Strugurasi S-O 11-Haideti fetele!(115)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Felicitari noilor mamicute.
Apropo de colici, nu uitati, mamici, ca starea voastra de neliniste, angoalsele, stresul le transmiteti bebeilor, asa ca multi sunt agitati tocmai din cauza asta. Eu am fost mult mai stresata la Filip, fiind si primul copil. Si a fost mult ami agitat. Acum totul merge ca pe roate. Nici nu simt ca am bebelus in casa, dar si eu sunt mult mai relaxata, stiu ce trebuie sa fac. Incercati cat puteti de mult sa va relaxati, sa ganditi pozitiv, sa va odihniti si sa cereti ajutorul cand aveti nevoie. Nu va mai feriti de cei draga sa nu va vada plangand. Trebuie sa stie ca va este greu si sa va ajute cat mai mult. Si sa va lase sa va descarcati.
Iar faptul ca apar seara colicile, cred eu ca are o explicatie. In general si o gripa sau orice boala se agraveaza seara. Din cauza ca organismul este slabit si se pregateste sa intre in repaos lupta mai slab cu "dusmanii". Si atunci evident ca se simt mai rau si bietii bebelusi.
Legat de suzeta, eu i-am dat piticei mele. Se simte confortabil tzocaind, insa nu mai pune gura pe tzatza daca e satula. Ar mai sta ea la tzocait mamelonul ca ii place activitatea in sine, insa se enerveaza cumplit daca mai curge lapte si ea e satula, asa ca ia suzeta pana adoarme. Dupa ce adoarme profund o scapa.

Hellena ma indoiesc ca o sa te judece cineva aici. Din partea mea toata admiratia. Referitor la vomatul cu jet si la faptul ca ar fi putut manca prea mult. Sa stii ca sunt copii si copii. Unii resping sanul sau biberonul imediat ce sunt satui (cum sunt ai mei de exemplu) iar altii nu au limita, mananca atat cat le dai. Si evident ca atunci vomita surplusul. S-ar putea ca al tau sa intre in categoria asta. Incearca sa-i dai mai putin si urmareste cum ia in greutate si cum reactioneaza. Si nu te lasa ca o sa treci cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Hai Iris

Hai Annare - cred ca ai nascut deja

Hai May3

fetelor, sper sa revin cu vesti bune.
take care.

39+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris_K spune:

May, ma gandesc la tine si iti tin pumnii .
Oricum, e f. interesant cum nastem noi 2 in aceeasi zi .

Bafta si altor fete care trebuie sa nasca!

39+ cu ANTONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

May ,am intrat pe forum special pentru tine,sa-ti doresc mult curaj ,sanatate si recuperare rapida .Bebele sa fie sanatos ,mancacios si sa aveti parte numai de bucurii
Gata greturi,gata burta miscacioasa,gata citit nebunii pe internet ...in cateva ore vei fi mamica in adevaratul sens al cuvantului

Iris,maine esti si tu programata la cezariana ???Iti doresc si tie numai bine ,bafta si sa te recuperezi rapid.

Si eu vreau sa-mi vad bebelina ,azi s-a miscat foarte putin si parca simt niste intepaturi acolo...jos ,ca niste sageti timp de cateva secunde

39+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Buna dimi!
Multumesc sei si camady pentru informatiile despre vigantol
Am pus pozici pe grup

Bag motatele pentru fetele care se pregatesc de nastere

Hai May!!!! Hai bebe Beatrice!!!

Hai Iris!!!Hai bebe Antonia!!!

Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

merci. merci

am plecat in pas voios si cu un morcov mare mare infipt in partile moi

39+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Neatza mamici si burtici!

Hellena si fetele cu bebei vomitaciosi, in special cu jet, puteti incerca sa ii tineti pe umar sau burtica voastra chiar dupa ce au eructat, cat mai mult, mariti timpul pana cand vedeti ca nu mai vomita. Cu prima mea fetita la fel pateam, am ajuns sa stau cu ea pe burtica mea pana la o ora si nu mai aveam apoi incidente. Este f mult sa stai o ora intr-o pozitite, insa daca o puneam chiar si cu 10 min inainte in patut vomita. Oricum, asta nu va tine la infinit, prima sau a 2 a luna, dupa care episoadele vor fi din ce in ce mai rare pana vor disparea.

Zubi - eu fac masajul dupa baita, bebe este mai relaxat si in plus pielea se hidrateaza mai bine dupa baie.

Eu am o problema cu uscatul parului, Inez are mult par si cu fire lungi, de vreo 7 cm, astfel ca am impresia ca prin frecatul cu prosopul nu se usuca bine. E prea devreme pentru feon, nu? Voi cum procedati?

mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Neatza..

HAI MAY

HAI IRIS

CREOLA
.. da d-na Muresan e o scumpa, ea m-a linistit in mom grele , tot respectul pt ea... de dr meu .. si mie imi place de el, insa bila alba a lui tinde spre gri din cauza ca spitalul are un sac de bile negre ( adica parte din personal) ,
Cel mai important insa e faptul ca suntem bine toate 6 ( eu, tu ,Nati + piticele) .. eu am inceput sa o musc cu buzele de obraji pe a mea , nu ma mai pot abtine

Ionela

Bujo.. eu sunt f zen , ma mai enervez pe a meu o data la 3 zile, dar pitik tot are colici... orice picaturi i-am dat .. in bratele Mele . si numai a mele, se mai linisteste, insa tot strange si asa..

Pot sa ii dau oare picaturi de 2 feluri intr-o zi? sau un fel de picaturi si ceiut?

Elly
.. ce frumos zici tu despre nastere

Alayna .. f putin mai ai pana la intanire...

Zubi Doamne ajuta ca Ayan sa nu stie ce sunt colicile.. eu masaj cu crema/ ulei ii fac o zi da una ba, la ora din locul baitei ( noi facem baie la 2 zile) , cand nu e infrijurata ii fac dupa baita, si de fiecare data cand o schimb si e linistita (fara ulei)

Camady.. zic si eu ca au ceva a lor ... atata ca Elena are noaptea o repriza de somn de 6-8 h... cum stati cu colicii? ii dai ceva?

Noi aseara colici de la 21 la 23 .. dimineata urlete pt o basinuta... iar la sot in brate nu vrea sa stea , urla ca arsa..

eu ,personal, NU inteleg cum poate fi ALAPTATUL stresant sau neplacut ... adik na, cu ragade e dureros, insa desi muscam cearceaful de durere simteam un val imens de iubire cand o puneam la san ( mai ales ca 2 zile numai la alaptat am vazut-o) , acum nici nu simt fizic ca alaptez , atat ca, evident sunt mai solicitata , si in alerta in permanenta..
Mama chiar insista si se supara pe mine ca nu vreau sa ii dau cu biberonul o data la cateva zile.. ea zice sa incerc sa o invat si cu sticluta, pt ca fata sa nu fie atat de dependenta de mine, sa o pot lasa si acasa cu cineva.. deocamdata e crima si pedeapsa sa stea bunica mai mult de 2-3 h cu ea acasa ...
Nici suzi nu o ia, iar la biberon isi face greata...

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Lena... f frumoasa burtica.. gata sa faca poc , vreau si eu modelul pt bentita

Matza . tare dulce matzulica mica..asa senina ee...

Mikka
, ce frumoasa e minunea mica, nu o musti de obrajori - parca cer acest lucru -... si ce mult imi place cosuletul ei...

Pe fata cu ce ii spalati?

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Incep cu incurajarile

Hai May3 !!!

Hai Iris !!!

Va asteptam cu vesti bune !!!

Moaaaaama ce bebei draguti (de Mikka si de MatzaRebela) avem pe group la pozici !!!
Sa va traiasca minunile si sa va bucurati de clipele frumoase care vi le ofera

Alyana, pai bebe creste si are mai putin spatiu pentru streching . Si eu am zile in care misca mai mult, zile in care abia abia o simt. Ca o mai si imping putin ca sa vad ca imi raspunde . Intepaturi am si eu. Noaptea asta chiar m-am trezit cu dureri jos, probabil a mai coborat si apasa tare pe vezica si restul [:d]

Sei, multumesc . Uite link http://www.youtube.com/watch?v=lFnF9sb7S4w&feature=feedlik.
O sa adaug linkul si in comentariu pe group la poza.
Vreau sa fac si paturica, ma duc maine sa imi iau ata (cat mai groasa ). sper sa am rabdare sa o termin

Azi la ora 13:00 mergem la control. Sa ne tineti pumnii

Lena - 38+

AMR un pic

Mergi la inceput