Comori de nov-dec 2004 (209)
Raspunsuri - Pagina 12
onitza spune:
La Multi Ani, puisorul mamei drag si scump!!! Sa fii sanatos si multe bucurii sa le aduci parintilor tai!
Paul e bolnavior, a varsat toata noaptea, din ora in ora. S_a trezit si Dani, o fi simtit agitatie cand cautam prin sacul cu medicamente. Azi nu l-am dus la scoala, zace, e palid, are febra, incerc sa il pun pe picioare. Sunt bucuroasa ca n-a mai vomat de la ora 6, i-am dat un biotics pt diaree si acum astept sa vina mihai si cu restul de medicamente de la farmacie ca mi s-a terminat nurofenul, smecta-ul si altele. Culmea si ciudat mi se pare ca a vomat si dupa metoclopramid, asta intotdeauna ii oprea voma, acum vad ca nu si=a facut efectul si i=am dat de 2 ori azi-noapte. Ii dadeam un picut de ceai, il voma in cantitate dubla. L-am pus pe regim si sper sa isi revina pana maine. EU cred ca e o enterocolita, si mihai a luat-o , erau aseara amandoi busiti. Dani vad ca e bine, l=am dus la cresa, macar sa nu mai stea in contact cu frate-su f tare, am citit la 5 dim ca e contagicioasa enterocolita asta. Mai dar de la ce o fi luat-o???? De la ceva ce au mancat???? Ca si eu am mancat tot ce au servit ei si in plus as putea spune. Acum sunt ingrijorata cu ceilalti invitati de la party, sper sa nu fie si ei bolnaviori.
diana2004 spune:
La multi ani Paul!Sa cresti mare si sanatos!
Sa treaca urita de enterocolita mai repede !
Otiliav spune:
Emily, Darius, Silviu, Paul, Andrei! Multa sanatate nazdravanilor!
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
mirandolina spune:
La multi ani dagilor Emily, Darius, Silviu, Paul, Andrei! Multa sanatate nazdravanilor!
Sa cresteti mari si sanatosi, cu rezultate foarte bune la scoala!
Oana si eu tot ca tine ma gandeam cand citeam mesajul... sa nu fi patit ceva si invitatii . Tine-ne la curent cu starea baietilor si tie - multa putere
ionela roxana spune:
Buna seara tuturor!
Va multumim ptr urari si noi la toti sarbatoritii de pana acum , un an scolar numai cu note de 10 si la sfarsit numai coronite si nu in ultimul rand muuuuulta sanatate, iar parintilor putere de munca si nervi de otel!
ne-am facut mari si uneori mari obraznicute dar ii puiul meu si mi-l iubesc la nebunie; ii ffff. melancolica si doreste sa se reantoarca la varsta mica; ar vrea sa mai fie mica, ar vrea sa mai bea tatica, ar vrea sa mai stea acasa cu mine mereu, sa fim numai noi doua in lumea noastra, cu toate ca ii place la nebunie sa mearga la scoala si sa invete, cand vine de la scoala direct cu nasu la sanul meu vine, parca-i o mica caprita;
drept cadou si-a primit bicicleta mult dorita albastra; este obsedata de culoarea asta, orice vrea numai albastru; tortul i l-am pregatit eu, a fost taaaare incantata, cu lumanari albastre, normal!!!, iar ca meniu de masa are si aici o fixatie, adora ffff. tare sa manance carne de oaie, capra, ied, dar la mine aici ii jale ca nu-i pot gasi asa ceva, dar ptr ea la o astfel de ocaziune m-am dat de-a rostogolul si i-am gasit; a fost super fericita, si a mancat cu o pofta de numa`;
la scoala sunt fff. multumita de ea, DAR, trebui sa avem si noi un dar, ii c-am anti-sport; ii place miscarea, dar o si uraste; la scoala aproape in fiecare zi la prima ora cum ajung ii pun sa alerge in costum de sport, si ea uraste treaba asta, si de aici incepe sa traga de timp sa nu ajunga la timp la scoala ci sa intarzie, sa scape cumva de alergarea respectiva; mie mila de ea si ii tin parte in marea majoritate, dar deja mi-am pus toata scola in cap
Onitza sanatate lui Paul; vezi sa nu fi adus Paul microbul de la scoala, sau sotul de la serviciu, sau Dani de la cresa; iar tu daca te simti bine inseamna ca esti mai rezistenta; baietii in general sun muuult mai sensibili; nu este neaparat de la mancare; incearca sa-l hidratezi cat poti de mult, si ar fi bine sa nu-l mai duci nici pe Dani la cresa, ptr ca microbul se va raspandi mai departe!!!
multa sanatate si ave-ti griza!
Madachan spune:
La multi ani celor ce s'au sarbatorit pana acum, cat si celor ce vor urma!!!!
Sanatate mula lui Paul!
onitza spune:
LA MULTI ANI, BIENCUTEI!!!!! Sa fii fericita fetita frumoasa a lui mami, sa ai parte de o zi memorabila!!!!!
Aseara am fost la party-ul lui MIhaita, Doaaamne cat de bine s-au distrat copiii!!! Avem si dovezi: http://family.webshots.com/photo/2382957790043849721piBsaN
Felis o frumoasa asa cum o stiti, Mihaita un scump, foarte fericit cand i s=a cantat la multi ani, a aplaudat cu mult entuziasm pe maaaai maaaarii cantareti:))))))))) tortul ffff bun si f reusit, totul la superlativ!!Felicitari dragi parinti!
onitza spune:
SI anul acesta, probabil ultimul pentru Paul , ne-am bucurat de emotia din ochisorii lor cand isi curatau ghetutele, mai mult ai lui Paul, ca Dani prea putin a inteles de ce il pune mami si pe el dar a participat bineinteles cu zambetul pe buze. Asa ca , Mos Nicolae e invitat sa aseze cu grija ce a pregatit pentru ei in ghetutele curate.
http://family.webshots.com/photo/2690650610043849721IiAxnV
Nu mai zic ca i-a scris Paul lui Mos Nicolae vreo 3 scrisori de multumire.
mirandolina spune:
Nu mai ma joc! Oana a fost mai harnica si deja a pus poze de la pregatirile de Mos Nicolae ...
Si noi am participat cu interes, ba chiar vroiau sa le bage la masina de spalat, sa fie curate luna
Cat desprte ultimul an de emotie... cu regret si eu anticipez momentul, desi gratie acestei poze surprinse de tati craciunul trecut https://picasaweb.google.com/lilimic/NazdravaniiMei2010#5555438407011369282 copiii sunt convinsi mai mult decat oricand ca Mos Craciun exista!
Va las, ca mai am cate ceva de rezolvat la pc si nu ma pot concentra. Sa fiti cuminti, sa aveti un mos darnic si nu uitati, sanatate multa!
onitza spune:
La Multi Ani, MIhai Cristian!!!!!
Sa fii mereu fericit alaturi de cei dragi!!!!
LILY, tare poza!!!!!!!