FIV 294

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Uratico ce vesti bune,ma bucur ca dolofana mica este bine,tineti-o tot asa.
Elenaraluca aici locuiesc,in Montreal si am facut 3 fivuri si un transfer de congelati.Peste o saptamina incep fiv nr.4,simt eu ca de data asta ma gravidesc Eu am un singur ovar,asta este problema.Iti doresc sa fie primul,cel norocos,ai incredere si roaga-te mult,daca Dumnezeu vrea,o sa se intimple minunea

daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

Many, mamica de Vlad si juniorul.
Eu va citesc zilnic. Sunt dependenta de forumul asta. Ma bucur sau plang alaturi de voi, traiesc si eu emotiile fetelor care sunt in focuri, chiar daca nu intervin.
Cum e la gradi? Stii ca atunci cand ai spus de gradi mi-am reamintit si eu momentele cand l-am dus pe Alex la gradi...of ce vremuri frumoase...

Cat despre mine, pe la sapte saptamani am avut o sangerare maronie de vreo trei zile, cu dureri de cap ingrozitoare. Dar au trecut...Poate din cauza stresului ca atunci incepuse anul scolar si juniorul meu deja e in perioada in care e condus de hormoni, si eu sunt depasita de situatie...Stres, ce sa mai...Acum suntem bine, poimaine intru in saptamana a 11-a, la ultima eco bebe era mai mare cu 2 zile, iar mie dr mi-a atras atentia ca m-am cam ingrasat, desi am pus "doar" 1,5 kg. In rest, iau acelasi tratament pe care l-am inceput la debutul fiv 2 si innohep 0.35. Si cred cu tarie ca asta a determinat succesul acestui fiv.

Uratica, stai cuminte si totul va fii bine
Fetelor, de Cyc mai stiti ceva?
Daca am inoportunat cu postarea mea, imi cer scuze.
Succes fetelor in focuri!!!

MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikoniko

Many, mamica de Vlad si juniorul.
Eu va citesc zilnic. Sunt dependenta de forumul asta. Ma bucur sau plang alaturi de voi, traiesc si eu emotiile fetelor care sunt in focuri, chiar daca nu intervin.
Cum e la gradi? Stii ca atunci cand ai spus de gradi mi-am reamintit si eu momentele cand l-am dus pe Alex la gradi...of ce vremuri frumoase...

Cat despre mine, pe la sapte saptamani am avut o sangerare maronie de vreo trei zile, cu dureri de cap ingrozitoare. Dar au trecut...Poate din cauza stresului ca atunci incepuse anul scolar si juniorul meu deja e in perioada in care e condus de hormoni, si eu sunt depasita de situatie...Stres, ce sa mai...Acum suntem bine, poimaine intru in saptamana a 11-a, la ultima eco bebe era mai mare cu 2 zile, iar mie dr mi-a atras atentia ca m-am cam ingrasat, desi am pus "doar" 1,5 kg. In rest, iau acelasi tratament pe care l-am inceput la debutul fiv 2 si innohep 0.35. Si cred cu tarie ca asta a determinat succesul acestui fiv.

Uratica, stai cuminte si totul va fii bine
Fetelor, de Cyc mai stiti ceva?
Daca am inoportunat cu postarea mea, imi cer scuze.
Succes fetelor in focuri!!!

MTHFR C677 Homozigot

Inoportunat auzi la ea. Eu ma bucur tare mult sa citesc vesti asa bune, ma bucur ca tu si burtica sunteti ok. Hai in limitat timpului tau mai scrie si aici cate ceva, sa nu bantui tot DC-ul dupa tine. Cred ca in curand afli si ce se ascunde in burtica, sper sa ne spui si nou.
De Cyc eu nu stiu nimic, am mai dat si eu strigare dupa ea, dar nu a raspuns.
Sa ai grija de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

neata fete frumoase!
ca sa nu mi-o iau pe coaja de la many-am intrat sa dau raportul-suntem ok..doar ca ne rupe foamea!!si seara contractiile-nu stiu de ce ma apuca numai seara..dar asta e!atata timp cat bebelina e bine-mergem inainte!

nikoniko-hihi..si daca-ti spun ca eu am pus aproape 30 de kg pe mine ce zici?si drita mea nu m-a certat deloc!din contra-mi-a zis sa nu imi fac griji atata timp cat bebelusa e bine!eu nu am avut greturi deloc-de asta m-am si ingrasat asa!insa cand am fost la eco ultima oara mi-a si zis ca nu a mai vazut de mult o asa burtica mare mare!ca mai mult am pus la burtica si sani..asa ca nu iti fa tu probleme ptr 1,5 kg!eu la 11 saptamani luasem deja 9 kg!
daniela-bravo fetita!asa te vreau-optimista!hihi..si eu vroiam tot la fel un bebelus agitat si jucaus..si uite ca e din burtica asa!deci..vorba fetelor-ai grija ce iti doresti-ca ti se poate intampla!

monule-mai e un pic..parca ma apuca pe mine emotiile!

fetele- la toate cu mic cu mare!

