Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (66)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La multi ani, Scumpi!

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 28+ cu minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

luny eu sunt fan true blood tocmai ce am auzit ca a iesit noua serie, o sa o caut si o sa o pastrez pentru alaptatul de noapte, nu ma uit inainte. si la fel de bun e si serialul in treatment (varianta americana, are mai multe serii, e incomparabila cu porcaria romaneasca), 20-25 de min episodul, cam cat un alaptat, e la fix

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 33+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

La multi ani, scumpi!

luny, ai vazut Weeds?

Eu m-a cam chinuit cu somnul in noaptea asta. Aveam o senzatie de disconfort si pe stanga si pe dreapta, din cauza burtii. Am incercat cu pernele pe care le aveam prin pat si nu prea mi-a iesit.

33+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

pana acum am vazut asa:
- Dexter - m-a prins tare si serialul asta, abia astept seria noua..
- Flash Forward, super si asta, s-a terminat in coada de peste, urmeaza alta serie candva...
- Drop Dead Diva, o comedioara hazlie
- Californication si Hung, ce au fost pe HBO si le ratasem
stiu si ' In treatment', am vazut putin parca, ar fi o idee ca 'next'

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Am reinceput si eu sa ma uit la seriale pe net . Am vazut asa: The Mentalist (imi place la nebunie), Criminal Minds, Criminal Minds: Suspect Behavior, de la CSI si NY si Miami.., o comedie How I Met Your Mother, Being Erica si nu mai stiu..acum tre sa imi caut si eu unul nou.

diana28+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

buna ziua fetelor,

scumpi, sanatate si maxim de fericire!!

degetele amortite le am si eu de vreo 2 luni, dar in cursul zilei se mai dezmortesc ca le misc mai mult...am luat-o ca atatre, nu m-am mai intrebat de ce!

+10kg si la mine la 31S, sper sa nu mai cresc f mult.
joi mergem si la eco sa vedem cum e bebe la 32S, pozitia, si poate poate de data asta ii vedem si noi fata!

eu la serv nu mai am deloc rabdare, se vede ca ma pregatesc de concediu...ma enerveaza tot!

cam atat...revin

30+ Luca Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

macar una buna ... masina de spalat nu-i stricata. Priza nu merge (mai bine zis, intrerupatorul). Acu spal restantele cu cabluri insirate prin casa. Da' bine ca merge.

ooka - tu ce ai facut cu frigiderul?

ralu - sa o tineti tot asa (cu gradi)!!

Am mancat ca o purcica, acu' sta sa-mi pocneasca burta ... si ma doare de la atata suflat nasul. Multumesc la toate pt. urari

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 32s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut fetele!

LA MULTI ANI FERICITI SCUMPI! SA AI PARTE DE ZLILE SENINE SI MULTE BUCURII!

Seriale si eu ma uit la vplay, la house, modern family, big bang theory, 2&a half men, better with you, ma rog, chestii usurele, de relaxare.

De dormit eu dorm pe dreapta, nu cred ca are nici o treaba!

Ralul ma bucur ca incepeti sa va adaptati la gradi!

Brambu multa sanatate!

De baby_r ce mai stim? Si Lia?

Cred ca iar incepe sa-mi scada tensiunea, ca in trim. 1, ca efectiv nu pot sta pe picioare, mi se inchid ochii si abia ma misc...Asta dupa ce am baut o cafea 3 in 1.

Dia, mami de shmoo mare Miruna (15.07.2008)
31+ cu shmoo mic "pisicutz verde"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salut fetelor mai pe la amiaza asa

Brambu sanatate, da' cred ca toata lumea e usor mucoasa si cu dureri de git, sa revin, niste propolis face minuni. Bine ca ai rezolvat cu masina de spalat, noi am schimbat motorul la frigider, cica am avut ghinion ca asta nu vazuse in viata lui un motor de no frost ars. Bafta me, ce sa mai zic. M'a costat cit un sfert din frigider

Am mai facut niste dulceata de afine, un borcan de rosii intregi. Muncesc de parca m'ar plati cineva, dar am tot vrut sa sortez haine de vara, iarna, mici etc. Mai am ale noastre si am terminat. Tre' sa gasesc loc la muraturi, zacusca si sucul de rosii, dulceturile mi le'am insirat in camara. Din cind in cind ma duc si le privesc . In rest bine sanatoasa, azi noapte m'am chinuit sa nu dorm pe dreapta, urmand studiile care ziceau prostiile alea cum ca nu'i face bine la bebel. Sofica si'a mai domolit mucii, ii dau oscilo, mananca parca si mai bine, oricum mai sanatos ca mine. In piata dimineata, mi'a cerut un mar ca ii era foame. Apoi a bagat niste iaurt, afine si supa cu galuste. De cind ii dau afine are scaune super bune, ii prieste. Am vorbit cu cineva din Maramures sa'mi aduca afine congelate, dulceata si in alcool plus niste hribi sa facem pane. Abia astept, dar abia pe luni incolo. Eu ii dau iaurt cu o lingura de afine dulceata si mananca super bine (ea are oarce probleme cu stomacul, mostenire de la tata'su). Acu' stau, abia astept sa plece bona sa ma culc si io nitel ca's restanta de sambata la somn.

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca77 spune:

Scumpi La multi ani buni (vorba lui Ralu:))!! sa fii fericita si implinita alaturi de familia in crestere !! noi ne vedem oricum joi asa ca mai continui cu urarile atunci!

in rest de la noi nimic nou. Caut sa ma pregatesc mental pt ce urmeaza. problema e ca inca nu realizez exact ce urmeaza, adica desfasuratorul evenimentelor, momentele critice, daca or fi, etc. in plus, nu prea am avut ocazia de situatii extreme pana acum si sunt si eu curioasa sa vad cum o sa reactionez...

fetele la a 2-a, a 3-a experienta, pe voi va ajuta sa stiti ce va asteapta, sau din contra?

sanatate multa la toate burticile!

33+ cu Anna Eden

www.psychosomatics.be

Mergi la inceput