FIV 294

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mahaui
..adevarul este ca citindu-va pe voi zilnic parca imi vine pofta si de intepat

La illaha ila' Allah Mohamed rassul Allah!
4 Laparoscopii !
3 Fiv-uri nereusite!
Sper ca fiv 4 sa fie cu noroc!

ti-am spus eu,hai ca esti pe calea cea buna,mai ai putin

daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Mahaui oriunde il faci sper sa fie cel norocos. BAfta multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mahaui spune:

Ai avut mare dreptate Daniela
Many sa fie la toata lumea,poate peste cateva luni ne intrecem in burtici pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameline spune:

Buna seara fetelor, sunt noua pe forum dar numai la scris ca de citit va citesc de aproximativ un an.Am inceput pregatirile pt al 3-lea fiv. Vreau sa va povestesc si eu lupta mea cu infertilitatea, daca ma primiti intre voi.Va pup,voi reveni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mahaui spune:

Cameline esti bine venita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna dimineata gagici frumoase!!!!!
Am citit cu emotie fiecare mesaj al vostru, sa fiti binecuvantate cu rezultate pozitive, este inaltator.
Vreau sa intaresc un pic cele spuse de Many, o mamica mult incercata in lupta cu infertilitatea, care isi dedica clipe pretioase de a vb cu noi, cu voi aici. SA NU ABANDONATI!!!! Nu se stie clar ce si cum influenteaza, care este metoda optima, care este dieta minune, tratamentul datator de viata noua, pentru mine cel mai greu este suportat este stresul, presiune psihica, restul... daca trebuia sa ma injectez in cap o faceam.... Dar asta ne face mai puternice si mai pregatite pentru viitor.
Daniela, merci ca ai adus vorba, DA, cred ca un regim de viata adecvat, fara prea multe chimicale in viata noastra ajuta.
Mie la primul FIV mi-au facut capul mare cu dieta( fara mancare procesata, semipreparata), putin si bun, proaspat si cat mai fresh, multe legume, fructe. Ce spui tu cu apa calda bauta, este traditie asiatica, este pentru a usura digestia ( apa rece solidifica mancarea tocmai ajunsa in stomac, colonul este cel ce "sufera" cel mai mult, explicatia este dupa mai complicata), lamaia "topeste" grasimile de pa vasele de sange.
O atentionare deosebita a fost in ceea ce privesc ceaiurile, aici este traditie mare, maxim o cescuta pe zi, nu se stie ce interferenta are cu tratamentul... bla bla...
Dupa ET mi-au dat o lista, in care erau reguli de igiena, de viata.
Am sa le caut si daca vreti le mai postez, ajuta poate fetele noi, reimprospateaza memoria celorlalte.

fetelor nici un efort nu e prea mare, e ca pe timpul lui C cu intrerea la fac, dupa ce intrai iti dadeai seama ca era cel mai simplu examen din ce avea sa vina

"culegeti" si voi toate informatiile, aici gasiti o mana de veterane inimoase care mai de care mai sfatoase, multa incredere in dr ( asta este crucial) credinta ca reusiti, multa sustinere acasa, sot intelegator si rabdator ( schimbarile hormonale si stresul ne face nervii plimbareti in lift sus-jos)

va pup si bafta maxima tuturor, noilor venite sa aiba reusite si sedere scurta pe aici la aspirante, sa revina ca mamici sfatoase cu experienta .

pup toata gasca si caut lista de care am vb.

floricele pentru fete!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cameline

Buna seara fetelor, sunt noua pe forum dar numai la scris ca de citit va citesc de aproximativ un an.Am inceput pregatirile pt al 3-lea fiv. Vreau sa va povestesc si eu lupta mea cu infertilitatea, daca ma primiti intre voi.Va pup,voi reveni.

Bine ai venit si sedere cat mai scurta. Ma bucur ca dupa un an de cititi, ai si scris.
Mesajele tale sunt moderate si noi nu le vedem in timp
real, asa ca scrie repejor 10-12 mesaje sa scapi de moderare si ne pove de tine
Bafta la FIV 4, ai dat startul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaraluca spune:

Cameline povesteste-ne .abea asteptam sa mai auzim o poveste!pup.
Fetelor cam la cate zile dupa punctie se face ET?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

neata!ne-am trezit si noi-nu de alta dar ne rupe iara foamea!

na..am scris o gramada si mi s-a sters mesajul!ma dispera!

fetele ce sunt in focuri sau asteapta ptr a fi in focuri..noi nu va povestim despre bebelasii nostri ptr a va intrista-ci ptr a va determina sa continuati lupta!voi ziceati de 5-7 ani de incercari..eu am reusit dupa 12 ani si sunt fete care au reusit dupa 20 de ani!ceea ce e important e sa nu va pierdeti speranta!ptr ca sacrificiile pe care le faceti acum va vor fi rasplatite din plin! si bafta!

daniela-si eu sunt de acord cu mancarea sanatoasa!eu inainte de fiv,in timpul dar mai ales dupa transfer am papat numai sanatos-fructe,legume,supite,mancare gatita fara chimicale etc..insa iti zic de pe-acum ca nu toate fructele si legumele sunt bune in sarcina-mai ales in primul trimestru!eu te pregatesc ptr ca imediat vii cu vestea cea mare!

mamici de pitici-

no fetele..ma duc sa balotez ceva ca deja asta mica ma ia la suturi!

Doamne ajuta pana la capat!
+34 fetita

ups..uitasem sa schimb semnatura si daniela e geana pe mine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elenaraluca

Cameline povesteste-ne .abea asteptam sa mai auzim o poveste!pup.
Fetelor cam la cate zile dupa punctie se face ET?

Depinde daca mergi pe embrioni de 3-5 zile sau blasto.

Eu am facut transfer cu embrioni de ziua a 3-a.
Nu ai discutat la clinica, ei cum agreaza?

Mergi la inceput