Fiv la Cluj 50

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

corivio,edennoa sa va traiasca copilasii sa fie (si sa fiti) sanatosi sa va bucurati unii de altii !

uratica ... nastere usoara ! mai ai putin!

alinuta si sara ...sunt foarte bine,doar ca dupa 4FIVuri nereusite era timpul sa ne luam o pauza binemeritata , asa ca nu am prea intrat pe forum, noroc cu cristina ca ma tine la curent cu se se mai intampla

bruni, cristina multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyette spune:

Alina
Astazi merg la ecograf si vin cu vesti, bune sper.Acum 5 saptamani am fost la eco 4D la Stamatian.....Totul era bine....si parea fetita...
Burtica a crescut, bebe misca.....
Pupici si sanatate Sarei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

corina , eden felicitari mamicilor si bun venit pe lume bebelusilor!
uratica ma rog pt tine sa fie bine si sa stea bebelina cuminte inca putin , apoi nastere usoara si refacere rapida!
liette sarcina usoara in continuare!
alina pt Sara si mamica ei!
cristina sa inteleg ca ai intrat in hora?
julia burtica ta ce face , cum sunteti?
petruta merci , eu mai am de asteptat putin! luni am programare la dr , sa vedem ce zice!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

Salutare la toata lumea.

Suntem acasa, am trecut cu bine de prima noapte. Micutzul papa bine, doarme bine si ne minunam de el in fiecare clipa. Si cind adormim visam cu el.

Eu imi revin treptat, operatia nu a fost grea, totul a decurs bine. Nu avem laptic dar este lapte praf din belsug si se pare ca ii place. Am fost foarte multumita de conditiile din spital si de personal. A fost foarte bine ca am mers pe cezariana, contractiile acelea mari din ultima saptamana au stresat bebelusul ca deja lichidul era verde. Ca sa nu mai zic ca a avut circulara de cordon care ori s a facut in ultima saptamina ori nu s a vazut la eco.

Acum o iau mai incetut, sper insa ca saptamina viitoare sa iesim la plimbare cu micutzul prin parc daca persista vremea frumoasa. Asa ii place cu masina mai ales daca ii pui muzica si il scutura frumos.

Uratica, lyette, sa aveti sarcina usoara in continuare si nastere usoara.

Corivio, multumim de urari sa te bucuri de Mada si sa ne vedem cu carucioarele in parc.

Cristina, Bruni, Petruta, pastrati va optimismul ca vine momentul la fiecare.

Alinuta pupam mamica si pe Sara.

Mamica happy de blond

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bendeljulia spune:

Buna fetele!
edennoa, corivio - felicitari!!! Ma bucur pentru voi, sa cresteti mari, cat mai putine nopti nedormite!
Si noi am fost la eco azi, vom fi cam maricei, la 30 de saptamani avem 1900 g, in rest suntem bine.
Fetelor, ati nascut cumva la GineI? Care sunt conditiile acuma? Daca aveti un pic de timp, sa-mi scrieti cateva cuvinte.

Va pup cu drag, Julia

+ 30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corivio spune:

Eu am nascut la gine 1 cu cezariana.Conditiile din blocul operator sunt foarte bune, aproape ca la spitalele private.personalul e dragut si promt.Nu trebuie sa tusesti de fiecare data.
La lauze si acolo e destul de ok, dar e un du-te vino general(eu pesonal am facut cu nervii), un circ general.Iar la alaptat cite asistente intrebi atatea pareri.
va pup .ma cheama mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

ce faceti mamicilor? ce fac bebelusii ?

uratica daca ai cum da ne ceva vesti despre tine!

restul ce mai ziceti , ce planuri aveti?
cristina cred ca e randul tau ! ce zici?

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyette spune:

brunadria
Multumesc pentru urari! Dumnezeu sa/ti dea cat mai repede copilul dorit!

Am fost la ecograf si se mentine fetita. Incep sa ma gandesc la nastere. Tare as vrea sa stiu din timp cat trebuie sa dau pentru o cezariana facuta de domnul doctor Cruciat, Ginecologie I. Sa stiu din timp si sa ma pot orienta spre altcineva, daca mi se pare prea mult. Am auzit ca 300/400 euro ar fi tariful pentru o nastere normala.
Daca puteti sa ma ajutati cu o informatie, v-as fi recunoscatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

Salut fetele.

