Sept-Oct'10!La multi ani Mara si Carina!!!(77)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

simt ca nu am aer, ca nu suport zgomotul din jurul meu, ca pic de oboseala, ca fiecare om are ceva prea mult de vorbit si asta imi rapeste timpul (nu ca as socializa cu multe persoane, dar chiar si asa dintr-o simpla intalnire pe strada) simt ca nu fac treburile casnice asa cum as vrea sa le fac...simt ca ma pierd undeva si nu stiu unde...ma simt inutila, nepriceputa in ceea ce priveste comportamentul meu fata de copil...am impresia ca el vrea sa faca ceva si ca eu nu pot sa ii satisfac curiozitatea lui inocenta... sper sa imi revin si sa fiu din nou cea pe care o ,,cunoasteti'', sa scriu mai mult si mai des...
am nevoie de odihna si putina relaxare, s-au adunat prea multe chestii aiurea in ultima luna si nu imi e bine, nu pot sa ma detasez de probleme, nu pot fi indiferenta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Mari as vrea sa te incurajez mai mult, dar sa stii ca sa mie mi se intampla deseori sa simt si sa gandesc asa... Dar tot zambetul si puritatea copiilor ma ridica din starile astea!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetelor,

mari, poate daca ai mai lasa din griji sau din treburile care "trebuie neaparat terminate" si te-ai relaxa, dormind, citind sau mergand la plimbare cu Vladut in parc, daca ai comunica mai mult cu el sa-i zambesti, sa-l faci sa rada, sa gandesti pozitiv , sigur vei iesi din starea asta. Se aproprie zilele morocanoase si ploioase, care cu siguranta vor da depresii, bucura-te de vremea frumoasa de afara si iesi din starea asta pt familia ta, in primul rand pt copilas. E normal sa fii obosita, lipsita de puteri in fata necazurilor, dar nu lasa sa te indeparteze de cei dragi .

Eu ii tai unghiile Ioanei doar cand doarme fie zi fie noapte, asa fac de cand am nascut-o si e f bine, in 2 min am terminat cu tot. La fel fac si cu urechiile, doar cadn doarme reusesc sa i le curat.

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Petrecere 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna fetelor! Nimeni azi pe aici?
La multi ani Tiberiu,George si Tudor !! Sanatate si noroc sa aveti in viata!!

Donna sa-ti traiasca Tudorelul,sa creasca mare si frumos,mandria ta!!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iunia82 spune:

Mari, si eu am avut momente in care eram derutata, desi de cand s-a nascut copilul n-am avut nici o indoiala ca fac ce trebuie...
Dar din cand in cand mai dadeam in nesiguranta; e normal sa simti asa, dar important este sa nu lasi starea asta sa dureze pentru ca iti spun din proprie experienta, cu cat ma complaceam mai mult in ea cu atat imi era mai greu sa ma mobilizez.
Ce am facut eu? am renuntat sa mai raspund apelurilor telefonice cand nu aveam chef sa vb si ii sunam eu dupa; cand m-am simtit obosita am apelat la persoane de incredere care m-au ajutat cu copilul: mama, soacra etc. am luat Anxin (natural) pentru st de anxietare si stres, am citit mai mult, am facut mai putine lucruri casnice, l-am trimis mai des pe sot la plimbare cu copilul timp in care stateam cu gandurile mele si ma simteam mai bine.
Ai nevoie de intimitate cu tine, sa stai o perioada si sa te gandesti mai mult la tine (desi suna egoist, nu este deloc asa) ca ceilalti se pot descurca si singuri, chiar daca tu poate ai uneori impresia ca sunt neputinciosi si au nevoie de tine. Nu e asa. E timpul sa spui NU lucrurilor care te suprasolicita, persoanelor de care nu ai nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

la multi ani, pentru baietii sarbatoriti astazi: Tudor, Tiberiu si George! sa cresteti mari si sanatosi

Mari e normal sa te simti obosita si stresata, caci ai trecut prin multe in ultimul timp. Si eu zic sa mai amani din "urgente", sa iei copilul si sa mergi sa te plimbi, acum cat mai este vreme frumoasa. Ia niste vitamine, explica-i si sotului situatia, pentru ca este important sa stie si el prin ce treci. Nimeni nu are nevoie de mame eroine care sa le faca pe toate ... Vladut are nevoie de mama si atat.

Camelia, mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Salutare!

Va invit la niste biscuiti deliciosi a la eveline

La multi ani, Tudor de donna!
La multi ani, Tiberiu de anna_ivan!
La multi ani, George de belle_sara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Mari cu totii avem momente cand ne simtim depasiti, trebuie sa gasesti in tine puterea de a vedea lucrurile bune din viata ta, ai un baietel minunat, un om care exista datorita tie si pe care un simplu zambet din partea ta il poate face fericit, nu tb sa faci nimic, e de ajuns sa fii langa el si asta ii ofera siguranta, liniste, fericire. Fa o selectie si vezi care lucruri sunt cu adevarat urgente, restul mai pot astepta, incearca sa nu mai pui atata presiune pe tine. Esti mama si asta e cea mai mare realizare in lumea asta. Te imbratisez si iti doresc multa putere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

buna fetele...
la multi ani sarbatoritilor!
noi suntem mai bine cu raceala!dar nu prea mananca cred ca din cauza maselutelor!
doina azi sotul tau a fost in parc pe la 5???era cu tricicleta???

va pup

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenys11Luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetelor,

La multi ani, Tudor , Tiberiu, George de belle_sara! sa cresteti mari si sa fiti sanatosi.

I-am facut azi Ioanei o budinca care a iesit chiar foarte buna, imi faceam vise ca nu papa tot si mai sterg eu castronelul , dar n-a fost asa, va dau reteta in caz ca sunteti in pana de idei pt gustarica dintre mese:

Budinca de mar cu gris
Ingrediente:
• 200 g iaurt simplu
• 1 mar ras
• 1 ou
• 1 lingura de gris
• 1 pliculet de zahar vanilat

Mod de preparare:
1. Se amesteca toate ingredientele si se lasa la cuptor cam 35 minute.
Dupa varsta de 1 an se poate folosi oul intreg nu doar galbenusul

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Petrecere 1 anisor

Mergi la inceput