Nasterea la Arcadia - Iasi (20)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlynaB spune:

Anul asta fetitele au cam luat baieteii.....sunt mai multe la nr :d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

La multe lunite, Maria !!!

Lena - 37+

AMR un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Buna ziua si de la noi
Astazi am faost cam ocupati, dar am recuperat.
Pozici o sa pun in curand, de fapt am avut o tentativa darm-am lasat pagubasa, de cand cu bebe am uitat si cu picasa
Declaram astazi prima zi de alaptat la orizontala si e suuuper.
Cori si neu tot 1,63 am, am plecat la maternitate cu 78kg, m-am intors acasa cu 74, asta acum o saptamana, iar azi am deja 69,incepe sa-mi placa despre mine.
Burtiera deja mi-e mare.
Cat despre slabit , alaptat, acum un an am tinut o dieta care sincera sa fiu o aplic si acuma, nu trageti nu e dieta aspra si bebe are laptic, deocamdata nici colici, cred ca-i am eu
Dieta presupune sa nu amestecam legumele intr-o prima faza cu restul alimentelor. Alimentele permise sunt pe baza de proteina in prima faza, adica carne , lactate, oua si baza o reprezinta ovazul, eu folosesc tarata de ovaz, ca fulgi nu-mi plac. Inca nu o aplic ca la carte ...dar functioneaza.
Sper ca pana la botez sa fiu mai supla si sa nu stagnez.
Vazut pozicile, numai bebei frumosi

Claudia David Andrei 12 sept 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

pus pozici

Claudia David Andrei 12 sept 2011

Mergi la inceput

Claudia, super ca ai slabit atat. Bravo

Bebe David este un dulce . Iar caciulita si manusitele cu 100% perfect si 50% mam and 50% dad m-au dat gata.

Lena - 37+

AMR un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Pupicei fetelor! Numai scumpete si scumpisori avem acolo in mail.Alyna, Alexutu deja e flacau sa nu fi de ochi.Sta deja in fundulet. Doamne ca deja a trecut jumatate de an, parca nu imi vine a crede. Loredana ai o scumpa mica, sa-ti traiasca! M-am uitat si eu la pozici si am vazut-o si pe Mada pe acolo.

Citat:
Referitor la subiectele religioase mai bine nu le dezbatem pe forum ca se creeaza reticente intre noi si nu e frumos

Mada adevar graiesti!
Te tii de Pilates Mada?Adica o sa ai timp?Eu azi am robotit de dimineata.Am adus o femeie si m-a ajutat putin la curatenie generala ca nu pot face mai nimic cu gazuta. Desi e cuminte mornaie ca vrea bagata in seama sa ma joc cu ea si nu o pot refuza. Se joaca ea cat se joaca cu jucariile ei, mai pune la incercare scheme noi da tot mai icneste si nu o pot lasa singurica. Azi parca a ascultat si a facut nanita mai mult.Eu geamurile nu mai reuseam sa le spal ...azi nu imi venea sa cred ca erau toate puse la punct
Noi luni ne ducem la vaccin ca ne-au sunat azi de la cabinet.
gravidacori asa si bubulina mea chiuie mai nene cand o tin in picioare sau in fundulet.Ii place la nebunie. O tin bine de subtiori sa nu se forteze singurica desi ea ar fi pregatita ca e voinicuta.In fundulet nu prea o las mai mult de 2 minute.O mai sprijin de pernuta insa mai mult pe spate sa nu ii fie fortata coloana, si ea tot isi baga barbita in piept sa se ridice mai sus daca s-ar putea. Nici in leganut nu mai sta cu capul pe spate.Isi tine capul ridicat si isi indeasa barbita in piept, sa stea ea cat mai sus sa vada ce se intampla. Cred ca o sa devina mare afacerista ca se uita foarte atenta la TV cand sta in pat la emisiunea lui Moise Guran- Biz bazar si pe Money ChanelIn brate o tin si eu, mai mult pe sold, nu cred sa ii dauneze ca nu sta in forta pe piciorusele ei.O mai pun si pe genunchi mei sa stea in sezut insa nu pentru mult timp.In fundulet singurica imi sta putin insa se duce in fata si o apuca rasul.
Oana sanatate Mariei si multe lunite numai cu bucurii din partea ei!
claumarcoci David e un dulcel.Sa va traiasca!Si mie imi plac caciulita si manuselele. Am cautat si eu pentru bubulina multe chestioare cu mesaje ce includ cuvintele mama si tata si am gasit cateva. Pe tricouase, body, bluzite. Chiar sunt tare fainute astea cu mesaj.
M-as bucura sa puna toate mamicile de Arcadia pozici cu bebe in mailul comun.
Cred ca dupa vaccin am sa incep diversificarea cu suculet de mere, morcov si apoi cu supicile. Continui cu lapte exprimat, nu renuntam la el si sa dea cel de sus sa am ca si pana acum laptic.Nu vad acum ca nu s-ar satura insa a crescut, e voinicuta, cel putin acum la 4 luni jumate ii vin hainute de 6 luni.Are 8 kg si... si-a dublat deja greutatea de la nastere. Nu mai zic ca in curand trebuie sa trec la canita cu tortite ca isi tine singura biberonul in manute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Cori, Estelina mea de la 3 luni statea in fundulet pe picioarele mele, de la 3 luni jum se intoarcea pe burtica si inapoi pe spate, iar acum la 4 luni, daca ii dau 2 degetele in manute, le tine si se ridica singurica in fund.O mai pun intre perne in fundulet, dar nu sta f mult, cam 10 min, si cand o pun in piciorute sta teapana pe ele si face cate un pas 2.

Dada, tre sa ma tin de pilates, ca ma omaora durerile de spate(zona lombara si cervicala).E bine ca ai avut ajutor la curatenie, cont f mult.Si eu am bona care sta cu fata 5-6 ore pe zi si pot sa zic ca sunt alt OM!

Claudia, ai un baietel superb, e frumos ca o fetita si tare delicat si conturat la fata! sa va traiasca.

Eu tot ma gandesc la Iulia ca sigur o fi nascut, vad ca nu a mai dat nici un semn de viata.Azi eram in Pacurari si am vazut o mamica cu un bebe mic , coborand dintr-un taxi , iar tatal avea in mana mapa de la Arcadia, si m-am gandit ca poate o fi Iulia:))

Mamica de Estela , 24.mai 2011

Mergi la inceput

Alinuta nu a venit azi la cursul Lamaze.

Sper sa fie ok. Alinuta unde esti?

Lena - 37+

AMR un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Alinuta nu a venit azi la cursul Lamaze.

Sper sa fie ok. Alinuta unde esti?

Lena - 37+

AMR un pic

Eu ma duc luni. Nu vine cu mine?

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 35+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Claudia, e f frumusel micutul tau! Un dodolotz scump.

Oare Danyyelas ce face? A nascut?
Iulia are DPN 29.09. De ce a nascut mai devreme? Mi-a scapat ceva probabil....

Mergi la inceput