poznasii de ian-febr 2004 la scoala

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Cristina, nu cumva el a facut o succesiune de culori in alta ordine decat a cerut invatatoarea?
Am avut si noi situatia asta in cls 1 cand unul din baieti a facut succesiunea dupa o logica proprie. Invatatoarea nu i-a vazut logica insa i-am aratat-o noi.

Monica, bine ca v-ati simtit bine. Liniutele au vreme sa fie facute. Azi am fost cu Sabina la un control de rutina si era o dr care semana tare bine cu tine fizic.

Doamnelor hiperactive in sedinte, vedeti sa nu va puna la colt sau sa va stearga mesajele/punctaju' la joc sau accesu' la net.

Tania, felicitari! Apai cu asa exemple minunate in jur, sigut si MBA-ul o sa fie tot cu FB pe linie.

Anita, bun revenit si succes la scoala. Aiaiai, inmultiti deja? Noi tot in cls a doua suntem insa nu cred sa inceapa prea curand in forta cu inmnultirea. Fac ei ceva pregatiri in sensul asta dar lent.
Si eu sunt curioasa cum e cu logistica aia?

Albastrelul Imeldei e pe prima pagina a forumului

Ioana & Arturicii'SBiblioteca Romaneasca din Canada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Stati ca mai zic ceva

Of, de ce nu or renunta la stiloul ala? E asa de simplu cu creion; fara murdarie, se corecteaza usor si nu streseaza nimeni deloc. Nu merge sa propuneti invatatoarelor un "proiect" personalizat pe clasa? Si apoi va putea arata rezultatele: caiete impecabile, haine impecabile, elevi relacati, parinti fericiti, scris frumos, mai putin detergent folosit, mai putin sapun consumat, mai multa hartie refolosita, fara caiete refacute, etc

Ioana & Arturicii'SBiblioteca Romaneasca din Canada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

noua ni se accepta pixul cu radiera, e f misto, o grija nu avem.

si M a luat B la evaluarile recente, la mate a inventat o cerinta mai grea decat subiectul, la fel si la romana. chiar ieri avuram sedinta de prezentare a minunatelor lucrari :)

nu-l vazusem pe Albastrel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Albert nu a scris niciodata cu creionul, i-a bagat direct pe stilou, insa vad ca se descurca, nu vine murdar si nu a stricat nici un stilou pana acum. S-a murdarit si el primele zile, acum vad ca e ok.
Astazi merg in excursie, toata scoala.
Iar de pe 12 parca o sa inceapa vaccinarea la ei la scoala,nici nu-i spun, ca e foarte speriat de asa ceva si nu vreau sa-l stresez de acum si pana atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Macar la matematica ar fi bine sa scrie cu creionul. Nu inteleg de ce folosesc stiloul la matematica. Am achizitionat ieri pixul Pilot si sper sa nu mai avem asa probleme.

Ioana- Dragos a folosit 3 culori dar erau in logica lui ce-i drept :))

Anda ce vaccin primesc acum in clasa intai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Vaccinul R.O.R.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Eu sunt la seminar pana vineri. Greu cu scrisul. Al meu pe telefon si al fiica mii cu stiloul.

Ma duc asadar la treaba! Dar net am pe telefon, n are cum sa ma pedepseasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

si eu la fel, tot pe tel
net adica :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

La noi nu se foloseste stiloucred ca ar fi fost fimea din cap pana in picioare numai cerneala
Ei scriu cu creionu nici cu pixu nu au voie,caietele Rachellei arata destul de bine insa scrie mic si inghesuit eu una nu prea inteleg ce scrie

Sunt happy ca am scapat de facut temele cu ea, de luni am inscriso la program prelungit la scola , acum termina la ora 16:00 , mananca acolo , bineinteles ca platesc ptr astaisi face temele si cateva activitati extra scolare.Eu sunt foarte multumita ptr ca toata clasa sa inscris si sunt f multi copii, iar ea e foarte incantata.
Aici la scola nu se fac sedinte cu parintiiinsa eu ma duc cam o data la 2 sapt sa ma interesez cum merge cu scoala, ca pe ea daca o intreb e cea mai buna

Buli ce surpriza frumoasa va avea Matei de ziua lui

Si eu sunt curioasa cei cu logistica astana facut inca nici o ora pana acum ,orele se termin la 13:05 si pana la 16:00 au 35 min pauza de masa, isi fac temele si ultima ora se alege ori teatru, ori engleza , ori logistica ori dans.Am ales logistica ptr ca nu prea mai aveam ce sa aleg.Pana acum au facut dans si teatru , miercurea e zi normala adica o iau la 13:05, poate maine face logistica si-mi zice si mie fata cu se mananca

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
29 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Cu cititu am inceput sa ne decurcam mai bine, citim in fiecare seara povesti , ea imi citeste o poveste in greaca si eu una in romana si se pare ca merge treabaa inceput sa-i placa si sa se descurce mult mai bine.Sper sa mai am timp si chef si cand so naste jr

Inainte sa raman insarcinata m-am hotarat sa dau mai departe si m-am inscris la colegiu ptr Audit, primu examen o sa-l am in aprilie si habar nu am cum o sa ma descurc , deja nu prea mai am chef de invatplus ca mi se pare tare greu.nici nu stiu daca pot continua cu bb mic cu servici si scoala.

Gata am fugit la cursuri

Anita mami de printesa,
Rachella Alexia - si
29 sapt

Mergi la inceput