Prietene la bine si la greu - 137

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

doi copilasi care danseaza senzational

Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)

sunt absolut supeeeeeerbi!!!

am si eu o finuta de 7 ani care face dansuri de societate...cand mai mergem la ei ne "face" cate o demonstratie...e absolut mortala!! de mica i-a placut 'sa se dea in spectacol'

Mergi la inceput

eu tocmai ce bantuiam pe site-ul cu torturi postat de Lumi si internetul meu a "intampinat o problema"...ajunsesem pe la pagina 70 din 5145....cred ca ma prinde ziua lui David pe site

Mergi la inceput

ia priviti ce body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Livia, interesant ce zici tu de invatat cupilu la olita, esti a doua mamica pe care aud povestind ca piticul a invatat sa faca la olita vazand un alt copilas de varsta lui facand asta..Sa ma gandesc eu la cine sa mergem in vizite sa vada Amalia exemplu pe alt copilas la olita.

Monica, sa iti traiasca sotzioru, si sa aud cand va mutati la Bucuresti

Fug ca iar plange Dragos, a inceput de cateva zile sa aiba colici, si e asa nasol, nu pot sa ii fac nimic, orice as face nu ii alina durerea, si se chirceste si plange mititelul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

S-a mai potolit putin, sa vad si cat il tine... sa va zic si doo cuvinte despre noi. Dragos papa tatzi, deci nici vb de lp ( apropo, se expira deja, bagati o reteta de cioco de casa aici sa il rezolv), doarme uneori binisor asta insemnand si cate doua ore, alteori cate jumate de ora/ o ora si iar cere tatzi. Acum, mai nou, are colici si incerc sa ii potolesc plansetul cu tatzi fara numar. A mai crescut ceva, se vede dupa falcute, si dupa cateva salopetele care deja nu ii mai vin.
Amalia nu pare a fi geloasa, toata ziua zice bebe, bebe, bebe, cand alaptez vine si topaie in pat pe langa noi, de cele mai multe ori tre sa o cert, aproape ca ii sare in cap lui Dragos. Trebuie mereu sa fim cu ochii pe ea sa nu se duca la el, si sa il traga de haine, sa nu ii bage mainile in ochi.. Suntem in alerta mereu. Ea dimineata are program la bunici pana la 12, deci eu sunt doar cu bebelusul, ma descurc binisor. In schimb sunt mahnita oarecum, nu vrea sa inceapa si ea sa zica cuvinte noi, abia de invata un cuvant intr-o luna.. Suntem cu gura pe ea tot timpul, si noi acasa, si bunicii dimineata, si nimic. De asta tare as vrea sa o dau din primavara la cresa..De mancat ar manca numai prostii, singura mancare sanatoasa e pranzul, adica ciorbita, si aia mancata cu chiu cu vai, ma enervez, imi pune parul pe moatze pana termina de mancat, asta daca termina...
Seara la baita e program de urlete, fie plange cel mic, fie cea mare. Sau de cele mai multe ori la sincron Jumatate de ora pe seara suntem terminati si eu si sotul, ne miscam repede ca furnicile sa ii spalam, printre proteste si miorlaieli. Ne-am impartit cupilasii, sotul doarme cu Amalia, eu cu Dragos, nu e cum visam sa dorm eu cu amandoi in camera lor. Dragos maraie, plange mult peste noapte, ii schimb pampersii ca face caca noaptea, si nu ar fi chip ca Amalia sa poata dormi in asa zgomot, ea care doarme iepureste.. Tot mai sper ca Dragos s-o mai potoli si va dormi mai bine noaptea si sa trec la operatiunea dormit toti 3, bla bla..
Per ansamblu e tare frumos sa ai doi copilasi, abia astept sa treaca timpul sa creasca si Dragos putin sa inceapa sa priceapa prin jur ce si cum, si sa se joace amandoi. Amalia are momente cand e asa cuminte, intelegatoare si ne uimeste cat de bine ne intelege, doar ca nu vrea sa vorbeasca, dar are si momente cand iti vine sa o iei pe campii de nervi, plange incontinuu, nu se potoleste, nu asculta deloc, numai lucruri nepermise vrea, orice nu e bun, off off mai mai.Am mare noroc ca dimineata o distreaza bunicii si acasa e cu alte forte, nu are timp sa se plictiseasca. Sa va zic ca adormitul la pranz e in felul urmator: Dragos in bratele mele la tatzi-suge, Amalia pe picioarele mele- leganata pe pernuta, deci ii adorm pe amandoi.. E greu.....dar frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Miany spor la cautat tortul perfect! Ce cadou i-ai cumparat lui David? Multa sanatate!

