Sept-Oct'10!La multi ani Mara si Carina!!!(77)
Raspunsuri - Pagina 2
ana_25 spune:
Buna dimineataaa!!!
MARI ,DOINA,DONNA ,JUST_ME multumim tare de urari! Mai tarziu va invitam la un gratarel ,sarmalute si tort ! Aaaa si de baut ce doreste fiecare !
Nu pot sa cred ca a trecut un an ! Cam asta se intampla anul trecut pe vremea asta!
Va multumesc tuturor ca ati fost alaturide mine atunci,si sunteti si acum. Nici nu mai am cuvinte ![]()

Revin mai tarziu...

Ana
de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
ana_25 spune:
Donna multumesc !!
M-am emotionat tare.......

Ana
de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
andreea88 spune:
Buna dimineatza!!!
LA MULTI ANI, MAIA!!!
LA MULTI ANI, STEFAN ALEXANDRU!!!
Mari, multumim pt cafea !
FETELOR.ELENYS A AVUT O NOAPTE EXCELENTA....S-A CULCAT LA 9 SI S-A TREZIT LA 7 DIMINEATA PT LAPTIC SI SOMN IN CONTINUARE PANA LA9...DEOBICEI EA SE TREZESTE PE LA 5 DIMINEATA PT.LAPTIC...
ASTAZI AM IN PROGRAM O ZI DE CUMPARATURI!!VA PUP PE TOATE!!
O ZI FRUMOASA!
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenys10Luni
vanyy2009 spune:
buna dimineata!!!
La multi ani Maia!!!sa fi sanatoasa, norocoasa si fericita
La multi ani Stefan Alexandru!!!sa fi sanatos, norocos si sa iti bucuri parintii toata viata!!!
oramona spune:
La multi ani Maria, Antonia si Petru !!!!

Moshulik, m-a impresionat povestea ta, nu stiam in ce conditii ai nascut, sau mai bine zis cum, un mare pup pt o mamica curajoasa.
La multi ani si pt sarbatoritii de astazi Maia Elena si Stefan Alexandru

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#
ana_25 spune:
La multi ani Stefan Alexandru!!! sa cresti mare si sanatos !!
Noi am fost la cumparaturi si la Biserica,i-a facut o rugaciune si a impartasit-o !!
Acum am papat si o sa mergem la mama !
acolo isi va face somnicul de dupa-masa. 

Multumim de urari!

Ana
de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Bazar umanitar
kiti2205 spune:
La multi ani, Maia!! Sa fii mereu sanatoasa, vesela si plina de noroc si sa le aduci numai bucurii alor tai!! 

La multi ani si Stefan de Nushulica!!
nicopic spune:
Maia 
Stefan 
sa aveti sanatate si noroc in viata! sa aduceti parintilor numai bucurii!
Nico, mami
Larisa 15/09/10

LA MULTI ANI MAIA ! SA FII SANATOASA , IUBITA SI FERICITA