Prietene la bine si la greu - 137
Raspunsuri - Pagina 15
dymomo77 spune:
Monis cu soacra e grele tare. Dr lui Danut i-a fost coleg si nu prea se omora cu mersul la el cand aveam eu treaba dar acu de cand e bolnava e tare greu sa ii refuzi ceva ca imediat plange . Doar cu dormitul ea la noi si eu cu Danut la ea reusesc sa fiu ferma(sotzul mai doarme la ea ca deh e mama lui si il doare sufletul ca e bolnava dar eu zic pas). Acu are o perioada nasoala nu poate dormi, nu poate respira, are atacuri de panica, depresie si e ff sensibila. Imi e mila de ea si chiar daca nu "ne iubim" ii port respect pt ca e mama sotzului meu. Incerc sa nu o supar, sa nu ma enervez cand e pisaloaga si se baga in viata mea, sa ii suport prezenta multe ore zilnic si tot asa. Mai are o cura de citostatice si dupa evaluare(computer tomograf) s-ar putea sa treaca pe radioterapie si atunci va fi nasol pt ca informatiile privind radierea celor din jur sunt cam vagi si eu nu prea as mai vrea sa o las sa intre in contact cu Danut(in special) in perioada aia.
La Danut febra s-a mai potolit, medicul suspecteaza o viroza asa ca ne-a dat si sinupret. Cred ca am luat si eu ceva ca ma doare tot corpul si am frisoane asa ca in loc de a doua cafea bag un Teraflu. Partea proasta e ca si soacra se plangea ca are frisoane si sper din tot sufletul sa nu fi luat si ea ceva.
laurairina13 spune:
Monis, ii misto si cu flacau la casa, dar cu doo fetitzi era si mai misto!
Many, si eu zic ca are prea multe piese micute, mi-ar fi frica sa i le dau acum la joaca.
Ieri ca sa ii distrag atentia si sa isi termine ciorba i-am dat o sticla de jumate de plastic si monede de 1 ban/5 bani sa le bage in sticla, pfoai ce de treaba mi-am dat..una e ca mi-a aruncat monedele prin toata casa, dar mai tre sa o urmaresc sa vad ce face cu ele sa nu le inghita brrr
Livia, sa nu faci febra, ca aia e periculoasa in sarcina, in rest, muuuult ceai cu lamaie si miere, merge si oscilococcinum luat asa cum scrie acolo pe cutie. Je am avut raceala fix in zilele dinainte de cezariana, tare m-am mai temut...
Angi, felicitari pt II, vad ca se ingroasa binisor numarul gravidutelor la noi, who's next??
Dymo, sanatate, sa treaca repede si febra si toate cele simptome..
laurairina13 spune:
Ca tot m-am mai uitat eu pe la noi prin lista as zice ca urmeaza bb2 la Germanica la Laura, RamoniXX care asteapta coditzili alea, si as pune pariu si pe o Lalu / Monica de la Ieshi..
sa nu ma injurati prea tare de o sa am gura aurita
Lumi, hai cu cinsteala si pozici de la casutza cea frumoasa!!
miany75 spune:
buna ziua tuturor!!!
de rau ce ma simt am si uitat sa o felicit pe Angi: sa ai sarcina usoara si bebe sanatos!!!
Ava cu intarziere, iti zic si eu La multi ani cu sanatate si sa ai parte numai de bucurii alaturi de cei dragi!!!
Multa sanatate celor bolnavi:atat celor mici ,cat si celor mari!!!
