Scolari de Iulie - August 2004 * 81
Raspunsuri - Pagina 4
roxanaz spune:
buna dimineata doamnelor...
Robi, sanatate multa!
Andries, uh, ce faza cu profa de inot de la gradi. noroc ca Victor e baiat curajos
iar e luni ... yawn.... sa aveti o saptamana usoara!
g_ioana spune:
Neatza...mama ce frig este,doar 7 grade,brrrr,brr
Noi raportam un week-end distractiv cu de toatemulte ceaiuri cu miere si lamaie,galgara cu ceai si bicarbonat, decasept, strepsil, etc...noroc ca mi-a tinut companie mandra,care sambata dimineatza s-a trezit ca o ustura in gatazi suntem fresh amandoua...cu toate astea am avut timp si de umblat hai hui,am fost la manastirea Golia in turn,pentru ca era deschis free pana la ora 12 unde am putut admira frumusetea orasuluisi la caravana masinutelor cars unde am fost cam dezamagite de organizare
Hai sa avem o saptamana excelenta,a mea se anunta furtunoasa,azi am doua sedinte una la 10 si una la 11,trebuie musai sa ma clonez,bonus trebuie sa facem orarul in 3 zile si sa-mi pregatesc niste chestii pentru inceperea anului universitar
mitzura spune:
Buna dimineata
Haideti la o cafea
Si ai mei sunt amandoi raciti, din fericire pare a fi o raceala usoara.
Ioana, iti tin isonul, si la noi parca a innebunit lumea, tot doua sedinte azi dintre care una de alegeri, plus dosare de reacreditare, orare si cireasa de pe tort, sunt pe ultima suta de metri cu raportarea finala pe un proiect. Si eu ar trebui sa-mi pregatesc chestii pentru inceperea anului, dar deocamdata nu am timp pentru asta.
Roxi, o saptamana buna si voua!
Andries, urat cu inotul, ce mi se pare interesant este cum astia mici nu spun intotdeauna ce li se intampla. Acuma ce sa zic, noi am transmis educatoarei ca stim de bat, e clar ca ea a receptionat mesajul pentru ca l-a discutat cu cealalta, sper ca sunt amandoua femei cu capul si-si dau seama de consecintele utilizarii acelui bat. Iar noi suntem in alerta, la primul semn mergem la directoare.
Robi, poate apuci sa te odihnesti.
O saptamana fasta va dorim!
carmenp spune:
neata, e luni, iupiii
andries, urita faza cu inotul...
gabi, un telefon fara fitze care sa nu atraga atentia te poate scuti de griji. lui ion i l-am dat cind s-a simtit nevoia ca tb sa comunic cu el, ilinca il are acasa inca nu`l poarta ca nu e nevoie desi ma bate la cap sistematic sa-i iau cartela, sa ma sune si ea" nu in pauze ci dupa ore sa-mi zica ce-a facut la scoala ca pina acasa uita";))
azi fac poze la scoala
corianai spune:
Neata,
Ia fiti mai optimiste duamnelor... vine omu luni cu chef la munca si voi faceti bleah toate... pai frumos va sade?? :))
vaz ca unii s-au distrat in we... eu am fost mai mult in gradina pt ca am avut in sfarsit soare eva ma tot intreaba cum de a dat pasiunea gradinaritului peste mine... si io ma tot intreb...
Vroiam sa va spun ca am avansat cu cititul, sapt asta au primit o carte de-adevaratelea. au avut o poveste detul de lunga, pe vreo 4 pagini. ne-a placut si cica au primit si o carte de matematica, nu am vazut-o inca. Si astazi eva are prima ora de sah... i-am zis sa bage la cap ce i se arata acolo, o sa mergem sa cumparam si noi un joc si sa exersam acasa.
Multa sanatate bolnaviori mici si mari!
Va doresc o saptamana frumoasa, la fel scolarilor
amironeanu spune:
Buna dimineata!
Va invit la un ceai negru cu fructe de padure, poate incepeti saptamana cu mai mult avant
Noi avem o problema cu lectiile, nu avem timp pentru ele . Din fericire nu a avut lectii pentru acasa, dar am vrut sa-i mai dau o pagina de liniute, ea fiind stangace scrie cam urat si ar trebui sa mai exerseze un pic. Dar noi inca suntem pe program de vacanta cu stat mult afara, desene, joaca, in plus "dar Matei de ce are voie sa se joace si eu nu". Trebuie sa ne organizam mai bine si sa introducem o noua rutina (la noi cam toate zilele arata la fel si pana acum lectiile nu aveau locul lor).
Ioana, si ai mei au fost la caravana masinilor, au plecat dupa 15 min profund dezamagiti, noroc cu Lego-urile cu Cars. Cum se descurca Maria cu stiloul Pelikan? Noi am renuntat la el, nu se usca destul de repede cerneala si se intindea pe pagina. Doamna ne-a recomandat si un stilou Scheider, cu roler, nu penita, dar cu patroane de cerneala.
O saptamana buna va doresc si eu!
mitzura spune:
Andrea, si noi avem oarecum problema asta, in sensul ca pana acum a avut lectii putine si s-a invatat sa lectiile dureaza un sfert de ore si apoi gata. Eu ii tot spun ca vor veni zile cand vor avea mai multe lectii, dar deocamdata nu se prinde de el treaba asta.
I-am facut un program cat de cat, stie ca la ora 14 facem lectii (si de fiecare data incearca sa renegocieze ora), si e relativ cooperant, dar se vede ca nu da inca importanta lectiilor. Eu ma intrebam daca n-ar fi necesar sa introduc notiunea de "suplimentar" , adica sa stie ca dupa lectii facem ceva in plus. Acum inca nu are nimic in plus de facut de la scoala, dar va veni vremea cand va avea.
cristalina spune:
Neata!
Am fost la scoala, Maria a fost mutata din nou in ultima banca singura. Vorbeste intr-una...!!!
Azi si-a uitat caietele pe banca! Daca astept pana vin de la servici s-a terminat, isi uita capul...
Doamna mi-a zis ca azi ii facea observatie Mariei, care evident ca se uita cu un ochi la doamna si vorbea cu colegul de pe randul celalalt!!
Ofof, maimai, eu nu stiu cum sa o iau...Asta cu competitiile, ca o sa fie ultima, ca o sa ia note proaste, nu o intereseaza...
Am o tema de gandire...
Hai ca am inceput saptamana in forta O saptamana excelenta sa avem!
szivarvany spune:
salutare si de la noi
raportam un weekend frumos, mers la zi de nastere, iesiri in parc. Giulik in continuare ar sta lipita la birou, este in vesnica creatie
azi am dus o la scoala, apoi io am mers pe la gradi sa o salut pe doamna
in rest, astept curioasa temele
acu` 2 minute m a sunat dp fixu` de acasa "mami, totusi mi s largi pantofii de dans" ca aseara ii erau buni
mi draga de mor cand vorbeste, nush daca ma intelegeti
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
roxanaz spune:
Cristal, uff imi pare rau de problema cu vorbitul. sper sa ii treaca
hai ca mi-am mai revenit si eu... ca sa observ ca e ora 1 hihihi.
trebuie sa o laud pe Pupu ca am scapat de pampersi pe zi. cere la olita.. e mandra tare. si eu de ea