Ambalaje de sapun

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

boon. acu' mi-ai starnit curiozitatea si imaginatia.
recunosc cinstit ca habar nu am avut pana acum de existenta acestor sapunuri.
ce poti sa ne spui despre ele, de ce iti plac atat de mult, prin ce se deosebesc de alte produse similare, cat costa ? banuiesc ca la noi nu se gasesc, in magazine, se pot comanda undeva ? si cum alegi din atatea variante, daca nu le poti mirosi in catalogul virtual ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

boon. acu' mi-ai starnit curiozitatea si imaginatia.
recunosc cinstit ca habar nu am avut pana acum de existenta acestor sapunuri.
ce poti sa ne spui despre ele, de ce iti plac atat de mult, prin ce se deosebesc de alte produse similare, cat costa ? banuiesc ca la noi nu se gasesc, in magazine, se pot comanda undeva ? si cum alegi din atatea variante, daca nu le poti mirosi in catalogul virtual ?

Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Haha, de-ai sti ce trafic fac io cu ele, se gasesc numai la Catena in Ro si de fiecare data cand ma duc in tara ma intorc cu valiza plina, asta ca sa-ti dau o idee despre cate ambalaje am
Imi plac fiindca au mirosuri deosebite, pe care nu le-am gasit la alte sapunuri, gen salata, morcov. Acu chiar ca ti-am starnit imaginatia . Is scumpe, dar sunt mari, 250g si imi plac ca tin mult, ca le tot mangai si te joci cu ele cand te speli. Si mai imi plac ca nu usuca pielea. S-apoi sa nu incepem o discutie despre hartia aia fiorentina divina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Nu am descarcat catalogul, dar le-am admirat pe Net. Cel mai mult ma atrag ambalajele cu fructe, poate si pentru ca ma duc cu gandul la ciocolata cu crema din fructe (asa... fiecare cu ce-l doare ).

Si mie imi plac amabalajele vechi de faina, cioco, seminte de flori, legume. Daca te-ai incumeta sa folosesti tehnica servetelului cum spunea Tala nu s-ar distruge lacuite fiind. Uite cum vorbesc, nici macar n-am incercat, dar tare imi place ce iese dupa (le vad puse pe cutii si cutiute, pe "cadita" argintie din baie in care se tin rulate prosoapele (daca ai, eu nu ), chiar si pe cosul de gunoi (de metal?..) pentru hartii, din dormitor (copiii au in camera unul cu o harta veche a orasului, nu este tehnica servetelului, vreau sa spun mai mult ca il infrumuseteaza).

Orice ai sa faci cu ele, succes si sa ne povestesti!

Am mai gasit ceva, daca te induri sa le pliezi (am o presimitire ca nu vrei sa le maltratezi ):

http://4swirledpeas.blogspot.com/2011/06/craft-corner-decorating-with-paper-fans.html

Ma mai gandesc la ceva, dar nu stiu daca este realizabil (plus ca trebuie sa le tai) - lipite pe bratari late, cercei, brose, ce mai crezi tu, tot prin tehnica servetelului, sa le acopere in intregime sau 90%, pana aproape de margini. Sau margele din hartie, lacuite, desi se duce mult din efect...

La tzara americana (poze)

"Un fluture (de noapte) pe zi si alte " (tot poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrimiaF spune:

