Anvelope iarna

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Avem de anul trecut cumparate noi, michelin alpin nu-s cum!Viseaza sotu' si la jante de aluminiu, dar avand in vedere ca este vreo 400 de lei una, mai are de asteptat!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

De unde ai gasit? E si cu montaj? Intrebarea mea era pentru Ali.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

gata, am comandat si am platit deja la dealer-ul Renault pentru Symbol-ul care trebuie sa vina. Anvelope Fulda, 250 Ron buacata.
Sotzul inca nu s-a decis ce sa ia pt. Logan, ar fi vrut si el Fulda, dar nu aveau. Era disponibil Motrio (cica sant facute dupa licenta Continental) si Cormoran, dar n-a vrut...

Ingrid si Cristi 8 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Androix, erau fara montaj ca le le livreaza acasa.Poate costa mai putin pentru ca sunt 175/65R14.
site-ul este www.anvelopeauto.net Este si un tip care sta online si poti sa-l intrebi ce te intreseaza.

Daca nu am voie sa pun adresa, rog moderatorul sa-l stearga si atunci iti trimit un mesaj privat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Va rog, stiti undeva unde se specifica (oficial) cati mm trebuie sa aiba profilul cauciucului (in adancime?)
Intreb pentru ca se speculeaza ca, dupa ce au vandut SH tone de cauciucuri, acum cica nu prea ar mai fi bune, ca n-au adancimea profilului de nu stiu cat.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ali, multumesc, da e vorba de dimensiune sunt mai mici decat ce-mi trebuie mie si gaseam numai de la 300 de lei bucata in sus. Ultima data a gasit sotul meu cu 300 de lei undeva la pitesti, la reducere dar tot fara montaj si nici nu l-a mai interesat si de livrare.

Gata, m-am echipat! Am luat BF goodrich, linia a doua de la michelin cu 236+20 montajul. Mi-a mai picat si-o neprevazuta ca mi s-a prajit bateria chiar in usa service-ului, ce noroc chior pe mine. Si a mai fost si aia 200 de lei. Acum poate nu da zapada sa vedeti ce ma oftic Ca la cum arata vremea pana acum sunt sanse la o iarna uscata si calda.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput