Comori de nov-dec 2004 (209)
Raspunsuri - Pagina 19
Otiliav spune:
Salutare!
Pana la urma vine cineva la o intalnire in we? si daca da, unde va ganditi?
Eu as prefera IOR, relativ aproape de noi. De fapt excelent pentru mine ar fi un parculet mic, mic, unde e relativ usor sa am copii in aria vizuala.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
onitza spune:
OTILIA, sunteti in Ro? Vorbesti de wee acesta? S-ar putea sa fie cam greu...sambata paul e in excursie , daca e, vin doar cu Dani. Duminica va fi iar o zi plina, ca sarbatorim "un mosneag" , taticul a doua comori foarte talentate si frumoase de pe-aici! La MUlti Ani, nasuuuu!!!!!! Pentr wee viitor aveti planuri?
Otiliav spune:
Ioana, da de we acesta ziceam ca vine si Mirandolina. Dar asta este daca nu se poate. Oricum si vremea este urata, nu tine cu noi. nasului vostru
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
mirandolina spune:
Multumesc Oti ca te-ai gandit la noi
Asadar am bifat Bucurestiul pentru we si a fost frumos, sau ma rog... noi alegem frumosul din ce ne-a fost dat. Am fost vineri la oftalmolog, si dr e multumita de evolutia lui Adam. Dincolo de faptul ca este mult mai cooperant, constiincios in ceea ce priveste purtatul ochelarilor, corectia este vizibila. Dr considera ca nu va fi nevoie de o a doua interventie. Vom reveni la control abia in noiembrie, desi ma gandesc mai degraba la octombrie, cand o sa aiba si Matei vacanta.
Vineri dupa oftalmo am fost la Antipa si baietilor le-a placut mult desi cred ca ne trebuiau mai multe ore. Totusi ... sa petreci acolo 2 ore vadit interesate cand ai doar 5 ani ... mi se pare indeajuns.
Am intrat la muzeu pe soare si am iesit pe ploaie, noi imbracati doar cu hanorace. Dupa cca 10 metri abia mai picura si ne-am bucurat de cateva poze faine.
Sambata la pranz am fost in Herastrau, la diverse locuri de joaca. Adam si-a facut numarul si ... a cazut destul de rau PESTE MARGINEA topoganului spiralat (e drept ca nu foarte inalta). Si-a scrijelit scalpul, insa desi a cazut pe o parte, s-a ales doar cu vanataie pe sold, picior si o zgarietura pe degetul mic. Ne-am plimbat cu Metroul si le-am oferit o multime de explicatii, amintindu-mi intocmai cum si eu aveam atatea curiozitati la varsta lor
Duminica ... am fost in AFI Cotroceni, celebrul mall de care probabil ati auzit. Dumnezeule! mare mai e! Chiar nestiind la ce ne vom orienta (entertaiment), le-am zis ca mergem sa vedem cum arata un mall. Nedumeriti ca avem si noi mall la Cta si nu e nimic interesant, au acceptat cumintei decizia parintilor, insa s-au bucurat peste masura cand au vazut cum sta treaba. Bucuria dar si oboseala nu i-a adormit pe drum spre casa, insa seara dupa dus, Adam a adormit inainte sa il uscam pe Matei Era super obosit, dar cu zambetul pe chip
In afara vremii urate, nehotarate mai degraba (la 10 era soare, la 13 te spulbera vantul, la 15 ploua cu bulbuci, la 18 iesea curcubeul), am avut parte de un we frumos si copii cuminti. Avem si cateva poze, incarcate chiar aseara cand asteptam sa se incalzeasca apa din boiler:
picasaweb.google.com/1155111042375182539...#5726532717337702242
cu click spre dreapta
picasaweb.google.com/1155111042375182539...#5726536497268016834
Sa aveti o saptamana usoara!
Otiliav spune:
Ei Mirandolina, cat pe ce sa ne intersectam. Sambata am vrut sa ies in oras cu ele dar pitic nu a vrut sa doarma la pranz mai ales ca am avut rude in vizita. Pana la urma duminica am reusit sa o adorm pe Iulia la pranz si sa merg cu Elisa si Ana la muzeul Antipa. Ale mele au rezistat 2 ore dupa care am plecat spre casa iar Elisa a adormit in tramvai. La trezire avea febra. A primit o doza de Nurofen si a doua zi s-a trezit bine mersi. Cam asa e cu copii, greu cu planurile.
Nu reusesc sa vad pozele.
mirandolina spune:
Oti sanatate multa!
https://picasaweb.google.com/115511104237518253991/IanFebrMar2012#5726532717337702242
https://picasaweb.google.com/115511104237518253991/AprilieMaiIunie
le-am schimbat proprietatile, ca uitasem sa le pun publice.
onitza spune:
LILY, ce familie frumoasa am vazut!!!!!! Adam e taaare dulce, parca si-a pastrat trasaturile de bebe, e asa dulceee si pufooos!!! Iar Matei e barbatel in toata regula!! V-ati plimbat nu gluma, bravos!
Cum stati cu pregatirile de Paste?
Otilia, veti fi la Moreni de Paste?
Paul face inot de 2 sapt si e fff incantat. A invatat sa inoate, ii e putin teama sa sara de la trambulina insa nu atat de tare incat sa nu mai vrea sa mearga, dimpotriva in fiecare zi intreaba de ce nu face el zilnic inotul. MI se pare f obositor si mult de 3 ori pe sapt, daca ar face zilnic as ceda nervos:D.
onitza spune:
Oti, pana reusim noi sa ne vedem live, nu ne mai arati si noua iedutele? Mi s-a facut un dor de eleee!!!!