emotivitate crescuta dupa nastere
Raspunsuri - Pagina 4
delphin spune:
A! "Va, vis et deviens"!!! Ce-am mai plans si eu!!!
Dar cel mai tare si mai tare, in timpul primei sarcini am citit cartea Pianistul, am plans...normal, eu plang cand citesc carti triste.Dupa nasterea primului copil, am vrut sa vad filmul...ei nu am putut, plangeam in hohote...nici acum nu pot sa-l vad...nu-mi explic de ce, acest film are acest efect la mine. Pana la scena unde mama astupa gura copilului, ca sa nu-i gaseasca nemti, a mai fost cum a fost...dar de acolo!!!!
eu plang de emotie si cand vad reportaje cu femei care nasc...
Plang mai rar acum...dar
Claudi@ spune:
Pianistul...offf ce film, of ce am mai plans. Eu nu ma mai uit la stiri, nu pot si aici nici macar nu-s ca in Romania.
La Wüsten Blume (nu stiu cum ii zice in Ro) of ce am plans si la acela si eram in cinema, plangeam in liniste:-) Eu nu cred ca ne vom "reveni" Am fost parca mai emotiva imediat dupa sarcini sau poate nu mai resimt asa pt ca nu prea mai deschid televizorul si nici timp de carti nu mai am. A sa nu uit, in iarna am citit Twilight, Doamne, ce am mai putut plange la a doua parte, parca eram eu personajul din carte, am simtit toate starile emotionale descrise de autoare.
Ioana_Pos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marox Cred ca am citit de vreo 10 ori Harry Potter si n-am reusit niciodata sa nu pling la moartea lui Snape . |
Hai mai Marox... La Dumbledore mai inteleg, dar Snape?
Ioana_Pos spune:
citat din mesajul lui delphin Pana la scena unde mama astupa gura copilului, ca sa nu-i gaseasca nemti, a mai fost cum a fost...dar de acolo!!!! |
Aoleu, nu-mi aminti ca
Marox spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioana_Pos
Hai mai Marox... La Dumbledore mai inteleg, dar Snape? Ioana, mami de zambarici Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi! |
Pai, nu chiar cind a murit, dupa aia, in capitolul urmator, cind descoperim ca el a iubit-o pe Lily de cind erau copii.
Cind eram insarcinata imi aduc aminte de o buna repriza de plins din cauza...unui joc pe PC! Din vina mea a trebuit sotul meu sa-l reinceapa de la zero...cind m-a vazut ca-mi sarea camasa de pe mine de atita plins n-a mai stiut cum sa ma consoleze :-)
Ioana_Pos spune:
Pai, nu chiar cind a murit, dupa aia, in capitolul urmator, cind descoperim ca el a iubit-o pe Lily de cind erau copii. |
De mult ce-a iubit-o l-a pus pe fiu-su sa scrie 'I must not tell lies' pana i s-a scrijelit mana. Sorry, dar pe Snivellus nu il am la ficati sub nicio forma.
Am redus lista de plangaciuni: copii, batrani, pui de animale, animale ranite/ pierdute (vezi Katrina), suferinta celorlalti, salvarea celorlalti. Mai avem de adaugat?
Macar de un lucru pot sa 'ma laud': nu plang la ocazii fericite.
Marox spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioana_Pos
De mult ce-a iubit-o l-a pus pe fiu-su sa scrie 'I must not tell lies' pana i s-a scrijelit mana. Sorry, dar pe Snivellus nu il am la ficati sub nicio forma. Ioana, mami de zambarici Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi! |
Ah, ah, da' nu l-a obligat el!!!! Vinovata era Dolores Umbridge, in volumul 5!
msl1 spune:
Si eu am ramas cu o sensibilitate crescuta dupa nastere dar ma impresioneaza doar ce e legat de copii in special copii mici, inca alaptez si sint sigura ca de la hormoni; dureaza o vreme pina se "regleaza" hormonii inapoi la normal si mai mult de 4 luni.
Ioana_Pos spune:
@msl1, tocmai asta e, ca a trecut 1 an si 4 luni si ma asteptam sa treaca pana acum.
@Marox: vaaaaiii, l-am calomniat pe Snivellus. Dar tot ii purta sambetele... Hai sa facem topic de HP.