Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***348***

Raspunsuri - Pagina 33

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Vreu sa-i raspund si Ancai Nicolae la paranteza cu DIRECTOAREA pentru ca "presimt" io ca mie imi era "dedicata"

So: pentru mine directoarea unei gradinite este foarte importanta pentru ca ea "da tonul"; ea se ocupa de salile primitoare (sau nu!), ea alege colectia de jucarii sau materialul didactic; filtrele ei personale sint activate cind alege o educatoare in defavoare alteia; ea alege ce maninca picii, ce fel de serbari fac, ce optionale sint puse la dispozitie etc; in plus de asta, mi se pare extrem de importanta latura ei "umana" si firul "director" pe care-l stabileste.

Ofcorz, educatoarea are si ea locul ei in ierarhia "importantei": musai trebuie sa-si iubeasca meseria si sa faca cu drag si de drag ceea ce face; mi se pare ca in meseria asta, mai mult decit in altele, ca sa fii BUN trebuie sa fii dedicat!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Am mai gasit o tipa psiholog care scrie tare fain. Cred ca o sa ma si vad cu ea in curand. Vreau sa va dati si voi cu parerea

http://www.psihologpentrucopii.ro/raluca/

Mersi pt link, l-am salvat, pare interesant blogul, studiez cand am vreme !
Ai aflat cand e socrela disponibila ? abia astept sa veniti !!

Am vorbit aseara cu socrela si este acasa dupa 5 Asa ca venim cred ca pe 7,8 (sa vad ce treaba are si Cristi) si plecam pe 12, caci pe 13 am morfo de trim 2

Asa ca NE VEDEM

Iuhuhu !!! Anaan se aude si pana la Blaj ?!! mini-intalneala wkd viitor !!!

Mersi si pt cautari

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

S-a auzit!!!!! De-abia astept!

Mergi la inceput

Anaan cum esti cu cura?

Io am buctat "asumat": n-am gasit pizza congelata conforma si am luat cu spanac si mozzarella; am vrut sa-mi comand de la o pizzerie dar nu mai am nr-ul de cind am schimbat telefonul; si imi era prea foame ca sa merg personal dupa ea

Acum, "huzuresc" cu burta plina

No, de treaba sint?
Sper ca nu-mi zici "nu-i nimic, e o abatere, nu-i bai" ca io, daca gresesti, o sa te cert sa nu mai faci!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Si acum: Salut!

Azi l-am dus pe Andrei la gradinita, a fost foarte fericit!M-am dus sa-l vad in pauza mare, se juca, n-avea nicio grija. Azi au fost aproape toti copiii, erau asa de draguti!

Dupa-amiaza asta suntem - din nou- doar noi doi, H. e la Bucuresti, cred ca o sa mergem in parc.

Ina, am nevoie de niste raspunsuri:
- mananci pizza vegetariana?
- maine e zi de fructe?

Mergi la inceput

Ele, referitor la gradi lui Ianis: cind spui "3 ani" te referi la primavara cind face 3 ani sau la toamna cind va avea 3 ani si jumatate?
Eu nu l-as muta nicaieri pina la toamna; iar din toamna, clar, nu la cresa! Pina in toamna mai este un an, deci clar va sti sa se imbrace/incalte singur.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Io am buctat "asumat": n-am gasit pizza congelata conforma si am luat cu spanac si mozzarella; am vrut sa-mi comand de la o pizzerie dar nu mai am nr-ul de cind am schimbat telefonul; si imi era prea foame ca sa merg personal dupa ea

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Sa-ti fie rusine!
Pai, tu esti modelul meu!Se poate sa sari parleazul in mozzarella?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

LA MULTI ANI! PISIK
Multi ani sanatosi inainte si multe bucurii alaturi de familia ta minunata Ce frumos, mama ta si-a facut cadou de ziua ei PE TINE! Sa ramaneti mereu asa lipicioase

Aris, felicitari pentru schimbarea prefixului, inca cel putin 8 saptamani sa stea bebe in burtica iti doresc Bravo si Alexandros ca n-a mai avut accidente! Nu stiam ca gynipralul ala e atat de nasol, nu exista altceva cu acelasi efect insa cu mai putine efecte secundare?

Olishka, mie nu mi se pare extraordinara psiholoaga Raluca..., cu toate specializarile ei (pun pariu ca inca e studenta) nu are decat 3 teme pe blog, si alea traduse si ras-copiate de pe alte site-uri..., pe mine cel putin nu m-a invatat nimic nou/interesant Daca vrei sa iesi cu ea la o cafea ca fetele e OK, insa principiile educative predicate de ea la gasesti pe orice site..., nu trebuie sa platesti pentru asta...

Pisigri, multi sa treaca nervii, barbatii astia parca-s de pe alta planeta, total aerieni si uituci si haotici, dar asta e!, asta avem, cu asta defilam, si ii iubim (pana la urma) asa cum sunt...

Mergi la inceput

Anaan, ma bucur ca Anei e si sanatos, si in forma, si de gradinita iubitoriu!!!

Ce maninc sau ce ar trebui sa maninc?
Ar trebui sa maninc pizza cu sos de rosii FARA nicio brinza pe ea (deci, daca vrei sa comanzi sa precizezi ca o vrei fara, eventual cu legume (dar nu porumb).

De la Lidl, imi luam "Margherita" dar si aia are ceva mozzarella De data viitoare o sa-mi fac eu dupa reteta Biancai.

Miine da, e zi de fructe: maninic fructe tot la 2 ore; pina acum, pentru cina mi-am cumparat din timp ceva "consistent": pepene galen sau pepene rosu Neaparat, in cursul zilei, am mincat si cite o banana.
In ziua de fructe ai voie si migdale neprajite, miez de nuca, fructe uscate. In Kaufland gasesti: caise uscate care sint super bune, migdale dar si un "mix" de migdale, caju, alune si miez de nuca neprajite.
De asemenea, la prinz, eu mi-am pregatit ceva cald: o supa de legume ORIBILA (mie imi place ciorba cu smintina si carne ) pe care am mincat-o, oricum, ca sa n-am pofte de "ceva gatit" mai tirziu.

Oricum, daca iti cunosti "foamea" si stii cum sa o previi, nu e grea ziua de fructe iar dimineata urmatoare la cintar vei fi tare mindra de tine!
Pup.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Ina, acum la pranz am mancat doua placinte cu varza, ca-mi era prea foame sa ma mai ocup de pizza. In plus, nu stiam de care trebuie sa mananc.

Dupa cele doua zile de proteine, m-am simtit mai vioaie si mai usoara decat dupa ziua de amidonuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

hello,

eu nu prea am astazi timp de stat pe aici. sunt pe ultima suta cu Noaptea Bibliotecilor (tocmai ce am avut un interviu pentru Radio Cultural-Sibiu).

Mergi la inceput