Sunt intr-adevar superbe aceste sapunuri si ambalajele lor. Si mie imi place sa intru la Catena si sa mai cumpar cate un sapunel deosebit, macar sa ma mai rasfat si eu din cand in cand.
Daca vrei sa le expui pe un perete cred ca ar fi util si suportul de fotografii de la Ikea, cel format din lanturi albe si cleme. Sunt 30 de cleme si poti expune 15 fotografii. Avantajul acestui sistem de expunere este ca poti schimba mereu aranjamentul si nici nu trebuie sa tai cu foarfeca ambalajele. Chiar ca merita expuse, sunt atat de delicate si feminine.
Eu am pastrat un articol dintr-o revista italiana despre acoperirea unei banale usi de debara cu un colaj de bucati in diferite culori de hartie japoneza. Arata splendid si invioreaza un perete banal.Daca doresti sa vezi cum arata, pot scana acest articol si ti-l trimit pe mail.
De ce m-a interesat mult discutia aceasta? Am renovat apartamentul si acum incerc sa-i dau culoare cu obiecte decorative facute de mine. E interesanta si ideea colajului din bucatele de tapet.
Si am si eu colectii de fotografii de arta pe care mi-ar placea sa le expun.

Mergi la inceput

IrimiaF, da, te rog frumos, cand ai timp scaneaza articolul si tirmite-mi-l.
Acuma mi-am numarat ambalajele, am 40 . Si inca 20 de sapunuri neincepute
Si peretii plini de fotografii sunt o idee faina, mai ales daca fotografiile sunt alb-negru sau sepia, si au rame negre, eu, cel putin, asa imi inhcipui ca au efect maxim. Sau fiecare rama o culoare diferita, dar vie

Cel mai mult m-a atras ideea de tapet, indraznesc sa caut acul in carul cu fan, stie careva unde se face asa ceva in Romania? Intre timp ma interesez si aici.

ML, nu le tai , desi e foarte faina ideea cu impaturitul in acordeaon. Ma mai gandesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Nu te sfatuiesc sa le tai,lipesti etc.....nimic din ceea ce presupune interventii mecanice asupra lor....candva te vei plictisi de acea forma si vei voi sa le pui altfel in valoare....poate niste folii individuale dintr-un plastic de calitate?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ni-na

Nu te sfatuiesc sa le tai,lipesti etc.....nimic din ceea ce presupune interventii mecanice asupra lor....candva te vei plictisi de acea forma si vei voi sa le pui altfel in valoare....poate niste folii individuale dintr-un plastic de calitate?

A, good point acolo sus. Dar nici plasticul nu ma incanta. Vreau tapeeeeet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

pai cea mai simpla metoda ar fi sa mergi intr-un magazin de bricolaj si sa cumperi cel mai simplu/ieftin tapet, pe care vei lipi ambalajele de sapun. problema e ca nu stiu ce adeziv sa-ti recomand, astfel incat in timp ambalajele de sapun sa nu se dezlipeasca pe la colturi. proabil ca tot un adeziv pentru tapet e cel mai potrivit...

sau, inca o idee geniala : cauta o firma de productie publicitara, care se ocupa cu tot felul de printuri, bannere, reclame pe diverse suporturi. poate vor reusi cei de acolo sa gaseasca o metoda de a pune aceste ambalaje pe un suport (textil, hartie sau plastic) care sa-ti permita sa-l folosesti in scopuri decorative

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani
sau, inca o idee geniala : cauta o firma de productie publicitara, care se ocupa cu tot felul de printuri, bannere, reclame pe diverse suporturi. poate vor reusi cei de acolo sa gaseasca o metoda de a pune aceste ambalaje pe un suport (textil, hartie sau plastic) care sa-ti permita sa-l folosesti in scopuri decorative

Asta idee imi place tare , am plecat la interesat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrimiaF spune:

Buna dimineata!
Am scanat articolul, da-mi o adresa de e-mail ca sa ti-l trimit.
Da, e adevarat, colajele se fac folosind adeziv pentru tapet, dar lipirea ambalajelor pe un suport, indiferent care ar fi el, este destul de dificila. Trebuie sa le intinzi fara sa se deformeze si sa faca cute, iar repozitionarea , daca e necesara, sa fie facuta rapid.
Si eu sunt de parere ca, daca vrei sa iasa ceva deosebit, sa apelezi la o firma, deoarece ei au experienta si manualitate.
Cand vei gasi o solutie, poate pui si fotografii, sa vedem si noi cum arata.

Mergi la inceput