poznasii de ian-febr 2004 la scoala
Raspunsuri - Pagina 21
Roxana_G spune:
Eu am noroc ca Alex nu a cerut nimic de la Mos, a zis orice. Azi mi-a aratat o oratanie mica de plastic si a zis ca macar un d-ala sa fie. M-am scos!
Arthur asta o fi dublat in romana? Ia sa ii duca mama in weekend.
arturicii spune:
Anca, e fain avionul, l-au avut (intreg) si baietii; acum e prin cutiile de Lego facut bucati.
Chiar, la voi cam cat rezista nemodificate dupa constructia initiala?
Roxana, dar ce-a patit micuta de nu mai cere de la Mos?
buli spune:
depinde de constructie si de ideile noi. acum suntem in faza in care avem aeroport in camera lui/vreo 15 avioane de diverse dimensiuni insirate pe jos (unele dupa model, altele din capul lui), doamne-fere sa le strice careva
poate am timp sa va pun un filmulet, a facut teleferic in camera
arturicii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buli depinde de constructie si de ideile noi. acum suntem in faza in care avem aeroport in camera lui/vreo 15 avioane de diverse dimensiuni insirate pe jos (unele dupa model, altele din capul lui), doamne-fere sa le strice careva poate am timp sa va pun un filmulet, a facut teleferic in camera |
apai da un filmulet
la noi nu rezista nimic facut; cred ca am si explicatia.... 3 prunci intr-un apartament de 2 camere
Emilly spune:
Buna fetele,
am magazinat si eu saptamina asta de la Mosu'...mindra mea vroia un nu-s ce joc de magie si i-am gasit ceva in genul asta cu vreo 40 de trucuri de magie plus un DVD explicativ.Abia astept si eu sa vad ce si cum e cind l-om desface.Plus i-am gasit un puzzel glob pamantesc.Nu stiu daca voi l-ati vazut deja, mie mi s-a parut super cool.
In rest asteptam incontinuare zapada...
weekend fain!
anda141 spune:
Am deschis un subiect nou aici :http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169013&nm=Poznasi-de-ianfeb2004-la-scoala