Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(20)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi23 spune:

Mady ,super burticuta ta...,pare tuguiata, va fi baietel???

+23 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Silvi si eu fac 24 de sapt maine si coincidenta… tot 7-8 kg am luat in plus… Dar nu cred ca e rau, mai ales ca noi suntem trei… Si da, de pe la 7 luni se pun restul, multele… Si cu kg de dupa nastere..., eu am alaptat si m-am ingrasat mai rau, mancam tot timpul pt ca simteam ca ma stoarce masa bebelusului. Mi-aduc aminte ca mancam si seara la 11!!
Olga, David al tau e un scump, sunteti tare frumosi toti trei! Dar cum rezisti cu atatea desene pe pereti? Si mai ales in living? Wow, eu cred ca m-as imbolnavi! Sunt cu carpa tot timpul dupa ei, sterg orice urma, mai ales ca eu si sotul zugravim singuri si e de munca, nu gluma... Ca sa deseneze si ei pe pereti, le-am lipit hartie pe un singur perete, doar acolo aveau voie sa picteze, acum au uitat aceasta indeletnicire, sunt mari.. Te apreciez ca pui pret pe copil, dorintele lui si nu pe aspectul casei, adica il lasi sa se bucure de copilarie, cu riscul de a-ti da de lucru.. Eu aici stau rau... Educatoarea ma cearta ca nu-i prea las sa decupeze, sa deseneze cu acuarele, decat in mijlocul camerei pe un cearsaf imens. Si destul de rar... Tot de curatenie sunt si eu obsedata!
Fetelor, interesante parerile voastre despre casa de la marginea orasului. Si noi intentionam sa ne mutam la casa, stam intr-un apartament foarte dragut, amenajat de noi in cei 8 ani de cand suntem aici, insa nu mai incapem… Si tot umblam sa gasim ceva, teren pt constructie sau o casa pe care s-o reamenajam. Nu vrem mare, doar buc, baie, living si trei dormitoare si pe un singur nivel. Nu-mi plac mansardele si nici casele cu etaj. Voi tine cont de chestia cu vecinii, drumul asfaltat, pt ca e tentant sa-ti iei mai la margine, sunt mai ieftine..
Lady, sa ne spui la ce nume v-ati gandit! Felicitari!
Sa aveti o zi frumoasa!

Ana, mami de Darius (2005), de Sara (2007) si de gemeni 23 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Faith26 spune:

salutare!!

Lady - felicitari pentru caruciorul roz!!! Te rog sa imi adaugi si mie un carucior roz

Eu nu am nici un chef de munca azi..sunt asa...cu ochii pe ceas...Si mi-e si o foameee...dar mai astept putin :)

Olishka...chiar asa...ce de "picturi" la tine :)

Apropo de asta, abia astept dupa ce terminam cu renovarile in apartament, sa o chem pe cumnata-mea (care a facut arte plastice, e designer vestimentar) sa-mi pictze camera pentru
noi mai aveam un perete pictat in sufragerie...dar acum cu renovarile a trebuit sa stergem..ca altfel nu puteam curata peretele respectiv..ca de cate ori am zugravit, am evitat peretele ala

[gravi ] 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

bulinuta, apai zau ca n-ai de ce te enerva ; pot aparea atatea situatii in care vecinii sa aiba copii cu acelasi nume cu al copilulul vostru, incat chiar nu merita sa te consumi
plus ca sunt cateva nume la moda pe care inevitabil le auzi destul de des ....deci nu te consuma ca nu asta e important
eu nu am probleme daca cineva isi cumpara hainite ca ale mele , sau se tunde sau ..sau...sau ..so relax
ana,si noi tot la casa fara etaj visam insa e mult mai scumpa din toate punctele de vedere (si la constructie caci fundatia cu tot ce presupune ea -armatura si alte alea (gen izolatie), e mai scumpa), si la intretinere (mai ales caldura) caci asezarea pe pamant presupune o pierdere de caldura mult mai mare deci costuri de intretinere mai mari
aaa..si inca ceva, asezarea pe orizontala "mananca" mai mult din teren

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian.feb2012 spune:

Pana acum avem 15 si 15....

deci e egalitate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

Matza eu am facut permisul in 2007 parca, mergea mai usor atunci. Uite pun un link, ar trebui sa-ti fie de ajutor. Pentru pusca trebuie sa fii vanator, se obtine mai greu, ai niste taxe anuale de platit, n-are sens. Oricum, trebuie sa va ganditi bine, o arma in casa (si armele neletale sunt letale) este o responsabilitate imensa http://www.visurat.ro/2010/03/31/ghid-practic-cum-sa-obtii-permisul-de-port-arma-pentru-autoaparare/.gata cu subiectul asta urat si scuze ca l-am dezvoltat.MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Faith26 spune:

Bulinuta - cum zicea si Georgia..nu are rost sa te consumi pentru asta. Oricum, si Luca, si Andrei, am observat ca sunt 2 nume ce se afla in top la baietei..in ultimii ani, asa ca sansele sa tot dai peste copii cu acelasi nume sunt mari

Apropo, ai mei mi-au pus Andreea fiindca m-am nascut de sf. Andrei..si m-au lasat asa..cu un singur nume ... iar in scoala generala mai aveam inca 5 "Andree" in clasa!!!

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

Si eu am dureri de burta, se pare ca sunt cartilagiile rotunde (sper ca le-am zis bine) care se intind si din cand in cand am si contractii. Am inteles ca sunt ok si contractiile atata timp cat durerile trec cu no spa. Daca contractiile sunt dureroase si dupa no spa...nu stiu ce sa zic.Deci egalitate la carucioare...hmmmm...eu cred ca vor fi mai multe fete MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

pai fete poza era de la acest link:

http://www.google.ro/search?q=it's+a+baby+girl&hl=ro&client=qsb-win&rlz=1R3GGLL_roRO343RO343&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=Fp6BTs-nCc2YOsvS4Tc&ved=0CCQQsAQ&biw=1280&bih=685
si...prea multe...ce sa spun...e ok...i-a masurat toate organele..creieri, inima, rinichi, ficat...stomac..etc.sarcina e in paramentrii normali.cam atat!

nume?va dura pana voi gasi formula ideala!!

despre permisul de port arma nu va pot da multe date insa stiu ca il elibereaza Politia Romana.

si trebuie cateva hartiute, PROCEDURA EXACTA MAI JOS:

http://www.dreptonline.ro/utile/acte_necesare_informatii_permis_port_arma.php

*Blackmoon Lady 21+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubitRebecca
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

dr.Anca-da, a fost pe fuga..sotul lucra sch.3 apoi!

am fost doar la Mitropolie pe fuga si pe Copou..sa-mi iau EMILIANE..am luat 15

Anissia-imi pare bine sa te citesc!

*Blackmoon Lady 21+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubitRebecca
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput