Am nevoie de ajutor!!!! Fetita mea de-a lungul timpului a lipit peste 200 de abtibilduri pe parchet. Cum le dezlipesc fara sa ramana urma? Parchetul e din bambus si parca nu l-as inlocui...
pozeBianca
De care abtibilduri?Ai incercat sa le umezeste cu o solutie de geamuri si sa stegi cu o carpa uscata?
Nu ai zis ce fel de abtibilduri... As incerca cu burete si detergent de vase si apa, presat deasupra cat sa inmoaie poza si sters cat mai curand ca apa sa nu afecteze parchetul. Sau pus o carpa si desupra putin fierul de calcat ca sa incalzeasca lipiciul (dar depinde de abtibild _ poti face o proba sa vezi ce rezulta).
Daca ai tu (sau ai de la cine imprumuta), incearca sa dai cu un mop cu abur cald peste ele. Se vor inmuia foarte repede si le poti apoi ideparta asa cum au zis fetele mai sus. Eventual daca nu reusesti din prima, mai repeti operatiunea cu mopul.
Miri2007
Mai scriu pe / reclama ilegala
Eu tot cu abur as incerca.
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper
Multumesc fetelor! Cu abur nu am incercat...apropo aveti mop cu abur? E util?
Abtibilduri normale din comert dar problema este ca asta s-a intamplat in decursul a 4 ani... De curand am aflat ca sunt din nou gravida asa ca poate il mai las asa sa lipeasca si celalalt bebe...Dar mopul cu abur m-ar tenta...
pozeBianca