Adio "spionatului"

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ligia13

pai tot in codul civil am intels ca ar fi o prevedere ca cel care isi inseala partenerul plateste despagubiri!

Dar ne "bazam" pe justitia romana ca nici cel care citeste mesajele partenerul , nici cel care inseala nu va pati nimic

Eu si Raducu (22.04.2005)

chiar exista o astfel de lege?

eu credeam ca e doar aici o stipulare in acordul prenuptial...dar nu stiam ca in Romania exista o astfel de lege.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Am citit asta:

"Noul Cod Civil, care va intra in vigoare de la 1 octombrie, contine asemenea prevederi. In plus, partenerul care se simte controlat de celalalt ii poate cere despagubiri foarte mari la un eventual proces.

Prevederile introduse in noul Cod Civil ii ajuta pe cei care se considera verificati, ingraditi sau cenzurati de partenerii de viata sa se adreseze justitiei. Indiferent ca e vorba despre citirea SMS-urilor ori a email-urilor, legea spune clar: "Un sot nu are dreptul sa cenzureze corespondenta, relatiile sociale sau alegerea profesiei celuilalt sot".

In viata de zi cu zi astfel de lucruri sunt privite cu amuzament pana la un punct. Atunci cand intre soti apare insa o ruptura asemenea situatii devin serioase."

Si cu asta sunt de acord.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput