Strugurasi S-O 11-Haideti fetele!(115)
Raspunsuri - Pagina 7
LenaC spune:
Neata
Felicitari Stefy !!!
Bine ai venit bebe Maximillian !!!
Hai Iris_k, May3.
Mai aveti atat de putin si va tineti comorile in brate
Alayna, fii tare ca mai e putin
Schimbare de semnatura
La kg am pus 100gr, adica in total 11,6. Vad ca la mine la 37 sapt e x,xx. La 37 aveam 11,5 si la 38 11,6 .
Lena - 38+
AMR un pic
marryan spune:
buna dimineata, o zi fr frumoasa pentru mamicile noastre a caror puiuti fac o lunita
La multe lunite bebe Elena -Alexandra de Cristina, Eva-Maria de Camady si Maria-Sofia de Lalic, sa fiti mindri mamicilor de comorile voastra, sa va fie sanatoasa si sa creasca mari
Bine ai venit bebe Maximilian de Stefy, sa fii sanatos, sa cresti mare, iar mami refacere rapida, si mult laptic
Sei multumesc, sper si eu ca ne reglam ca deja clacam serios de urletele ei si tipetele de parca o taia, acum am o alimentatie dietica am exclus orice fruct de cul rosie si verde pap doar de cul galbene si legumele la fel nu pap nimik crud, doar dovlecei copti sau ardei dulci copti. Mai nou am inceput sa gingurim zimbim frumos, de ma topesc dupa ea. Cind o adorm numai stau deasupra ei sa o veghez incep sa o deprind sa stau mai la distanta ca altfel nu reusesc nimik sa fac prin casa. Ii place sa stea in bouncer dar nu doarme in el
De cind ii fac baita cu coaja de stejar iau mai trecut cumult bubitele de la caldura.
helena-d daca Petru se stringe cu piciorusele se inroseste, plinge etc asta sunt colici, ai incerca sai dai ceva pentru colici? E greu daca noaptea nu doarme o sa te epuizeze si pe tine...ai grija si dai ceva anticolici si vezi schimbarea, e normal sa faca asa ceva, la ei doar intenstinele sunt sterile inca.
Alayna multumesc pu felicitari, deci dupa cum spui tu se incepe marele eveniment iti scoatem motatele
Hai bebe de Alayana vino la mami
restul fetelor va pup si va doresc o zi cit mai frumoasa, iar clor mamici care urmeaza sa nasca azi le doresc nastere usoara, copilasii sanatosi si papaciosi.......fara colici
Cea mai fericita de Valeria, 17.08.2011
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
My angel says: "start moving, so I can start blessing"
mikka11 spune:
Buna dimineata, mamici si burtici! Am reusit sa recuperez partial ceea ce s-a scris in ultimul timp, va multumesc tuturor pentru galerie si urarile de bine, mi-au dat lacrimile cand am vazut. Mai nou sotul meu citeste alturi de mine odiseea. Urez si eu bun venit in lume ultimilor bebelusi de la odiseea noastra!!!!
Vreau sa va spun ca multumita sfaturilor voastre ma simt mult mi bine. Am pus comprese cu apa calda, apa rece, masaj, muls, alaptat in ciuda durerii groaznice si am scapat de sanii prea plini. sper sa n mai revina senzatia, a fost foarte nasol. au mai trecut si ragadele, incerc sa o pozitionez cat mai corect la san si dau cu un unguent cu lanolina, azi se duce sotul sa caute o farmacie cu laborator sa imi ia lanolina pura, sper sa gaseasca, in orasul asta nimic nu se gaseste. Va multumesc din nou, mult de tot.
am asa multe sa va sspun dar trebuie sa fug, s-a trezit puiutul si trebuie sa ii au sa manance, sper sa revin cat mai curand
39+ cu Maria-Alexandra
LenaC spune:
Mikka, trebuie sa fie macar o farmacie cu laborator in oras. Eu cand am avut nevoie stiu ca mi-a spus la o farmacie ce farmacii au laborator. Poate incercati sa sunati si sa aflati, ca sa nu se chinuie prea mult.
Succes
[Edit] Am gasit crema asta pe net... scrie ca e lanolina pura http://www.bioclin.ro/bioclin/multi-mam/multi-mam-lanolin-3-ml
Lena - 38+
AMR un pic
nanna_mika spune:
Salutare fetelor si de la mine!
Inutsa - multumesc frumos de raspuns . Eu am acum burtiera cu chilot dintr-un elastic f ferm si desi pare f mica inainte sa o imbrac nu mai simt sa ma strange cum as vrea. Nu este ajustabila si azi m-am hotarat sa merg sa imi caut burtiera-centura ajustabila.
Pana la urma am scos fata afara imbracata destul de lejer ( body, inca o bluzita, pantalonas cu picior), insa nu m-am abtinut sa ii pun si un fel de paturica din finet, destul de subtirica, insa se pare ca i-a fost bine asa.
