FIV 294
Raspunsuri - Pagina 25
elenaraluca spune:
Vi sa intamplat sa aveti febra si sa va fie rau dupa ET?cu tot antibioticul care mi la dat parca simt sa fac febra si imi e rau,de abea stau in picioare.
mariuca83 spune:
ELENA
eu nu am avut febra si nici rau nu m-am simtit.
Ar fi bine sa suni medicul sa intrebi sau sa mergi sa te vada. Antibiotic pt ce ti-a dat?
Te pup ai grija de voi
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elenaraluca Vi sa intamplat sa aveti febra si sa va fie rau dupa ET?cu tot antibioticul care mi la dat parca simt sa fac febra si imi e rau,de abea stau in picioare. |
Banuiesc ca antibiotic ai primit dupa punctie ptr. a preveni infectia. Febra nu este ok, mai bine o monitoruzezi si daca trece de 38 sa suni dr. Dar antibiotic ptr. cate zile ai primit? Bafta multa
elenaraluca spune:
Mi-a dat doxiciclina dupa punctie pt 5 zile,2 pe zi.febra nu arata la termometru dar simt niste usoare frisoane in corp si o usoara senzatie de voma.cred ca e hiperstimulare ca altfel nu imi explic.
loretta76 spune:
citat din mesajul lui elenaraluca Vi sa intamplat sa aveti febra si sa va fie rau dupa ET?cu tot antibioticul care mi la dat parca simt sa fac febra si imi e rau,de abea stau in picioare. |
Si eu am facut febra la unul dintre fiv-uri(inclusiv cu frisoane groaznice), dar dr. mi-a spus ca daca e pana in 38 nu este f.grav, sa sun doar daca e peste 38. Insa nu a tinut f.mult, mi-a scazut relativ repede. Monitorizeaz-o, eventual suna doctorul.
elenaraluca spune:
loretta senzatii de voma ai avut?tu ai reusit fivul?cand vad ca imi vine sa vomit si ma doare capul parca deja ma simt gravidadar stiu ca nu are cum sa fie asa repede.
aristica spune:
daniela am vazut ca maine dai startul. Sa fie ultimul pe care-l faci, apoi sa planifici botezul. Cum e tatal tau?
bruni salutari din inima
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
loretta76 spune:
citat din mesajul lui elenaraluca loretta senzatii de voma ai avut?tu ai reusit fivul?cand vad ca imi vine sa vomit si ma doare capul parca deja ma simt gravidadar stiu ca nu are cum sa fie asa repede. |
Am avut si eu usoare senzatii de voma care treceau cu lamaie. Din pacate, fiv-ul nu a fost reusit. Poate de la altceva ti se trag toate(raceala sau de la medicatie). Suna mai bine doctorul cu care ai facut fiv. Iti doresc sa fie totul bine pana la capat!!!!!
many_bani spune:
Elena daca ai facut hiperstimulare este bine sa te hidratezi bine, sa mananci fructe proaspete si multe proteine. Este bine ca nu ai febra. Incearca sa fii un pic mai relaxata, stiu este greu insa nu te ajuta la nimic panica.
Aristica pupam fata. Dupa ce vii de la echo. pe 20. oct. sa intri si aici sa ne spui cati bbei sunt la purtatoare sa nu te vanam pe la alte subiecte.
Daniela Doamne ajuta