Trombofilia, o cauza a infertilitatii -64-

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adina_28

Imi poate trimite cineva adresa de mail a doamnei U sau imi poate spune daca saptaman viitoare o gasesc la spital?

multumesc

MTHFR-ambele mutatii heterozigote, PAI 844G homozigot,Factorul XIII sub limita;2 sarcini oprite in evolutie

ai pm cu email uscatescu,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Buna fetelor,

Am primit rezultatele unor analize generale (la recoltarea carora ma plangeam ca mi-au gasit f greu vena)...Ca de obicei, am trombocitele putin crescute...m-am uitat pt a nu stiu cata oara ce inseamna trombocitele crescute...si am vazut ca inseamna tendinta catre coagulare mai rapida (pana acum nu gasisem chestia asta)...pana acum medicii mi-au zis ca trombocitele crescute usor nu au nicio legatura cu tromobofilia, desi stiu ca ele intra in procesul coagularii...Niciun medic caruia i-am aratat analizele (vreo 3 ginecologi si 2 generalisti) nu s-a gandit sa ma trimita sa ma caut...mi-a zis medicul de familie asa, de chestie, ca ma poate trimite la hematologie, desi nu reprezinta o problema mica crestere trombocitelor)...asa ca nu m-am dus...nimeni nu mi-a zis ca ar putea inseamna ca am trombofilie...Are vreuna dintre voi in mod constant trombocitele marite?

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarina01 spune:

Salut, ma poate ajuta cineva cu adresa de mail a doamnei doctor Uscatescu?
As vrea sa merg la ea, dar mai intai ii dau mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina21 spune:

Me Alex spre deosebire de tine, ale ele sunt sub limita inferioara, paradoxal asta insemnand inversul trombofiliei, tendinta de a face hemoragii, desi ultimele analize si teste imi scriu negru pe alb ca am risc crescut pt tromboze.
Ideea este ca valorile se interpreteaza in context clinic.
Doctorita mea de familie inca de la prima sarcina s-a alarmat cand a vazut valoarea mica a trombocitelor, suspectand o trombofilie.
O valoare iesita din parametri normali se pare ca indica clar o tulburare de coagulare a sangelui, ceva nu functioneaza bine.

_
FVL-heterozigot, MTHFR (A1298)-heterozigot, antitrombina III - deficit
3 sarcini oprite in evolutie: 13 s, 6 s, 9 s

Tratament pregatitor recomandat: Thrombo Ass de 100 mg - 1/zi, Magne B6 3/zi, Femibion 1 - 1/zi, Vitamina C 200 mg/zi, Ulei de peste cu vitamina D - 1/zi, Metformin - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina21 spune:

yarina activeaza-ti mesageria privata

_
FVL-heterozigot, MTHFR (A1298)-heterozigot, antitrombina III - deficit
3 sarcini oprite in evolutie: 13 s, 6 s, 9 s

Tratament pregatitor recomandat: Thrombo Ass de 100 mg - 1/zi, Magne B6 3/zi, Femibion 1 - 1/zi, Vitamina C 200 mg/zi, Ulei de peste cu vitamina D - 1/zi, Metformin - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

MeAlex , ti-am raspuns la celalalt capitol

MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Servus,

mai citesc si eu uneori acest forum pentru ca acum vreun an il urmaream zilnic.
Musette, si eu am sangerat la 5 saptamani, m-am dus la spital la urgenta fiind sigura ca o sa-l pierd. Prima sarcina o pierdusem la 8 saptamani dupa o sangerare. Dar a fost ok, am stat in pat , luam Duphaston, No-spa si multe alte pastile, vreo 15/zi! Si am mai sangerat si la 30 de saptamani iar in final nasterea a fost la termen. Nu orice sangerare e periculoasa dar daca e rosu trebuie mers urgent la medic.

Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
Alexandru Stefan 18.01.2011

Mergi la inceput

Multumesc Nikoniko, raspunsul tau e f folositor! Vorba ta, am pus lucrurile cap la cap acum...

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

Fetelor, am simtit primul ghiont!!! Tocmai terminasem de spalat vasele (la noi asta inseamna o chiuveta dubla mare si lata) si aveam burta rece (fiind chiuveta atat de mare, ca sa ajung la robinet stau cu burta lipita de chiuveta), asa ca m-am asezat la calculator, cu o mana pe burta sa o incalzesc. Si am simtit un baldabac. Tocmai ma apucasem sa analizez daca a fost sau n-a fost cum fac de obicei cand ping! un ghiont pe care l-am simtit si in palma si pe dinauntru . Acum ma bucur dar de maine cand am sa astept urmatorul ghiont ca pe-o inghetata Nirvana....Va doresc tuturor un week-end frumos !MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,

Mergi la inceput

Tonirro, ce frumos! M-ai emotionat! S-o tineti tot asa pana va vedeti tu si bebe! Sa livreze inghetata Nirvana zilnic !

pentru

Mergi la inceput