Noi suntem bine ne obisnuim cu ciclul papa somn caca pisu si de la inceput. Mincam cam la 4 ore, noroc ca ne place lapticul praf, daca tot nu am avut natural. Ne trezim ca ceasul cu o eroare maxima de 20 minute. Scincim dupa papa, bagam pumnicul in git dar nu plingem. Suntem barbati in toata regula. De asemenea ne incordam, rigiim, horcaim uneori intocmai ca barbatii mari. Am pus deja 200 grame pe noi si nu ne lasam la nimica. Cel mai tare e cind adoarme cu o minuta in aer sus cu pumnul strins ca un campion de box. E super tare. Ne uitam la el ca la tv. Nu am mai vazut la tv nimic de cind am plecat la spital. Ceasul nu are nici o relevanta singurul orologiu e micutul si stomacelul lui. Cind bate gongul papam. Restul de activitati intre mese si pe bucati cu schimbul cu taticul. Ne bucuram de realizari de genul a face un dus bun. Normalitatea de pina acum cere eforturi si concentrare. Suntem cu taticul ca la tango, fiecare e atent unde pune piciorul ca sa iasa dansul.

In rest eu imi revin, deja nu ma mai supara defel operatia. Pot sa ma ridic si asez din abdomen fara sustinere de brate. Burtica tot scade. Mi s au dezumflat si gleznele ca erau umflate de la retentia de lichide si tratamentele intravenoase. Cu somnicul stam bine ca ma obisnuiesc sa dorm tare intre pauzele de masa si mai fur cite un pui de somn si in timpul zilei.

Muncim mult, dar e frumos si ne bucuram cind il asezam in patut mincat, curat si fericit.

Va pupam pe toata lumea si va dorim cu drag sa treceti si voi prin momentele astea magice.

Mamica happy de blond (care devine saten)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

buna ...
vai de mine edennoa...noi avem
6 luni jumate si mancam si noi cam tot asa la ore jumate ,patru
incepem asa ora 8 -22o lapte ,ora 1o un iaurt danone cu branzica de vaca 1oo gr,ora 13 2oo gr pire de legume cu carnita de pui ,ora 17 un biberon cu lapte cu doua linguri de cereale tot 22o ml,ora 2o cereale cu un fruct iar inainte de culcare o sticala de 15o laptic ....astea le mai variez mai pun cate o masa de fructe sau galbenus de ou iar intre mese roadem biscuiti ,piscoturi ,coaja de paine cate o gura ce ceai
noi suntem foarte mancaceoase ,sa nu te vada ca rontai ceva ca trebuie sa ii dai si ei
ce fel de lapte praf ii dai?
corina...timpul este foarte pretios in momentul de fata ,sa iti traiasca minunea de fata si sa papati mult sa cresteti mari si sanatosi
elena ...felicitari pt fetita ,te-ai gandit deja la un nume?
bruni...pup fata draga
uratica ...Doamne ajuta sa treci cu bine peste perioada asta grea,sunt cu gandul la voi

noi suntem bine ,mari si voinice nu mai plangocim ,cantam intr-o veselie si stam in picioare si dansam ,bineanteles sustinuta din cand in cand mai facem si cate un pas ....cred ca de acuma incepe cea mai frumoasa perioada cand deja striga dadadada si mamama si mai stiu si eu ce ,pricepe ia lucrurile in mana se invarte dupa ele ,intr-o dimineata cand sa trezit si m-am dus la ea era in fundulet in patut ...vreau sa spun ca am luat tel si am sunat toata agenda din tel ca sa dau vestea cea mare ,azi dimineata am stat vreo 1o min ca sa ii aranjez patutu tage tot ce poate inclusiv aparatorile si cearceaful

va pup dulce mamicute si gravidute ,fete cucuiete si pitici in scutece
proaspetele mamici va rog sa puuneti poze sa vedem si noi puiti mici si dragalasi

Mergi la inceput