curatenie in scara blocului

curatenie in scara blocului | Autor: aka

Link direct la acest mesaj

locuiesc la bloc si pentru curatenia din scara avem angajata o dna. vesnic e scara murdara, peretii murdari, miroase a toate cele ca iti e si sila sa intri. nici cu vecinii nu imi e rusine ca sunt necivilizati si arunca gunoiul peste tot, fac mizerie...dar si dna de la curatenie nu-si face treaba in timpul programului, are alte activitati de genul cumparat diverse pt batrani, curatenie in apartamente si nu mai are timp sa faca ce ar trebui. iar daca s-a facut ora 9 a si plecat, nu conteaza ce ramane in urma ei.

cum este la voi la bloc? aveti angajata o firma? cat costa, daca stiti...
as vrea si eu un om serios care sa-si faca treaba pentru care este platit, dar cred ca nu se prea gaseste asa ceva...

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

La noi e tare curat. Este angajat un domn, pensionar (de varsta), care face curat de ti-e drag. Nu stiu cu cat il plateste - l-a gasit administratorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

si la noi era tare mizerie . am organizat o sedinta de bloc si le-am reprosat ca nu sunt in stare sa traiasca in conditii civilizate , ca sunt oameni seriosi pe strada si sunt sigura ca si in casa au curat si este frumos , ca nu ma asteptam sa ma mut in asa bloc - fiind ultima mutata acum 8 ani - si ca doresc sa facem ceva cu scara blocului .

dintr-o data toti m-au ascultat si ins eara aia au dat banii de curatenie , a doua zi am inceput curatenia , am angajat o firma care a fost serioasa , au curatat ceea ce era impuscat , au tencuit si apoi au vopsit . frumos .

acum ne face curat o doamna care nu prea se pricepe , dar pt urmatorul an arata inca bine . mai departe nu stiu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Si la noi e ok,face curat o tipa mai necajita pe care o apreciez enorm pentru ca vine la curatenie la pe 5 dimineata,la 7 fiind la o confectie unde lucreaza,in celelalt capat al orasului.
Vine de doua ori pe saptamana,cam o ora,si ne costa lunar 3.5 ron de familie, pe scara fiind 20 apartamente.Mai dam 0.5 ron pe consumabile........insa nici nu ne batem joc.Nu fumeaza nimeni pe scara,nu scuipa,nu loveste.....e un bloc mai batranicios din punctul asta de vedere.Singura sursa de"rau"e pisica scarii care isi are domiciliul la subsol,insa unori noaptea mai ramane uitata pe scara..si e firesc sa faca cele nefacute!
Aka,se poate,insa trebuie cautata persoana dornica de munca....si un administrator bun.....ca daca ne gandim sunt70 ron pe 9-10 ore de munca.

Mergi la inceput