Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(20)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui bulinuta27

oliska, matza noi in loc sa punem tapet am desenat un perete intreg. gasiti 2 poze in albumul Camera lui Rares de la pozele din semnatura mea! daca va place va spun ce si cum desi e cam scump

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Woow, foarte frumos, insa la mine n-ar rezista asa ceva, caci am pictori mari in casa. Tapetul il schimb mai repede si este mai ieftin. Oricum nu stiu cat vom mai sta aici, asa ca nu as investi prea multi banuti. Dar este super, super

Aici am cateva poze facute in casa, mai recente sa zic asa, sa vedeti cam cum arata livingul nostru. Asa arata si camera lui David, dar si dormitorul are un decor frumos Sunt de la ziua lui David

https://picasaweb.google.com/olgagireada/LMADAVID2Ani?authkey=Gv1sRgCOnvpJi9juaT1wE#5597692123048680642

Olga, mamica lui David iepurasul si 18+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Olishka,trebuie sa astepti pentru ca acolo nu au tapetul ci doar monstre de tapet. Ei zic 4 saptamani daca nu ma insel dar poate fi mai mult.
Eu sunt prinsa cu conservele de iarna si mai apare si program tam nesam facut de al meu sot. Dar o sa fac in asa fel sa vin cat mai e frumos afara sa tragem o plimbare prin parc si sa te bombardez cu intrebari

O sa-mi fac si eu analiza aia pentru streptococ. Just in case.....

Lady facem galerie pentru tine aici, sa ne auzim cu vesti bune e la morfo.

Anangel, te-am dat disparuta. Restul fetelor nu ne mai dati vesti deloc? ce va fac burticile?

+21

Aha, multu frumos de info Eu atunci o sa trag o fuga pana la ei ca sa fac comanda si sa ma apuc de treaba.

Eu abia astept sa ne cunoastem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

olishka acum inteleg...tapetul se preteaza perefct in cazul vostru

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bulinuta27

olishka acum inteleg...tapetul se preteaza perefct in cazul vostru

Poze noi

Poze

Da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Nici noi nu stim cat o sa stam in casuta asta. E departe rau de orice magazin sau de oras. Ajung doar cu maxitaxi in Bucuresti. Acum e ok, ne descurcam dar cand va trebui dus bebelul la gradinita?
Asa ca va trebui sa ne mutam mai aproape.
Dar initial tot la pictura ne gandisem. Eu as fi vrut niste norisori si niste oite.

+21

Mergi la inceput

matza nici noi nu stam in buc de anul trecut...stam in berceni si ne descurcam super fara nici o problema...iar conditiile plus aerul fac toata diferenta...

Poze noi

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

silvi, reusita pozica ta cu bebelul ...asa ca ma dau si eu mare putin cu o poza cu bebelina mea ,e cam ciudatica(poza) ,dar deocamdata asa aratam

lady asteptam vesti ,sa nu ne tii in suspans,nu ca am avea emotii, ca o sa fie bine totul,nu?

si eu sunt o fana a tapetului dar deocamdata ,anul asta cel putin, suntem la 2 camere si deci bebele va sta cu noi in dormitor,deci ii amenajez doar o mica parte de camera,inca ma gandesc ce si cum,dar fluturasii nu o sa lipseaca ,pictati de mine

alina astept si eu reteta de chec ,dar da-le asa mai rar,una pe sapt. nu de alta dar pe cat sunt de gustoase pe atat de pline de calorii[:)...]io iar cu frica de multe kile...eu una sunt fan prajituri de casa ,gen chec, briose ,papanasi,etc

minunea mea 25+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Bulinuta, e minunat sa stai la casa doar ca noi...suntem departe de restul caselor. Mai avem un vecin care isi construieste de doi ani o casa exact in fata casei noastre dar in rest e putin pustiu. Vad celelalte case dar tot ma simt putin izolata. Pe langa asta nu am drum asfaltat, nu am gaze si curentul pica de mai multe ori si cand se intampla asta in timpul iernii e crunt. Trebuiau sa fie multe case langa noi dar a venit criza si oamenii le-au lasat asa. Noi am fost primii cu ea terminata..si singurii de fapt.

M-as muta tot la casa dar mai aproape de restul oamenilor, cu acces la gaz si la drum asfaltat. Nu neaparat Bucuresti cat niste suflete pe langa noi.
Cand pleaca sotul si raman singura mi-e tare urat ca si daca intra cineva peste mine si tip tot nu are cine sa ma auda.

+21

Mergi la inceput

matza te inteleg. nu stiam toate detaliile ...poate se mai muta totusi cineva pe langa voi dar chestia cu gazul si curentul e intr-adevar nasoala..cu bb mic iarna e greu

silvi e mortala poza...eu nu mai am de la 10 saptamani poze digitale

Poze noi

Poze

Mergi la inceput

iaura, te-am prins, vreau reteta de briose.
Mi-a luat sotul tava, am luat o reteta de pe net si desi am respectat cu sfintenie toate cantitatile briosele mele nu s-a marit ca in pozele doamnei respective. Au ramas ca niste turtite
Eu cred ca multe nu dau reteta completa pe net. Doar posteaza poele si "omit'cate ceva.

+21

Mergi la inceput