cum ti se poate schimba viata intr-o clipa...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Elenusht, e dureros dar cred ca in viata se intampla lucrurile astea mai des decat ne imaginam noi. Unii au curajul sa recunoasca si sa plece din casatoria care nu mai functioneaza. Imi pare rau ca trebuie sa fii tu in situatia asta dar cred ca cel mai bine pentru tine e sa accepti situatia asa cum e si sa-ti vezi mai departe de viata. Ar fi probabil indicat ca sa obtii un divort oficial, in felul asta iti vei scurta perioada de suferinta in caz ca "deep down" inca mai speri ca el sa se intoarca. O sa doara o perioada dar va veni soarele si pe strada ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Draga mea, acum am citit si eu ce ti s-a intamplat si poate o sa te superi pe mine dar m-am bucurat. M-am bucurat ca ai scapat de un asemenea om din viata ta.
M-am bucurat pentru ca desi suferi acum o sa fi puternica si o sa fi din nou pe picioarele tale si o sa inveti lectia si pe viitor o sa ai parte de ceva frumos si adevarat.
M-am bucurat pentru ca acum ai o noua sansa la fericire.

In utla cu mai multi ani, ma rog, nu chiar atat de multi am avut o relatie de doi ani cu un baiat sa zic ca eram amandoi copii extraordinar cu niste mici defecte insa, slab si total dependent de familia lui. Stiu ca in felul lui m-a iubit mult dar nu am fost acceptata de familia lui pentru ca nu cotizam la nevoile lor cat si-ar fi dorit si pentru ca nu isi doreau o cuscra paralizata respectiv mama mea.
I-am zis ca eu nu mai suport asa ceva si ca se termina si m-am dus sa-mi impachetez hainele dar am avut o mare surpriza, dansul deja impachetase jumatate din ele. Dupa cateva saptamani era deja cu altcineva, o fata de 22 de ani aleasa de mama lui, parintii prieteni de familie intre ei. S-au logodit de Craciun adica la doua luni dupa despartirea noastra.
A fost o perioada grea, am suferit enorm, m-am imbolnavit, am facut pneumonie si stateam in casa si plangeam non-stop. Mi s-a rupt sufletul la propriu.

Dar mi-am revenit. Am fost la coafor, mi-am schimbat stilul de imbrcat, mi-am platit vacante in dubai si la ski in austria, am fost la psiholog saptamanal, am tras de mine sa nu cedez, sa nu fiu infranta. A fost greu, foarte greu dar incetul cu incetul am inceput sa vad luminita. Daca la inceput ma duceam cu prietenii in oras ca asa trebuie in timp am inceput sa ma distrez. Mi-am recapatat increderea in mine. Dupa ce mi-am revenit si m-am simtit bine in pielea mea, fericita chiar mi-am intalnit sotul. A fost dragoste la prima vedere. In mai putin de un an eram casatoriti si acum asteptam bebe al nostru.
Ce traiesc cu nu se compara cu ce am trait. Am crezut ca iubesc acum insa iubesc cu adevarat. Cel mai bun lucru a fost faptul ca fostul s-a purtat asa cum s-a purtat. Daca l-as vedea pe strada i-as strange mana si i-as multumi.

Asa ca toti or sa spuna ca o sa depasesti momentul, toti or sa incerce sa te incurajeze, toti or sa fie langa tine dar te va ajuta cu adevarat doar daca tu o sa fi langa tine, doar daca tu o sa te iubesti, doar daca tu o sa decizi sa lupti pentru tine.
Ai 28 de ani, esti tanara si viata iti mai rezerva multe mmomente frumoase. Stai o perioada si gandeste-te la ce a fost, plangi, sufera, da cu pumnul in pereti si intoarce problema pe toate partile dupa care intr-o zi nu prea indepartata ridica-te si mergi mai departe pentru tine, pentru familia pe care o sa o ai.
Da, chiar daca nu-ti poti imagina acum va veni o zi in care gandul la el nu o sa mai doara, va veni o zi in care nu o sa-i mai duci lipsa. Repeta-ti asa pana cand o sa incepi sa crezi.

E doar prima zi din restul vietii tale iar eu ma bucur ca esti libera.

+20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jonesy spune:

si eu vreau sa iti spun ca sunt alaturi de tine. Oricine a suferit din cauza unei tradari intelege.
E gol si pustiu, te doare si lacrimile nu ajung. Lasa-le sa curga. E normal sa fii in convalescenta pentru sufletul tau. Nu pentru fostul, poate nici pentru relatie, ci pentru sufletul tau tradat. E ok sa te uiti in gol amitindu-ti momente din viata cu el, e ok sa te sperii cand te trezesti noaptea auzind un zgomot si realizezi ca esti singura.

Pentru ca, cu fiecare moment din acesta, imaginea lui se indeparteaza, ca in ceata si incet-incet mintea accepta noua realitate. Nu incerca sa o ascunzi, dar nici nu te ascunde de lume, fii parte din ea, asa cum esti tu acum. E o etapa. Spune prietenilor si familiei prin ce treci. Acum esti entuziasta, pentru ca o secunda mai tarziu sa vezi o reclama si sa iti curga lacrimile. e perfect normal. Si cu fiecare zi vei fi mai puternica, mai sigura de tine. Asteptam sa ne povestesti despre pasiunile tale, nu ale "voastre", despre ce gatesti, despre ce citesti, despre unde vei merge in vacanta... si tot asa.

povestea ta este povestea unui om implicat, devotat, curajos, tolerant, pus, uite, la grele incercari de viata... nici nu stii cati oameni s-ar simti mandri sa te aiba alaturi. Trebuie doar sa le dai o sansa.

nu vreau sa spun povestea mea, dar am trecut si eu pe acolo. Acum am cel mai bun sot din lume si poate ca fiecare lacrima de atunci a fost promisiunea unei zile fericite acum.