Livia imi aduc aminte ca noi ne faceam la servici ;compot de mere cu multa miere si cu cateva felii de lamaie(sa scoti lamaia ca devine amar de la coaja)..functioneaza garantat....
miany75 spune:
eu sunt cu capul in butoi ...david inca e tot mucos la greu ,masa de pranz a devenit inexistenta (am ramas cu doua mese solide si alea chinuite),eu la fel si se pare ca si sotul s-a pricopsit cu virusache...nu stiu ce solutie miraculoasa sa gasim sa fim mai in forma pe sambata...
in afara de apa de mare ce picaturi ati mai folosit la pitici..?!.initial ,secretiile au fost muco-purulente ,acu parca s-au mai limpezit...nu stiu ce sa fac...sa-i dau altceva ,sa-l las in pace..
azi trebuie sa mergem sa comandam tortul , cadoul nu l-am luat ...deci totul e in aer!! sunt tare necajita,ca lucrurile s-au dat peste cap..si nu mai putem da inapoi...
monis5 spune:
Dymo sunt total pentru respectat soacrele. Intrebam de ce n-o lasi acasa cand mergi la doctor, dar m-am lamurit . Nu stiu ce naiba patesc oamenii pe traseu, dar multi batrani ajung foarte egoisti. Mamei mele i-au trebuit ani de zile sa se refaca dupa ultimul an in care a avut grija de bunica, asa rau i-a tocat ficatii. Si bunica era super mai de mult. Mi-e teama ca toti mergem pe acelasi drum si nu pricepem ca generatia din urma noastra are aceleasi probleme pe care le-am avut si noi cu generatia dinainte....
PS eu as considera-o radioactiva si nu as lasa-o langa copil. De ce sa risti? Danut are abia 2 ani, are in fata 70-80 de ani in care sa traga ponoasele unei eventuale iradieri...
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Monis, ii misto si cu flacau la casa, dar cu doo fetitzi era si mai misto! |
lasa ca si cu doua pititzi si un baietel o sa fie frumos
Miany incearca Colargol, vezi ca e preparat de farmacie, nu-l gasesti de-a gata si e f bun antiseptic pt mucoase (ca sa nu se suprainfecteze mucii aia). Si restul toate se vor rezolva, o sa fie super de ziua lui David, ai incredere!
Fetelor, hai sa mai scriem niste meniuri ca am intrat rau de tot in pana... Macar cele de seara.
Eu ieri i-am dat mei fiert in apa si apoi pus cu banana si putina scortisoara. Matei al lui Coque l-a apreciat destul de tare
Azi ma gandesc sa-i fac lapte de migdale cu fulgi de ovaz si cu afine....
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
many_bani spune:
Monis si eu sunt in totala pana de idei in ceea ce priveste meniul lui Vlad. Ma mai inspir si eu din mediul saptamanal de la gradi. De ex azi era supa de pui cu taitei si pastrav cu mamaliga, cum supa avem (de pui a la grec) i-am facut somon la gratar si mamaliga, a mancat. Cand la gradi a fost supa de rosii cu ardei umpluiti (carne de vita) eu am facut supa de rosii cu crutoane si dovlecei umpluti (curcan+vita), deci eu sunt cam cu o zi in urma fata de gradi. Nu stiu cum voi proceda de sapt. viitoare cand va ramana la masa acolo
gabitza35 spune:
mda.....de 2 zile a aparut la noi pranzul in peisaj odata cu masa de fructe.... adica, inainte de culcare,pe la 13.30 au papat si ieri si azi cate o banana de caciula .Asa ceva nu s-a mai intamplat.... cred ca niciodata.
Azi am incercat la ora pranzului cu ciorbita(de vaca)si a fost un Nu hotarat... aproape mi-a ajuns in poala .Doar banana au vrut, asta au primit. La trezire au pulpa de pui la cuptor....sa speram ca trece testul..
Vad ca a primit si Monis dela ANPS raspunsul pe care il stiam si eu, cererea este o chestie formala,o faci in ziua in care te duci la serv ....
vara asta :)
gabitza35 spune:
a iesit rezultatul la pipilica,Eva nu are infectie urinara, la dragos am dus azi unul proaspat ....Se pare ca greva foamei e doar greva foamei
vara asta :)
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitza35 a iesit rezultatul la pipilica,Eva nu are infectie urinara, la dragos am dus azi unul proaspat ....Se pare ca greva foamei e doar greva foamei mami de gemenasi vara asta :) |
eu am renuntat sa mai recoltez atata vreme cat la gradinita mananca, ca doar n-o avea infectie urinara doar acasa
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)