Comori de nov-dec 2004 (209)
Raspunsuri - Pagina 14
fulguletz spune:
mirandolina, ce baieti frumosi si stirbi ai ...si harnici pe deasupra ...
Nu mi-a venit niciodata ideeasa il pun pe David sa isi spele pantofii...haha...poate unde ii spal extrem de rar, de fapt ii sterg cu o carpa umeda o data la 3 luni
Am vazut ca alor tai le sta bine cu parul mai lung...lui David nu i-ar sta neam bine, la Eric as incerca da mai incolo ca mi-e lene sa le spal latzele , ia timp si rabdare, nu? da cum o fi sa ai doua fete cu paru hat lung ca Ileana cosanzeana si sa trebuiasac a sa le speli pe cap...fetele cu fete, ziceti...
felix, ce mai faceti voi, dragilor? e Mihaitza la o scoala speciala, la o scoala normala, cum mai sunteti voi, care sunt planurle de viitor, ca nu ne-ai mai povestit nimic in ultimul timp...
mami de David(1 dec. 04) si Eric(20 nov.08)
fulguletz spune:
de fapt intrasem sa urez norei mele numaru 1, La multi ani! ca sa nu ziceti ca-s socrela rea, asa de la inceput...
Asadar, La multi ani, Ruxi! itit dorim tot binele din lume, fericire si noroc, ca bani s-or mai gasi!
monica, ati intrat de tot la apa, mey...
Otiliav spune:
Ruxi, sa fii sanatoasa, multe cadouri frumoase si o petrecere pe cinste!
O dedicatie speciala ca tot am adus ieri niste poze cu mine la servici.
Fulgule, vezi daca mai "corespunde" nora criteriilor tale. Am pus special una cu ea harnicuta
Aceasta am pus-o gandindu-ma la Felis care imi spunea acum cativa ani ca e uimita de Ana cum adoarme in ipostaze surprinzatoare. Se pare ca mijlocia ii calca pe urme.
Mirandolina, chiar ca le sta bine cu plete in vant. Parca-s rokeri
Ioana, e gata casuta? cand va mutati?
Am vazut poze cu ea finista pe exterior.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
mirandolina spune:
Fulgule, la noi mereu a fost asa, chiar de cand erau micuti. E placerea lor, se pare ca si doamnele ii incurajeaza si vin acasa "croiti"
Otilia am vazut pozele!!! frumoase, frumoase, frumoase! Si totusi, mi se par atat de asemenatoare! Nu le incurci niciodata? Noi cand ne mai grabim, mai dam rateu si ii incurcam pe baieti, spre amuzamtnul lor
Zilele astea o sa descarc filmuletul cu copiii nostri, unul ce l-am facut pe net anul trecut. Daca e cineva care il vrea acasa, amintire, sa imi ziceti si vi-l trimit pe mail.
FELIS spune:
La multi ani Ruxi... sa fii sanatoasa si sa aduci numai bucurii parintilor!!
Fulgulet... te pupam si noi... Inca nu suntem la scoala.. suntem la gradinita!
FELIS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Otiliav Aceasta am pus-o gandindu-ma la Felis care imi spunea acum cativa ani ca e uimita de Ana cum adoarme in ipostaze surprinzatoare. Se pare ca mijlocia ii calca pe urme. Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010) |
Otilia... o doamne... mi-am intors capul in toate felurile sa inteleg poza si cum statea ea acolo... Ai dreptate... uimitor cum potn sa adoarma in asemenea poziti... doamne si ce fete frumoase ai... toate blonde cu ochi albastri??!!! (la ochi nu sunt sigura... ) dar ce frumoase sunt!... Sa-ti traiasca!!..
onitza spune:
OOOOffffff, am ratat zile de nastere importante, meeeyyyy, imi pare rau!!!!
La Multi Ani, Ruxi!!!!!!
La Multi Ani, Ana!!!!!!!
La Multi Ani, Elisa!!!!!
Sa fiti sanatoase, fericite, tot ce va doriti sa vi se implineasca!!!
Am vazut copii frumosi care mai de care!!!! Mi-a placut la maxim de Matei-scolarul, de imbratisarea dintre cei doi fratiori, de cele trei iedute blonde ale Otiliei, vesele si frumoase ca-ntotdeauna! M-a socat Iulia ce mare a crescut, dulceeeeee de pici, seamana cu celelalte doua dar parca-i diferita totusi, are ceva al ei de o diferentiaza, probabil e meritul bunicului!!:))))
Cu casa suntem pe hold ca n-avem utilitati trase, receptie facuta si toate astea dureaza. Speram undeva pe la sf primaverii sa reusim sa ne mutam.
onitza spune:
Cam asa se mai distreaza ai mei in weekend cand e vremea urata:
http://family.webshots.com/video/3051166600043849721lcrzul
fulguletz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Otiliav Fulgule, vezi daca mai "corespunde" nora criteriilor tale. Am pus special una cu ea harnicuta |
harnicutza, frumoasa, vesela...perfecta!
am stiut eu de la inceput ce aleg
mey, daca aia mezina nu e "data", sa stii ca mai fac repede un baiat si pt ea ...haha...doar glumesc draga mea draga...in viatza asta imi ajung cei doi haiduci ai mei...chiar ma bucur ca e mai usor cu ei si nu mai trebe supravegheati in fiecare secunda.