Mergi la inceput

Jonesy, ai scris asa frumos.....

+21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

Matzaila_81, Jonesy ati scris atat de frumos...Mi-au dat lacrimile! da, chiar asa este: acum sunt entuziasmata de ceva, acum imi amintesc de noi doi si plang... E greu cand ajungi acasa si esti singur, e greu cand vine week-end-ul si iti amintesti ce faceai inainte de a se intampla asta, e greu cand vezi cupluri ca se saruta pe strada, se imbratiseaza si tu esti singur si tradat de persoana pe care o iubeai cel mai mult si in care aveai incredere, e greu....Dar de cele mai multe ori ma simt puternica si simt ca va fi bine! Doar ca din pacate trebuie sa trec prin aceste etape dureroase! Va multumesc tutro ca sunteti alaturi de mine, cu un sfat, cu un mesaj! Conteaza atat de mult! Va multumesc inca odata!

Mergi la inceput

Elenusht, de ce gandurile astea? Acum esti singura? Ai fost si inainte, acum ai aflat insa si nu esti singura, ne ai pe noi, te ai pe tine, esti puternica.
Cum vrei sa te iubeasca altcineva daca tu nu te iubesti pe tine?
Activitati de week-end? Pai poti sa ai o gramada in plus. Ai prietene? O sa iesiti in oras, o sa mergi in vacante, o sa te duci la sala, la filme, in scurt timp o sa ai agenda plina.
Ai putina rabdare, timpul le rezolva intotdeauna pe toate.

Si noi suntem aici langa tine

+21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Te-ai gandit vreodata ca lucrul asta ingrozitor se intampla spre binele tau?
Ca nimic nu este intamplator in viata asta?
Ca poate sotul tau iubitor iti facea asta cand aveati un copil, doi si suferinta era si mai mare pentru ca erau si copii la mijloc?

Ia gandeste si asa, poate vezi lucrurile din alta perspectiva!

Inca ceva, acum o vreme o buna amica a trecut printr-o experienta asemanatoare, poate mult mai tragica, nu doresc sa dau detalii.

Acum s-a ridicat din toata mizeria creeata de fostul, este bine la casa ei. Dupa o vreme fostul a cautat-o sa-si ceara scuze , ca nu stia ce a fost cu el, ca nu e ceea ce a crezut ca este( actuala)
Too late

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BalMascat spune:

Mie mi se pare o cruzime sa spui ca mai bine ca a pierdut sarcina. cate mame divortate si-ar dori sa nu fi avut copiii? e foarte dureros cand pierzi o sarcina, independent de ce face sotul. si nu cred ca cineva gaseste alinare ca n-a fost sa fie, pt ca sotul nu mai e langa tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Elena, imi pare rau pt bebele pierdut mai ales. desi poate asa e mai bine pt bb, uite ce urma sa se intample in viata ta...
Si apoi imi pare rau ca inca te consumi pentru ca ai fost tradata.
Presupun ca ai avut prea multa iubire si incredere de oferit si nici n-ai remarcat ca nu primeai cel putin tot atat inapoi de la sot.
Nu te mai intreba de ce ea, ca e mai urata si mai varstnica, astea-s chestii relative, de gustibus, si in orice caz barbatii nu au aceleasi principii de viata si nici aceleasi pretentii cum au femeile. Pot avea o sotie minunata, tanara, draguta, rafinata, ingrijita, si lor sa le fuga ochii dupa una exact invers, mai grasuta, mai uratica, mai sleampata si mai din topor, DAAAAAAAAAAAR care sa le incante orgoliul si masculinitatea, sa-i faca sa se simta mega-macho, importanti, sexi. De multe ori sotiile uita, obosesc, omit sa se ocupe de aceasta latura animalica a "animalului biped" de langa ele Sper sa nu sune prea feminista exprimarea, n-am nimic personal cu berbantii, numai ca aud si citesc de tot mai multe despartiri urate cauzate exact de impulsurile lor animalice, de orgoliul lor ciudat ce necesita o periere constanta

multa putere in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

imi pare nespus de rau, mai ales pt bebele pierdut. si pt tot chinul de a avea un copil.

ca si fetele cred ca sotul tau este imatur si coplesit de prb.
s-a refugiat intr-o relatie, care sigur e f provocatoare din pct de ved sexual si nu cont deloc varsta partenerei. e noua, e alta si foarte prb l-a sedus cumva, chestie care nu are leg cu fizicul.

cred ca este extrem de dureros.

este f posibil ca dupa un timp, sa se intoarca la tine.

de divortat, iti sugerez sa divortezi. ii dai o lectie, tragi un semnal de alarma, ii dai libertatea de care are nevoie pt a alege. la o adica, va puteti recasatori. si cel mai imp, iti redai si tie libertatea.

o sa suferi ingrozitor o vreme, dupa care incet, incet, durerea se va mai estompa. stiu ca acum ti s-a prabusit tot universul.o sa treaca...prima luna e f acuta, apoi incet, incet..suferinta se estompeaza.

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput