FIV 294

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

progesteronul sub 1 trebuie sa iasa

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaraluca spune:

Monaramona tu ai facut fiv?ai reusit?sau acum faci?unde?cam multe intrebari nu?sincer incerc sa va cunosc pe toate ,sa aflu si eu mai multe de aici.sper ca nu va suparati ca va intreb care ce si cum a facut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta7 spune:

Buna dimineata,
Fetelor va rog puteti sa-mi spuneti si mie daca AMH-ul se face in orice zi de CM? Ma intereseaza pt o prietena. Eu stiam ca se poate, dar ea acum face si tratament cu duphaston si medrol dupa ovulatie, timp de 10 zile.Eu cand l-am facut a fozt ziua 3 de CM, nu l-am facut in alta zi. Daca il face zilele acestea oare tratamentul influenteaza analiza???
Va multumesc.
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

imi permit sa raspund eu pt ca Monaramona poate intra mai rar pt ca e gravidutasi trebuie sa nasca nu mai are mult si da a facut fivca noi toate de aici de fapt
nu ne suparam si noi tot aici am invatat una de la alta
pupyy

Citat:
citat din mesajul lui elenaraluca

Monaramona tu ai facut fiv?ai reusit?sau acum faci?unde?cam multe intrebari nu?sincer incerc sa va cunosc pe toate ,sa aflu si eu mai multe de aici.sper ca nu va suparati ca va intreb care ce si cum a facut!

poze Tudor

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

multumesc angi draga de ajutor.intradevar intru mai rar..incerc macar o data pe zi ..am fost si eu o aspiranta ca voi toate, am facut fiv la sibiu , la polisano si am avut 44 de ovule ..jumate le-am donat si uite ca D-zeu m-a rasplatit cu o burtica care o voi da jos pe data de 10..am fost azi si am programat cezariana..asta daca totul e bine pana luni cand ma mai duc la dr..daca e ceva suspect il scoatem saptamana viitoare
nu ma supar ..puteti intreba orice ..asa am primit si eu ajutor la randul meu, de aceea suntem aici sa intrebam , sa ne spunem pasul si sa ne bucuram de fiecare reusita
eu am avut un AS in maneca ...mai am un baiat de 14 ani facut natural dar dupa aceea am avut 2 extrauterine si nu mai am trompe asa ca ptr bebe 2 a trebuit fiv
va pup si va doresc toate cele bune

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

ooooo...Monaramona...abia astept sa scot motateleasta de incurajare asa..mamica scumpa

poze Tudor

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Si eu care ma gandeam ca vreau sa vad pe aici un beta mareeeeeee ca prea este tacere si cand am citit postul Monei m-au apucat emotiile, da rau de tot, pana la lacrimi. Acum doi ani si eu pregateam pe vremea asta, bagajul de spital, il faceam si desfaceam, mai pipaiam cate ceva si tot asa.
Mona draga mea, iti doresc ca bebe sa stea atat cat trebuie sa fie ok cu el si cu tine. Pup burtica draga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Frumusica iar nu a dat nici un semn de viata. Stie cineva ceva de ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Frumusica iar nu a dat nici un semn de viata. Stie cineva ceva de ea?

mami de Vlad (29.10.2009)
Multumesc Doamne!

exact la ea m-am gindit si eu acum cind am intrat,hai Frumusico cu raportul

daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Mona a mai ramas asa de putin,intr-adevar Dumnezeu te-a rasplatit,iti doresc de pe acum nastere usoara,refacere rapida si te astept aici sa ne povestesti despre minunea ta.
Elenaraluca cum e,ai inceput injectarea? Bafta multa

daniela

Mergi la inceput