Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***348***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Tufete, o intrebare: lui Andrei nu i-au trecut complet mucii si mai trage si cate-o behaiala, oare sa-l duc maine la gradinita?

Ina, pai tu faci niste combinatii si niste mancaruri de numa-n diete as tine-o. Te rog sa zici cu o zi inainte ce ai de gand sa faci de mancare ziua urmatoare, iar eu o sa-ti urmez exemplul. La de-astea sunt destul de lipsita de imaginatie, asa ca un maestru care sa ma indrume e situatia ideala.

Depinde de "behaiala"; daca are muci "simpli", eu il duc; Ian are muci non-stop dintr-a 4-a zi de gradi si, cica, asa e normal!
Ai inceput sa-i dai ceva pentru imunitate? daca da, ce? Scuze daca ai scris, dar eu nu retin.

PS. Chiar, dupa sarcina am avut si inca am probleme cu memoria; la inceput am pus-o pe seama gravidantzei dar a trecut prea mult timp pentru scuza asta! Mai e cineva in situatia asta? Ce as putea lua? Sau sa merg la medic? Uit chestii de peste zi; de ex: daca imi dau intilnire cu prietena mea dimineata, pina dupa amiaza uit ora la care tre' sa ne intilnim; uit daca eu tre' sa o sun sau ea pe mine; uit ce-i povestesc si ce-mi povesteste etc. Nu cred ca e normal.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Mucii nu-s chiar aposi, dar nici grosi si galbeni nu sunt. Behaiala e de la muci. Cred ca-l tin si maine acasa, sa-i mai treaca tusea, desi el tare vrea sa mearga, iar starea generala e buna.

Ina, inca nu i-am dat nimic de imunizare; am cautat siropul recomandat de Bianca, dar tocmai se terminase; aduc maine, asa ca maine il iau si-i dau. Vreau sa-i fac vaccin, ca mi-e frica de pneumonii si meningita, acum ca e in colectivitate, de-aia va tot bombardez cu intrebarile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:

Mucii nu-s chiar aposi, dar nici grosi si galbeni nu sunt. Behaiala e de la muci. Cred ca-l tin si maine acasa, sa-i mai treaca tusea, desi el tare vrea sa mearga, iar starea generala e buna.

Ina, inca nu i-am dat nimic de imunizare; am cautat siropul recomandat de Bianca, dar tocmai se terminase; aduc maine, asa ca maine il iau si-i dau. Vreau sa-i fac vaccin, ca mi-e frica de pneumonii si meningita, acum ca e in colectivitate, de-aia va tot bombardez cu intrebarile.

Si eu i-as face dar nu ala cu 13 valentze.
Daca nu gasesti 7, ii faci 13?

Stiti ca io am mai avut "discutii" cu vaccinurile la Ian pe motiv ca Ficatzeaua vrea sa faca cum vrea ea sau deloc. Si nu mai am energie sa ma "contrez" cu ea din nou

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Stai linistita, ca esti perfect normala: si eu uit de la mana pan' la gura de cand am nascut. Am niste momente, de parca-s rezidenta la azil: ma duc in camara, dar acolo nu mai stiu dupa ce m-am dus, ii zic diverse lui H. si-mi zice ca i-am mai spus. La sustinerea de doctorat am trecut printr-o faza (revers al uitaciunilor mele): in public era un tip pe care nu-l recunosteam; tot timpul m-am gandit:"Doamne, Dumnezeule, cine-i asta???Ca l-am invitat aici si nici macar nu mai stiu cum il cheama!!! Imi era groaza ca vine sa vorbim si eu nu stiam de unde sa-l iau. La final, vine sa ma felicite: mare lucru nu stiu din ce-a zis, ca ma treceau toate caldurile e jena; noroc ca mi-a curmat suferinta unul dintre profii din comisie care mi-a zis ca-l invitase el, sa vada o sustinere faina.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Citat:

Si eu i-as face dar nu ala cu 13 valentze.
Daca nu gasesti 7, ii faci 13?

