Trombofilia, o cauza a infertilitatii -64-
Raspunsuri - Pagina 7
danezza spune:
Tonirro,
sa te astepti mai des de acum incolo
in sepcial seara cand vei sta intinsa vei avea parte de multe ghionturi 
asa ca idee, sa stii ca si la mine cand spal vasele am parte de ghiontuletze .. cred ca e din cauza apei (a sunetului)
Fetelor, ne scuzati ca suntem tottal offtopic dar ne intelegeti 
MTHFR C677 Homozigot
in 19+
Doamne ajuta!
irina21 spune:
yarina ai pm
_
FVL-heterozigot, MTHFR (A1298)-heterozigot, antitrombina III - deficit
3 sarcini oprite in evolutie: 13 s, 6 s, 9 s
Tratament pregatitor recomandat: Thrombo Ass de 100 mg - 1/zi, Magne B6 3/zi, Femibion 1 - 1/zi, Vitamina C 200 mg/zi, Ulei de peste cu vitamina D - 1/zi, Metformin - 1/zi
Gliana spune:
tonirro, felicitari, e frumos cand il simti pe puiut, ai si siguranta ca e ok si plus de asta e asa un sentiment special
va pup si sa va fie numai binee
mutatia heterozigota a MTHFR A1298C,
mami lui Eric, 26.08.2011
bebeta spune:
Tonirro felicitari! Cate sapt ai? Sa creasca mare si sa fiti sanatosi, sa va vedeti cu bine! Gliana, ai aceeasi mutatie ca mine. Ce treatment ai lust in sarcina? Cum a fost sarcina? Sanatate si sa va traiasca piticotul sa continue sa va aduca multe bucurii!
mami de Demetra (24.04.2007)
tonirro spune:
Multumesc mult fetelor!
Si eu imi cer scuze ca sunt offtopic dar simteam nevoia sa va spun. Ieri am intrat in 18 saptamani si chiar ma intrebam cand imi vine randul. Ce-mi doresc mie va doresc si voua: sa ne tinem in brate puiutii sanatosi!MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,
balanta_tm spune:
Fetelor, am decis ça e mai bine pt mine sa ma retrag de pe acest topic; am mai avut cu cateva ocazii aceeasi senzatie, dar am sperat ca anumite 'chestii' nu se vor mai produce. M-am inselat insa.
Cine doreste sa deschida capitol nou, poate sa imi ceara pe MP parola de la 'trombofilia'. De asemenea, daca va pot ajuta cu ceva, daca aveti intrebari, etc, sa imi scrieti pe MP. Eu aici nu voi mai citi/scrie.
Va doresc multa sanatate!
nikoniko spune:
Balanta, ce s-a intamplat? Cred ca ar fii pacat sa lipsesti topicul asta de prezenta ta
MTHFR C677 Homozigot
danezza spune:
mie imi pare tare rau ca ai luat aceasta decizie (o sa simtim tare mult lipsa ta si a sfaturilor tale). 
daca pentru tine asa e mai bine, noi te sustinem si te asteptam sa revii cand vei fi tu pregatita (stiu ca in scurt timp va veni si momentul tau pt ca il meriti).
MTHFR C677 Homozigot
in 20+
Doamne ajuta!
balanta_tm spune:
Am primit deja destule MP cu intrebarea de ce am decis sa plec de aici. Asa ca poate e bine sa va spun. Probabil ca nu o sa va placa, dar asta e.
Mie personal, care am pierdut cum am pierdut o sarcina FIV la 24 de saptamani, imi este extrem de greu sa citesc la un topic unde majoritatea a pierdut sarcini, detalii despre primele miscari ale bebelusului sau "transmisiuni in direct" din spital de dupa nastere, cu detalii amanuntite, de genul cum arata bebe la ora x, y, z, cum il alaptam, ce legatura minunata este intre mama care alapteaza si copil, etc. Desigur, astea sunt niste lucruri minunante, sublime, pe care toate am vrea sa e traim, dar din punctul meu de vedere tin de odisee, si nu se topicul de trombofilie, unde scriu de obicei fete greu incercate.
Au fost si numeroase postari care mi s-au parut f ok, de genul: "fetelor, am nascut in ziua x, la spitalul cutare, bebe a avut la nastere urmatorii parametri, suntem amandoi sanatosi si il alimentez natural".
De exemplu, in timp de musette tremura sa nu piarda iar sarcina si se roaga sa ajunga cu ea pana in 10 Oct ca sa vina dr ala bun din concediu, mi se pare nefiresc sa citesc, in cadrul aceluiasi topic, postarile altei fete despre cat de minunat este sa simta primele miscarile ale lui bebe. Eu cred ca la topicul asta ar fi trebuit pastrata o cale de mijloc. Vestile bune fac f f bine, ne incurajeaza, dar prea multe detalii despre ce face bebe in burtica sau cat de minunat este sa simti ca bebe este la pieptul tau cand il alaptezi, fac rau unor persoane.
Si sa stiti ca nu sunt singura care a pleacat de aici din motivele de genul asta.
Nu am avut nici o problema cand s-a scris aici despre TSH, diete, analize, etc. Dar cand citesc detalii de genul celor mai sus mentionate, imi dau seama ca nu am ce sa mai caut aici. E prea mult pt cat pot eu duce si nu am nici un motiv sa ma fortez.