Doamne ajuta pana la capat!
+33 fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Dragi fete si fetite, mamici si burtici, in pregatiri sau asteptari.
Am intrat sa va pup, sa vad ce fac burticutele, fetele-n tratament de bebiceala.

Noi suntem bine, nimic nou sub soare in tarile calde...

pup in special burticile "coapte", De trim III, cele in asteptari, he he he, mai e un pic si sa vedeti ce colorata va fi viata, in toate culorile sa stiti, ca un curcubeu superb!!!!!!

pe cele-n asteptari de gravideala le pup si sa aiba bafta, uotze de calite' si sa preia stafeta, ca raman locuri libere si musai trebuiesc ocupate locurile!

pup si purticile de trimestru II, he he he, asta-i poate cea mai frumoasa perioada di sarcina, s-au mai dus emotiile, greturile ( cine a avut) si inca esti apta sa te misti in voie

Pup pe toata lumea si sa citim numai mesaje de BINE!!!!!!

si sa va inseleasca ziua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui uratica
bebe e bine-suntem o piticanie de 2300g-am recuperat ff bine-in doua saptamani am pus 600 de grame ceea ce e super ok!colul s-a mai lungit un pic,placenta grad 0,am scapat si de infectia urinara-si nu mai e risc de nastere prematura!asa ca tanti dr a zis ca vrea sa ne nastem cand era termenul initial ptr ca ii place data 11.11.2011!sa vedem acum cum evoluam in continuare!sa speram ca nu mai da piticania emotii!mai avem contractii dar mai rarut asa ca e ok!

he he he, sa vezi ce fetita de 3,5 kg faci!!!!
Bravo!!! sa fie cat mai usoara ultima luna si tu papa, daca-ti este foame...sa fie de calite: legume, fructe, nu exagera cu dulciuri, sau mai bine sa zica "pitica" ce vrea si sa-i trimita mamei o poftica...
te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

va multumesc gagici..am sa mai scriu cat mai pot (pana plec)si am sa revin cu noutati cand ies din spital
uratico eu nu prea am avut greturi ..ele au venit de vreo 2 saptamani,am o burta mare , sunt ca o balenuta, am luat 13 kg in plus si la 5 luni luasem 5 kg si dr a zis ca e mult dar eu nu am bagat-o in seama , am tinut doar cont de kg sa nu fie mai mult de 15 pana nasc..asa am avut si cu baiatul 13 in plus..contractiile mari , neregulate vin si la mine seara ..ma uit la burtica si vad cum scoate ba genunchiul , ba cotul ba se impinge , ba joaca footbal cu vezica ..
camera e pregatita , patutul il asteapta , hainutele calcate , totul e gata..am sa revin cu ultimele noutati
tin pumnii fetelor in focuri , si sa fie cu noroc VA SPUNE O GRAVIDUTA ..SA SE IA SI PE VOI

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

castellana-de cand am ramas graviduta am mancat numai sanatos!iar ceea ce inseamna dulce-nu suport!nicvci suc nu pot sa beau ca mi se pare prea dulce!de asta am si glicemia la limita inferioara!eu nu am avut greturi deloc!si m-am ingrasat mult in primele 2 luni-10 kg!ca aveam amandoi bebelasii si simteam ca inebunesc daca nu mananc!imi venea sa il strang de gat pe barbata-nmiu daca se atingea de ceva din farfuria mea!aveam impresia ca nu imi mai ajunge mie!
pup mama sefa castellana si castellan micut!

monule-hihi..si la min e isi scoate vcand o manuta,cand un genunchi,cand funduletul la vedere!si eu am burtica ff mare!in schimb eu am pus aproape 30 de kg pe mine!dar nu ma intereseaza-bebelusa sa fie bine-ca remedii ptr slabit gasesc eu dupa ce nasc!hihi..ceea ce imi place cel mai mult e cand se enerveaza pitica si zboara burtica mea in toate partile!

Doamne ajuta pana la capat!
+33 fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulicagar spune:

imi vin lacrimile de ficare data cand povestiti despre bebelusii vostri din burtica.imi doresc atat de mult sa traiesc si eu aceste momente atat de speciale.eu sunt la primul fiv,la giulesti cu prof.marinescu ,am dosar aprobat in subprogramul ms.ne chinuim de vreo 6 ani cu infertilitatea(tr.infundate).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaraluca spune:

Bubulicagar mi-ai luat vb din gura.si mie imi dau lacrimile cand aud de bebeii din burtici dar poate va venii soarele si pe strada noastra.tu cand incepi stimularea?eu deja ma injectez.si eu ma chinui de 7 ani si sper ca de data asta sa fie bine!

Mergi la inceput