Stiti ca io am mai avut "discutii" cu vaccinurile la Ian pe motiv ca Ficatzeaua vrea sa faca cum vrea ea sau deloc. Si nu mai am energie sa ma "contrez" cu ea din nou

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Si eu i-as face tot 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Si la noi somnul e la gramada. TOATE grupele intr-o mansarda. N-am nicio problema cu asta, mai ales ca cei de la pregatitoare nu dorm, nu stiu de cei de la mare, iar dintre ceilalti nu raman toti la somn. La Cristi in grupa pleaca destui copii inainte de somn.

Si la noi se comaseaza grupele dupa somn, dar nu mi-am facut probleme fiindca se comaseaza in curte. Voi cerceta aspectul pt la iarna. Ideea e ca ar fi unfair sa faca "lectii", ca doar nu stau toti la lung, asa ca nu mi sar parea revoltator sa ramana cu ingrijitoarele. Ba chiar am observat ca fiu-meu e mai atasat de ingrijitoare decat de educatoare. Amu, cand o sa ii bage "in clasa", comasati, nush cati o sa fie, depinde si de activitate, pt citit povesti sau desenat sau alte chestii statice mie mi se pare suficienta camera lor. Si nu-i mare.

Incearca sa vezi inainte de asta cati copii raman s dupa pranz.

Citat:
citat din mesajul lui inapreda
Va intreb pentru ca ma ingrijoreaza un aspect: la Ian in grupa sint 15 copii (am inteles ca asta e maximul admis) dar doar pina la ora mesei cind se comaseaza grupa lui cu grupa baby pina la orele 18 inclusiv la somn. Nu stiu daca e o situatie permanenta sau provizorie pentru ca nu am cunoscut acest aspect in momentul inscrierii; l-am aflat, cu totul intimplator, de la parinti. Si, desi nu mi se pare ok sa doarma imprena cei mici cu cei si mai mici, momentan SA ZICEM ca e ok pentru ca eu il scot pe Ian la 16 (adica imediat dua gustarea de dupa somn)dar, dupa ce o sa-mi gasesc un job, foarte probabil il voi scoate la 18 iar sala de clasa mi se pare mult prea neincapatoare pentru mai mult de 15 copii; la fel, o singura educatoare mi se pare mult prea putin pentru atitia copii (nu cunosc numarul exact ), in conditiile in care motivul principal pentru care am optat pentru privat in defavoarea "statului" a fost numarul mai redus de copii.
Ce parere aveti?

PS. Parintii care mi-au semnalat aceasta situatie (eu singura nu mi-am dat seama ) sint si ei nemultumiti iar eu nu inteleg de ce nu discuta acest aspect cu doamna directoare care e foarte "destupata" si gata sa rezolve orice problema "rezolvabila". O sa abordez eu problema, desi nu prea imi e comod sa o fac; sper, totusi, sa fie o situatie provizorie bazata pe niste motive "obiective"; ce ziceti? sa mai astept citeva zile?

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

multam pt urari, is aproape gata, tre' sa trag concluziile.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Neatza tufete.

Dau multa cafea ca eu una am nevoie.

Si bomboane Bucuria.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata,

INA, pizza asta a mea e buna atunci pe moment. Cea mai buna varianta este sa bagi aluatul in frigider.

Mi-e somn!!!!!!1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:

Pisigri, nu vezi ce muncesc si eu la planificarile alea?! Faina asta, cu legendele imaginilor, dar fara imagini. Cum mai stai cu doctoratul?

Pot sa nu raspund la intrebarea asta acum? Ca daca o fac, ma ambalez iar, si cred ca ajung sa ma duc la prof (e doua usi mai incolo) sa-i spun sa isi bage in dos doctoratul meu ca eu plec incotro vad cu ochii...

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput