cum ti se poate schimba viata intr-o clipa...

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Tanti aia e o femeie divortata cu un copil, e normal sa-i zica sotului tau ca el a muncit si are dreptul la mai mult ca se alege si ea cu mai mult. Asa ca fi desteapta.
Ok, ce e al lui e al lui, nu zic sa fi incorecta dar pe de alta parte si el trebuie sa plateasca pentru trauma ta emotionala.
Ai hartii ca ai pierdut copilul si uite ce s-a intamplat imediat dupa. Nu e normal sa-ti bati joc de viata unui om, sa-l trantesti la pamant, eventual si sa-i iei material tot ce se poate lua iar dupa sa pleci fluierand la noua ta viata.
Fi corecta si demna dar nu pleca capul jos. E mare nedreptate ce ti s-a intamplat.

+23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

Am contactat un avocat si joi voi merge sa depun actele la tribunal....sper sa fie inceputul sfarsitului...ca m-a obosit toata aceasta situatie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

Eu am depus azi actele de divort. A fost infiorator de greu, mi se inmuisaera genunchii si palmele imi transpirasera...a fost tare neplacut, dar asta e...trebuia sa fac asta! Sper ca dupa asta sa ma simt mai bine...multi spun ca spun ca aceasta legatura psihologica a actelor dispare dupa ce faci si acest pas...o sa vad daca se aplica si in cazul meu. Viata merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Elena

24+cuMikaela Christinne Annalia si Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuta_20 spune:

Peste un timp o sa privesti in urma si vei vedea ca ai fost puternica si te vei felicita pentru asta!Ce simti acum numai tu stii si numai tu poti sa iesi din starea asta.Sfatul meu este sa nu ai capul plecat in prezenta lui,nu il mai lasa sa vada ca suferi!Iar rugamintea mea este ca in viitor,cand iti vei reface viata alaturi de altcineva, sa intri pe forum sa ne povestesti cum este, cum te simti si sa ne spui ca ceea ce s-a intamplat a fost un noroc!Iti doresc curaj, putere si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Elenusht, !

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 27+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

In primul rand imi pare tare rau ca ai pierdut sarcina.Stiu cum e,eu am pierdut 2...Imi pare rau ca pe langa asta,domnul ti-a dat o lovitura si mai mare...Te intrebi de ce ti se intampla toate astea?Cu siguranta Doamne Doamne stie ce face.Si sunt sigura ca vei intalni pe altcineva care sa te merite cu adevarat.
Cat despre faptul ca erati de 10 ani impreuna...nu stiu ce sa zic...eu si sotul meu suntem de 14 ani,ne-am cunoascut la 16 ani si de atunci nu ne-am mai despartit...Dupa spusele unora ar trebui sa ma astept la ceva surprize???Eu cred ca sunt barbati care sunt facuti sa insele si care nu.Mie mi-e imposibil sa cred ca un barbat care iubeste cu adevarat o femeie o poate insela.Intotdeauna am citit cu groaza aceste subiecte.Si nu pot sa inteleg multe...Chiar poate un barbat sa insele numai din cauza sexului???Chiar sexul e universul,viata lor???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Elenusht, te imbratisez
Sa ne mai spui ce ai mai facut.

+25

Mergi la inceput