Monica pentru sotul tau. Chiar asa, cand va mutati la Bucuresti?

Licuriciu hai mai ai putina rabdare ca va incepe curand si Amalia cu vorbitul; mai stii cand nu mergea? . Ai incercat pentru colicile lui Dragos sa reduci din lactatele pe care le mananci tu? (daca mananci). Ma bucur ca te gandesti la bb3 chiar daca doar teoretic. Cine a ajuns acolo zice ca abia de la al 3 lea devine usor .

atat am apucat...

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare!

Urez si eu bun venit Liviei! Ma bucur ca ti-ai facut curaj sa ne povestesti despre voi.

Licurici, ceai pe baza de fenicul, chimen si anason ai incercat sa bei? La noi functiona...il beam ptr stimularea lactatiei si il ajuta si pe David.

Monica, sa iti traiasca sotul!

Lyly, bine ati revenit acasa.. Sper sa rezolvati cu asigurarea...
Astept poze

Many, multumesc ptr raspunsul in legatura cu crocsii.
Pe langa diabet am un alt pitic pe creier acum...bebe nu s-a intors inca si imi este teama ca va ramane pozitie pelviana. Apropo, a nascut cineva natural un bebe asezat in pozitia asta (ca eu nu imi mai amintesc)?
Mami este inca la mine si nu va pleca prea curand...cel putin pana venim in tara sa botezam samburelul va mai sta aici. De sarbatori vine si tatal meu in vizita si petrecem impreuna.

Va las si eu cateva pozici de la www.facebook.com/media/set/?set=a.283717534972664.78606.100000032604592&l=d7ec7df2e4&type=1" target="_blank">zoo Leipzig, facute ieri.

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Dana imi pare rau ca nu e prea roz situatia cu diabetul, dar ai incredere ca vei scapa odata cu sarcina . Cat despre copil neintors, in RO se face cezariana in 130% din cazuri. Desi inainte copiii se nasteau natural chiar si asa. Medicul tau ce zice? Indiferent de diabet sau nu, tu tot minunat arati. Si Davidelul a crescut grozav!

Florick, Lyly, Laura_andreea sa va fie de bine vacantele . Asteptam raporturile detaliate + pozele aferente. Lylyana ce faza cu asigurarea... dar cel mai nasol a fost ca ati avut nevoie de ea, bine ca e ok Alexul blondut acuma. Tu esti inapoi la serviciu?

Ancutza cum e somnul la gradinita?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Miany spor la cautat tortul perfect! Ce cadou i-ai cumparat lui David? Multa sanatate!

ms!!! cadoul inca nu l-am cumparat ..suntem in dilema....am vazut un set de la ecoiffier in miniblu,ceva de constructie: cu cuburi, betoniera,macara si inca ceva ( ca ne innebuneste cu tot ce inseamna utilaje de construit)...mai vedem...

Iulian cum mai e? cum merge gradi?

Mergi la inceput

Dana nu pot decat sa subscriu la cele zise de monis; sunt superbe pozele ,ca si protagonistii!!!

va ..fug sa intind niste rufe,pana vin baietii de la farmacie!!!!

Mergi la inceput