Fiv la Cluj 50
Raspunsuri - Pagina 5
cristina3343 spune:
Buna fetele!
Edennoa,te asteptam cu vesti cand poti!
Sa fiti sanatosi si fericiti!
la toti bebelusii,copiii si toate fetele!
alinutahu spune:
am scris un mesaj lung si sa dus
corina....FELICITARI pt micuta MADALNA MARIA ,sa creasca mare si voinica ,sanatoasa si frumoasa sa va umple zilele numai de fericire
cand iti faci putn timp liber te rog sa pui cateva poze sa o vedem pe mica ,,broscuta,,
edennoa...refacere rapida ,sa ai un fecior frumos si sanatos ,te asteptam cu forte proaspete
uratica...graviduta pe ultima suta de metri
elena...ai fost la doctor ?,te simti mai bine?
brunadria...iar in concediu
cristina...prezenta ca de obicei
petruta...oare cu tine ce o fi?
noi dam o lupta continua cu dinti si cu raceala ,am renuntat la medicamente la recomandarea medicului si am luat aparat de aerosol si il folosim cu ser fizilogic de 4-5 ori pe zi cate 3-5 minute depinde cat pot sa ii tin masca pe fata ,ca rezultat a inceput nasul sa curga cea ce este foarte bune insa tusea inca persista dar nu ii mai tuse seaca ci a inceput sa se rupa ,peste o sapt mergem la control si o sa vedem cum mai departe
de multe ori imi vine sa plec in lume ,ma inebuneste atata plans dar imi trece cand saracuta mai scapa cate un MAMMMA sau TAAA
in brate nu prea mai pot sa o tin mult ca are 10 kg si ma indoi toata iar daca pun jos da tonul la plans,rabdare ,rabdare si iar rabdare
partea cea mai proasta este ca nu prea putem iesi afara din cauza aerosolului si Sara ii ,, dependenta ,, de viata de afara dar na toate is trecatoare
pup fete si pitici ,aveti grija cu vremea asta capricioasa de voi
uratica spune:
alinuta-ai grija de tine ca sa poti avea grija de micuta sara!uff..saracuta piticuta..imi dau seaman ce nervoasa e!cu atatea pe cap..sa va refaceti repejor bine si sa va incarcati bateriile la maxim!
si dap..vremea e ff schimbatoare..vineri era o caldura de stateai si in costum de baie!iar azinoapte la 4 cand imi da pitica desteptarea sa papam-NINGEA!era superb!un frig de iti inghetau chiloteii dar era ff frumos!masinuta mea era plina de zapada!iar cand mi-am trezit soata ca nu imi mai incapeam in piele de bucurie..imi zice morocanos"stii ca acum ne trebe cauciuce de iarna!"..mi-a stricat tot cheful..doar atat a putut sa zica?
hmm..pacat ca acum nu se mai vede nici urma de zapada..de fulgi..dar asta e!
eden-deja cred ca si-a tinut puiutul in brate-asa ca o asteptam cu detalii!
toata gasca de mamicute cu piticute si pitici si gasca de viitoare si actuale gravidute!
Doamne ajuta pana la capat!
+35 fetita
edennoa spune:
Buna seara. Ma numesc Alexandru. Am venit pe lume ieri la ora 15.30. Am 3,520 kg, 51 cm si sunt un baietel blond de nota 10. Mami si tati sunt bine si ma iubesc tare de tot.
naty76 spune:
buna fetelor!
bine ai venit pe lume Alexandru!!!!!!!sa cresti mare si cuminte si sa ti faci parintii fericiti.
edennoa refacere rapida.
pup restul fetelor si va doresc mult noroc!!!.
nbuna
alinutahu spune:
edennoa...felicitari pt ALEXANDRU,sa creasca mare ,frumos si sanatos iar voi sa va puteti bucura de el
uratica spune:
felicitari mami de alexandru!sa creasca mare puiutul si sa ii bucure pe parintii lui zi de zi!
Doamne ajuta pana la capat!
+35 fetita
cristina3343 spune:
Edennoa,FELICITARI,sa fiti sanatosi si fericiti!
la toata lumea si o zi frumoasa!
edennoa spune:
Suntem bine. Inca in spital. Micutzul nostru a facut icter azi e o ciupercutza galbena. Suntem pe lapte praf si vom ramine doar pe lapte praf. E super bun si hranitor.
Pupici.
mamica happy de blond
corivio spune:
Noi suntem bine, ne acomodam cu noul program (trezitul noaptea de 3 ori).Mada mananca bine , are mami lapte, crestem.
Eden-refacere rapida.FELICITARI pentru bebe ALEXANDRU!Sa creasca mare , sanatos si norocos!
Mami e cam teleghidata de somn, dar e super bine.Merita tot efortul.
Va pup pe toate si intru cand mai gasesc ragaz;suntem singure acasa, tati a trebuit sa mearga la servici iar eu ma descurc inca destul de greu cu ridicatul.