Iris K - operatia de cezariana este mai usora decat te astepti. Evident luand in calcul si faptul ca si la nasterea naturala sunt dureri si te chinui. Important este sa intri in operatie cu moralul ridicat si cu increderea ca va fi bine. Eu am 2 cezariene la activ , culmea este ca dupa a 2 a mio-a fost mult mai usor si m-am refacut parca mai rapid decat dupa prima. Poate sa fi fost \diferenta ca la prima am avut anestezie generala, iar acum, cu un dr anestezist care s-a incapatanat sa nu imi faca generala, am facut rahie. Sunt dureri a 2 a zi cand te ridici din pat, insa e bine sa te chinui sa te ridic oricat de greu ti-ar fi, iar in urmatoarele 3 zile mai sunt dureri si iti este incomod, insa la o saptamana nu mai ai aproape nicio durere. Asadar incredere ca totul va fi bine si vei trece peste cu bine!
Lali - multumesc de raspuns, eu m-am hotarat sa port burtiera din cauza ca am luat f mult in greutate ( 28 kg) si nici nu mai sunt prea tinerica sa ma bazez 100% pe capacitatea de recuperare a organismului, ma gandesc ca e de datoria mea sa il aut cumva. Vreau sa ma interesez si de ceva creme de tonifiere pt piele, daca stiti de vreuna cu efect bun, pls.
Alex2011 - parca intreba de dureri la alaptare, din pacate nu te pot sfatui, prima mea experienta cu alaptarea a fost una negativa, poate daca aveam si pe atunci o Ionela as fi avut mai mult succes, asa ca acum dupa 4 zile de incercari am renuntat complet, insa ne este f bine, eu sunt f odihnita si linistita psihic la fel si pitica mea, lucru de care nu am avut parte cu prima fetita cand m-am incapatanat sa alaptez cu toate durerile pe care le aveam.
Felicitari tuturor mamicilor care au reusit cu alaptarea!
Inez a luat in greutate 300gr in 5 zile, ceea ce cred ca este cam mult, este fomista rau, insa nu am cum sa nu ii dau cand/cat cere.
Va pup cu drag pe toate!
mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11
seidana spune:
LAli.. pai si eu am o groaza de creme, insa o dau constant cu o crema, si din cand in cand cu galbenele, cand e mai rosie .. in special o dau o bepanthene sau petrini, insa mai am vreo 5 feluri de creme.. (petrini am 3 feluri )
MArryan .. a mea daca o tin la san nu plange, nu papa doar sta la san, si se zbate .. offf ce tare doare sa iti vezi puiul chinuit.. mi-am luat lapte de soia, cereale am mancat cu suc de mere.. dar cand vad branza in frigider... ufff.. dar ce nu facem noi pt iubitele noastre..
Multumim pt urari.. si eu ii doresc la Elenushca mea Multa sanatate si fericire, intelepciune si implinire, ca dorintele o sa le indeplineasca mami cu tati..
Mai uram si noi sanatate si fericire:
EVEI de CAMADY ...
MARIEI SOFIA de LALIC ..
Mikka.. bine ai revenit acasa, ma bucur ca ai rezolvat pb sanilor.. alaptatul devine pretios nu?
Ionela cum te gandesti tu la toate ..
PE mine ma bate gandul sa renunt la patutul ei, sa cumpar o canapea in camera ei si sa o culc cu mine... sunt toata la cap?
PS: Ionela.. aseara dupa masa a varsat cam 20 ml lapte a udat cerceaful pe o portiune cam cat un lighean mai mic ( sau o tigaie mare), + salopeta ei pe maneca si piept uda.. era imediat dupa masa .. nu trebuie sa ma ingrijorez?
Am trecut iar pe debridat , ca la balonare merge mai bine sa vedem ce efect are la colici daca renunt si la lactate ...nu sunt normala, insa aseara numai prostii am visat cu ea , am uitat ieri sa ii dau si vigantolul asa tare m-am stresat si suparat..
Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)
LenaC spune:
Felicitam si noi gagicile care sunt mari deja
Elena, Eva si Sofia Maria
Multa sanatate, sa cresteti mari si frumoase
Lena - 38+
AMR un pic
camady spune:
Buna fetelor.
Multumim de urari marryan, seidana.Suntem fete mari avem o lunita.
La multe lunite si printeselor de seidana si lalic.
Cand va citesc ce probleme aveti cu nasuc infundat si regurcitari ..............offfff . Sa ne facem mari odata.
Noi din fericire n-avem absolut deloc mucozitati, de regurcitat de cand este ea cred ca a dat laptic afara de maxim 5 ori si in cantitati ffff mici.
In schimb noi se pare ca avem un canal lacrimal putin infundat, ne inecam in continuare la alaptat, ne trezim noaptea la 3 ore si adormim greu dupa...........dar ne facem noi mari.
24.08.2011 mami de Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 ani
camady's baby
seidana spune:
Multumim Lena si Camady..
Camady .. eu inainte de somn ii fac masaj aca nu e ziua de baita, sta in povesti de la 20 la 22, si doarme dusa 5-6 h.. azi noapte a bagat somn de la 23 la 4.30, a supt 5 min si somn pana la 8.30, dar au si chinuit-o colicile pe la 2 noapte pana la 4... fara tipete dar cu scrematuri si icniri...
Pt canalul infundat ce faceti? o speli/dai cu ceva? ziua are perioade de veghe?
seidana spune:
Ionela.. aca alaptez pot sa ma decolorez/vopsesc pe par?