Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 5

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

oana_pdv multa sanatate i-ti doresc, sa te refaci cat mai repede.
Dar este neaparat nevoie sa facem amnio? sau doar daca sunt ceva probleme, mie mi-e cam frica dupa cate ai povestit tu

11+ Doamne, ajuta-ne sa fie bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Oana tin pumnii sa primesti rezultate bune de la amnio.

Mami fericita de strumfita si 17+ cu Motzata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanace spune:

Oana, sper sa fie totul bine pentru bebelina ta.Cum te mai simti dupa amnio? Mai ai contractii?Trebuie sa stai in pat?

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanace spune:

Am inceput sa nu-mi mai gasesc somnul. Nici o pozitie parca nu mai e ok. Si-a cumparat cineva perna de gravide? Ajuta la ceva?

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

oana_pdv Doamne ajuta sa fie totul bine cu micuta
lelu nu toate gravidele trebuie sa faca amnio, doar daca rezultatele de la DT si TT ies proaste
gabrielarusu cum a fost la eco? imi place tare mult pozica de la avatar

pup burticile si strengareii

Monica, fericita 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_pdv spune:

tomma ily ai facut eco? ce ai mai aflat de bebe?

a intrbat cineva ceva de amnio daca se impune, se impune numai daca iti iasa risc crescut de down sau alta maladie genetica. operatiunea in sine nu e dureroasa dar sunt niste ameteli si apar contractii de aceea trebuie luate cateva masuri de siguranta cam o sapt. azi e a doua zi la minne si inca mai am contractii dar caut sa stau cat mai mult la pat! si sa nu ridic! plus no spa si antibiotic
cea mai grea e asteptarea rezultatului dar eu sunt sigura ca va fi bine! am eu sentimentul acesta!
insa cica e f necesara analiza TOrCH asta mi-a zis dr. Eu stau cam prost cu banii mai ales dupa aceasta interventie dar am sa incerc sa o fac si pe asta costa cam 350 ron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

Buna fetelor
vin si eu cu vesti bune de la eco, suntem asa de fericiti ca in sfarsit am aflat si noi ca vom avem o fetita , dr Iosup a spus ca fetita e ok sanatoasa tun numai ca pe mine ma nelinisteste ca la inimioara a iesit o mica imagine hiperecogen in ventriculul stang dar dr a spus ca ca nu-mi fac griji ca totul e ok off abia astept sa merg si la ginecoloaga mea sa vad ce spune dar mai e pana pe 21 cand va fi urmatoarea consulatie.

Mie mi-a spus sa consum mai multe lichide si mai multa odihna din cauza arterei uterine stnaga care are o valoare mare la masuratori.

fetelor cum sa-mi pun si eu la semnatura carucior roz?

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Am venit si noi acasa in sfarsit. Am fost la doctor,l/m vazut pe bebe. Este bine, creste, are 35 mm. Am primit poza si maica/mea se uita la e foarte incantata. Abia astept screeningul de pe 11 octombrie ca sa pot dormi si eu linistita.
O zi frumoasa va doresc.

Finn Constantine 15.10.2009 si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aredwynn spune:

Deci clar predomina fetitele Felicitari, Gabriela!
Oana, eu citisem undeva ca amniocenteza ar trebui sa fie gratuita, mai ales ca te-ai dus la un spital de stat:

13. In anexa 16, la capitolul I, litera B, la punctul 2, ***) se modifica si va avea urmatorul cuprins:
„***) Biopsia de vilozitati coriale se deconteaza la gravide in trimestrul I de sarcina, iar amniocenteza la gravide in trimestrul II de sarcina, efectuata numai de catre medicii de specialitate obstetrica-ginecologie cu supraspecializare in medicina fetala; in tarifele aferente acestora este inclusa si prelucrarea probelor prelevate — analiza ADN prin PCR a cromozomilor 13, 18, 21, X si Y pentru diagnosticarea sindromului Down, Edwards, Patau, a sexului fetal si anomalii numerice a cromozomilor sexuali”.

Citeste mai mult: http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_24972/Ordinul-MS-nr-1042-2011-modificarea-si-completarea-Ordinului-MS-si-CNAS-nr-864-538-2011-aprobarea-Normelor-metodologice-pentru-anul-2011-de-aplicare-a-Contractului-cadru.html#ixzz1ZQXxz47K

Felicitari tuturor noilor mamici care ni s-au alaturat!

In alta ordine de idei, fetita mea are miscari din ce in ce mai viguroase si devine din ce in ce mai activa. Sunt curioasa cat de mult dorm bebelusii la varsta asta...

17+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Gabriela, Felicitari pt fetita!
Chiar ca domina fetele...in calendarul chinezesc am vazut ca la mai multe varste ale gravidei, daca conceptia are loc in lunile Iunie-Iulie-august.. bebeii rezultati sunt fete... nu stiu daca e adevarat, dar vad ca in odiseea noastra cam asa e :)
felicitari tuturor burticilor pt rezultatele bune

Miha, mamica fericita de Rares si 12+

Mergi la inceput