Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (66)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Aris, sa dea Dumnezeu; eu ma declar perfect multumita cu 38 de saptamani.
Esti ok cu gynipralul? Cate iei pe zi? Eu nu l-am tolerat deloc, aveam niste palpitatii si imi tremurau mainile vreun sfert de ora de credeam ca mor.E intrerupt, il iau doar in cazuri de forta majora, am ramas cu nospa, magne b6 si utrogestan.

Emma 29 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Multu de felicitari!
Aris, nu ma stresez de pozitia bebelului, ca oricum e cezariana, si prima a fost...asa ca poate sta cum vrea si sa ia in greutate oricat

diana28+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

:))) Diana, felicitari si tie pentru vestile bune.La tine cum a fost prima cezariana?

Emma 29 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoniQQ spune:

Mi-am petrecut prima zi de concediu la cosmetica/mani/pedi... ma simt mult mai uman :D.

Bianca77 Teoria mea e ca cel mai greu e sa faci un lucru "nebunesc" (sa sari cu parasuta/sa nasti) a doua oara. Prima oara esti usor inconstient, indiferent cat citesti si te pregatesti. A doua oara stii mai exact de ce ti-e frica. De la a treia incercare devine mai simplu :))

Seriale!!! Imi placea discutia, nu vreau sa moara dupa o pagina. Serialul meu preferat din toat timpurile este The Wire (HBO - s-a incheiat de cativa ani, eu l-am vazut de doua ori). Al doilea cred ca e Mad Men. Tot de pe HBO - True Blood, Game of Thrones (daca SFul va intereseaza), Boardwalk Empire. Mi-am dat seama ca am vazut tare multe seriale (si unele au sezoane noi!) - House, 24, Dexter, Desperate Housewives, Supernatural, Heroes inainte sa devina lame, Lie to me, Entourage, Weeds. Am refuzat sa vad Lost si How I Met your Mother :D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Aris, imi trebuie niste cosuri cu lungime (cu tot cu sistem de culisare) de 75cm, adancime de 49 maxim, inaltimea nu conteaza (poate fi din ce am vazut 12 sau 16). La ikea insa masoara astia lungimea cu dulap cu tot, adica un 75 e compus si din 2x 1.8cm si ce ramane e cosul. Am gasit la leroy merlin sau cum se scrie da's ca la balamuc de scumpe, 89 ron bucata, la ikea costa cam 25-30 ron bucata. Trebuie oricum sa merg cu ruleta sa masor sa vaz daca ce scrie pe ambalaj corespunde realitatii. Am mai fost la praktiker si la brico. Au la brico dar fixe un singur model culisant, dincolo n'au deloc. Nu mai merg pana pe valea cascadelor ca e departe rau, eu stau pe Jiului (pe langa Casa Presei).

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoniQQ spune:

A, si o intrebare - foloseste cineva Garmastan/ati avut experiente cu el? De cateva zile ma "zgandare" anumite parti si ma gandesc ca poate ar ajuta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlackCat4evR spune:

Salut!
Noua pe site, dar cu vechime in sarcina... Mai are cineva DPN la inceputul lui noiembrie si cu planuri de nastere la Medlife? Tot incerc sa aflu chestii despre d-na dr. Monica Negoita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MoniQQ

A, si o intrebare - foloseste cineva Garmastan/ati avut experiente cu el? De cateva zile ma "zgandare" anumite parti si ma gandesc ca poate ar ajuta...

eu am folosit prima data cred ca m-a ajutat pentru ca nu am avut probleme mari, de asemenea mai e bun bioclin lanolin.

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (30 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

felicitari ptr ecografiile bune, fetelor!
garmastan am folosit si eu si mi-a fost ok, m-a reparat cand am avut ragade.
Moniqq, oho, ce lista faina de seriale, notez
dati-mi si mie un serial mai de actiune asa, sau sf bun, ca sa-l pot urmari cu sotul ca idee, i-au placut si lui mult Dexter, flash forward, lie to me.. genul asta..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

felicitari burticilor cu vesti bune de la eco

mai fetele dar voi cum reusiti sa nu va ingrasati? eu am peste 10 kg la aproape 30 de sapt..si sigur nu ma opresc aici

hm..seriale bune..si ceva sf avem pe lista: supernatural si fringe

29+

Mergi la inceput