Strugurasi S-O 11-Haideti fetele!(115)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Ionela.. deci refluxul e cauza a colicilor, si nu invers... varsatul/ regurgitatul e dupa colici asta de 90 % in cazuri... Normal ca suntem puternici si o sa ajungem noi sa fim puternice , insa deocamata e destul de aiurea pt mine mai ales.. insa imi repet ca nu e cazul sa pic in depresie , si ca trece.. asa sunt eu, imi fac prea multe griji din orice si tind sa dramatizez.. insa na recunosc ca am inima mai "instabila" dupa atatea, insa zambetul ei ma stabilizeaza..
In incercarea de Debridat reloaded raportez ca are colici la fiecare alaptat , de fapt nu stiu daca sunt colici pt ca numai cand papa se strange si icneste , cum o ridic e bine.. ciudat .. si are exces de saliva.. deci cred ca ajunge definitiv la gunoi...
Cu vopsitul nu imi e neaparat necesar..am vrut sa ma deschid la culoare , dar daca exista cel mai mic risc renunt ...

Mikka.. din partea mea te reprimim in grup, insa sa vedem ce zic si alte fete
Nu iti fa pb si de are suflu, asa era o fetita in spital, a fost la cardiograma si nu se vedea nimik cu probleme, iar dupa 10 zile i-a disparut complet ..

Hayat.. ma bucur ca sunteti bine, acu imi cer scuze ca nu te-am mai sunat dar iti dai si tu ca abia mai ai timp uneori sa mananci.. zile si zile.. Ma bucur ca piticelul e bine .. x 10 de la mine pt el..
In rest imi pare rau ca aveti colici asa de devreme, si ma bucur ca ai trecut peste partea urata cu alaptatul..

Alayna .. nu te infricosa singura, iti garantez ca nu e asa rau cum crezi la nastere, si desi sunt multe momente de panica momentele de implinire sunt mult mai multe cand esti mamica...

Camady... ufff ... de asta imi e frica de al doilea copil sa nu simta o secunda ca ar f neglijata .. nu stiu aca as putea sa ma impart asa frumos ca si tine.., te consider f echilibrata in toate ..... Are perioade de veghe lungi Eva, noi stam cam 2 oore in mod normal.. de ieri insa i-am dat programul peste cap , ma enerveaza ca nu stiu ce urmeaza, pana acum ea statea treaza de la 8.30 la 10.30, de la 15.30 la 18.00, si apoi de la 20.30 la 21.30-22...

Marryan.. se pare ca fiecare dr zice in felul lui, nimic nu e constant .. unu asa altul asa... pe mine m-a speriat rau cu refluxul, balonarea , regurgitatul..
Insa Ionela ma linisteste mult, siincerc sa mai gandesc si pozitiv.. si eu i-am inclinat salteaua..
La noi reprizele de colici sun dupa masa de seara cam 1h -1 ora jumate, si uneori dimineata, insa debridatul o face sa sufere cand mananca .. nu stiu de ce i-l mai dau..

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

haide mai, ce sa zica alte fete?! normal ca o reprimim pe mikka in grup.
da join, mikka. ma cert eu cu cine are ceva de spus
dar sunt convinsa ca nu are nimeni nimic impotriva.

39+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

hayat, sa-ti traiasca baiatul! seamana leit cu mami

39+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Seidana, cum am mai scris mie nu mi-e frica de nastere ,ci de altele mi-e frica sa nu fie bebele asa cum vreau ,adica in grafic

Hayat ,ai un flacau tare dragut sa fie sanatos

Mikka,ma bucur ca vrei sa reintri in grup,te asteptam cu bratele deschise

Am observat ca Lalic si-a sters toate pozele din album ...de ce ????????? s-a suparat pe noi ???????

38+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Am pus poze cu botoseii si modelul pe grup...

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui alayna

Am observat ca Lalic si-a sters toate pozele din album ...de ce ????????? s-a suparat pe noi ???????

Eu am o banuiala , dar nu spun nimic pentru ca sper sincer sa ma insel si sa fie o greseala. Mi-ar parea sincer rau sa am dreptate

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 35+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Buna

Hayat, tare e scumpel baietelul tau .

Mikka, pai cum sa nu te primim ? Cu mare drag

Sei, prea tari adidasii, vreau si eu link cu instructiunile

la bebelusi sa treaca repede colicii, la mamici sa se bucure de copilasi si la burtici sa le treaca emotiile.

Lena - 38+

AMR un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellena_d spune:

Ionela sunt extrem de panicata si suparata, plang si nu ma pot opri din plans, nu stiu ce am, e si depresia, e si supararea, s-au adunat toate si simt ca sunt o mama egoista si poate chiar rea.
Petru la ultimele 2 mese a vomat cu jet mare mult laptic, DE CE FACE ASTA ca inainte nu facea! Una din mese a fost LP 120 ml, poate l-am si fortat putin pe ultimele 30-40 ml sa zic, dar cealalta a fost san si tot asa a facut! Ma simt neputincioasa in fata pb-melor copilului meu, simt ca nu trebuie sa ma plang ca nu dorm noaptea=egoista!!! si totusi o fac, plang cand ma gandesc ca pe tac-su nici in dos nu-l intereseaza nici soarta lui Petru nici a mea, sau bine, a mea ca a mea, dar Petru e copilul lui si ma simt extrem de SINGURA. Mi-e teama cu vomele astea cu jet puternic. De ce apar? Ce semnifica? Te implor, de fapt fetelor va implor spuneti-mi daca e cazul sa merg cu el la policlinica astazi sau nu. Ionela spunea in postarile anterioare ca vomele astea sunt rele. Acum stiu sa fac deosebirea (si e MARE!) intre regurgitat si voma. PEtru vomeaza, adica a vomat la 2 mese consecutive! Unde si ce gresesc?!!!

Minunea mea mica Petru Severian, a venit in viata mea pe 09.09.2011 ca sa-mi lumineze existenta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinush4u spune:

va pup pe toate,

acum am reusit sa punem si noi o poza la profil cu george razvan.
nu da nimeni la copil ptr colici colief?
noua ne-a spus ca e mai bun.oricum am comandat la sfatul rudelor(tinere mamici) si infacol grecesc.al meu e cuminte, doarme , mananca, uda scutecele,noaptea il mai apuca starea de veghe , si eu si sotul suntem daramati de oboseala.am inceput sa merg deja la munca cu bebe dupa mine .i-am amenajat un birou numai pentru el,nu are nimeni acces,si e asa cuminte,sunt dependenta de video interfonul pe care l-am primit cadou si pe care il consider o minunatie.
inca sunt in depresie, plang din orice, cand ma uit la el cel putin imi vine sa urlu, de bucurie, de frica, de emotii .am avut o perioada cand m-am certat cu toata lumea,sunt excesiv de protectoare parca sunt un uliu.sormea cea mica(28 de ani) desi locuieste cu noi l-a luat in brate prima data la 10 zile.si a stat saraca si cu mine in spital, de fimea cea mare se ocupa ea mai mult tot sa ma vada mai calma.
bebe azi a implinit 15 zile si avea aseara 3.330 grame si s-a nascut cu 2820 si am iesit din spital la 2730,nu e cam mult??

va tin pumnii la toate,o sa ne facem noi mari:)

Irinush4u 16+ saptamani

Mergi la inceput

ce a patit lalic, ionela?

39+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput