Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 5

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Bine ai venit Nikoniko!
F
etelor, la nume de fetite am mai gasit ceva sa-mi sune bine: Natalia Gabriela, Bianca Maria, Irina , dar de baieti parca nu-mi vine niciunul. Sotul voia candva Robert dar ma mai gandesc.
Nici nu-mi place ideea asta a unora de a pune neaparat numele nasilor ca se supara sau alte de-astea, dar un nume de sfant doresc sa-i pun. Fina mea care naste in noiembrie ii va pune numele meu, Amelia dar nu am obligat-o deloc, i-am si spus ca poate sa aleaga oricare alt nume, dar din cate vad soacra ei e cu ideile astea. In fine, sa fie bine totul...

Multumesc Bunului Dumnezeu!
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Mai am o problema. Chiar daca nu am avut stari de rau si toate cele in sarcina, sanii inca ma dor, mai exact sfarcurile sunt sensibile .Din ce am mai citit am inteles ca prin trimestrul 2 senzatiile astea mai dispar. Cele care sunteti a doua oara mamici, imi puteti spune cum a fost? Jur ca daca n-ar fi sanii asa, nici n-as fi parut insarcinata dupa starile care NU le-am avut.

Multumesc Bunului Dumnezeu!
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna fetele si sper ca nu m-ati uittat!!!! perioada okina si unde mai pui ca noaptea am insomnii si dimineata la serv sunt rupta,iar ziua mi-e rau.....la sarcina Mayei nu am avut nicio pb....pbibl asa e la fete am fost stricata la burta cu niste crampe de nici nhu am zis ca bebe nu a patit ceva.....

oana, asteapta cu rabdare amnio, caci va fi bine; am doua bune prietene ce au avut rezultate asemanatoare la dublu, amnio bine si au 2 minuni de copilasi perfecti!
amy, asa am avut si eu la \Maya....poate e fetitza....acum imi iese pe ochi...
monna, multumim de capitol...

fetelor, sper ca in concediu sa fiu activa, insa promit ca va citesc deseori si o sa mai dau si cate un semn....

ziua mea de nastere: 14 octombrie 1981

va imbratisez cu drag!

ps: eu deja am simtit fluturasul, asa devreme, DA!

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) printesa noastra, minune mica si 12+
povestea nasterii

Mergi la inceput

scuze de greseli!

ce remedii ati mai gasit pentru insomnii, fetele ce ati mai avut asa ceva?

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_pdv spune:

data puiului meu: 30.11.2009 si a mea 22.04.1984!

16+ si mamy fericita de Dragos Andrei 1 an si 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

buna dimineta din nou.. desi intru rar.. incerc sa recuperez cititul.
noi suntem bine, vineri am fost la eco.. bebe se misca ffff mult... era cu degetul in gura, misca f mult picioarele, s-a tot rasucit... f activ. eu insa nu-l simt inca. sunt nerabdatoare. e prima sarcina si avem 15s2z.
mai am usoare stari de rau.. sanii sensibili.. dar in mare.. au cam trecut neplacerile
cu insomnii.. nu ma pot 'lauda'. dar ma trezesc noaptea sa merg la baie.. si apoi adorm fff greu.
in rest.. ne comportam normal.. mananc normal.. insa tot nu agreez dulciurile.. si desi as bea iaurt sau sana mereu... se pare ca lu' bb nu ii plac.. si ma trimite direct la baie.
cam asta despre noi. va pupam.. si va uram duminica minunata!

15s2z

Mergi la inceput

va pup, va doresc o saptamana cat mai usoara!

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trifanauras spune:

buna ,bebele 28.04.2012 iar eu mamica 21.07.1975

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Neatza!!!
Iar e liniste???Unde sunteti?

Mami fericita de strumfita si 17+ cu Motzata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Eu sunt aici! Finn e la gradi pana la 12 asa ca ma relaxez nitel.

Finn Constantine 15.10.2009 si 9+

Mergi la inceput