsa spune:
Neatza fetelor, am intrat sa va salut ca plec la plimbar ein oras sa platesc ceva facturi si prin magazine sa vedem ce au mai primit:d...va doresc o zi frumoasa
cristi07 spune:
Luny, pt cel mare am fost... am avut alte asteptari!
Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (30 saptamani)
ce fel suna pentru cel mare... pentru Radu ca pe mine nu ma pasionau tancuri/tunuri etc.. e drept ca nici pe el
abramburika spune:
masini, masinute pt. Raducu .. am vazut eu ce meticulos e cu colectia lui de masini
S. a fost tare incantata de cazarma pompierilor, demonstratii si traseu in miniatura pt. copii. Ba, are si diploma de cel mai bun pompier .
Deci, incearca si tu ceva de moda, bijuuri cu Radu ...
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 32s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
dia_filipas spune:
Salut fetele!
Am citit posturi haioase azi! M-ai distrat tare aris cu prima baita! Demential!
Noi am avut o cadita de plastic, nu era prea mare, in ea am pus un burete gros in forma de ursulet, care o incadra perfect pe Miruna, si asa nici nu plutea in apa, ca era cat cadita. Nu trebuia s-o tin eu. Foarte comoda metoda.
Apropo de trezit dimineata in weekend: a mea vine la 8 fara ceva la patul meu, ma trage de pleoape si-mi canta "scoala-te, scoala-te puturosule / Nu ma scol, nu ma scol / lasa-ma sa dorm" (am invatat-o cantecelul asta ca sa-l trezeasca pe tati dimineata, ca el se trezeste dupa noi in timpul saptamanii).
Nu mai stiu ce-am citit ca is ravasita...am fost cu ea la luat sange si a fost tare naspa, pt. amandoua...
Dia, mami de shmoo mare Miruna (15.07.2008)
31+ cu shmoo mic "pisicutz verde"
dia_filipas spune:
luny sanatate lui Muf! Si Miruna mucaleste deja...
Dia, mami de shmoo mare Miruna (15.07.2008)
31+ cu shmoo mic "pisicutz verde"
ane2 spune:
Am venit si noi de la cumparaturiobositor dar frumos,Doamne ce mi-au vazut ochisorii bani sa aiscoruri de mau dat pe spate
N-am luat mare lucru cateva proasoape jucarele de pus la carut si la patut, desi stiu ca in primele 2/3 luni sunt cam nefolositoare, da mi-au placut si le-am luat.Hainute am luat o groaza si mie teama ca nici nu o sa apuce sa le imbrace pe toate bine ca am cui le da dupa aia
In rest am luat tot ce trebuia ptr jr.
Rania poate la anu ne vedem si mergem la shopping impreuna as vrea tare mult in Migono, anu asta facusem rezervare insa am ramas gravida si am anulat ca nu mai era de mine la Migono
Ce bine ca o sa vina mama ta o sa te ajute f mult si vei invata multe lucruri.
Si mie mi-a fost frica la prima baita si acum chiar daca sunt la al 2 bb tot panicata sunt,de au trecut prea multi ani
Cel mai mult mie teama de buric pana cade ...da vb aia mama sa traiasca care ptr mine is the best
Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
27 sapt
ane2 spune:
Luny , sanatate lui Muff ...si la noi sa schimbat vremea si vad ca toti in jurul meu sunt raciti.Rachella e ok deocamdata sper sa ramana asa.
Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
27 sapt
luny spune:
tocmai mi s-a spart o masea ce era plombata, plomba acazut, un perete e complet spart, am un mare gauroi acolo si ma zgarie.. am o senzatie tampita de nu va spun ar trebui sa ajung la dentist, dar nu stiu daca-mi iese si asta ptr azi dupa masa... ce-o putea sa-mi faca, o putea sa-mi inceapa lucrare sa-mi puna alta, fara anestezie etc?
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!