Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Lauri ca, merci de lamurire acum am intels ce li se umfla.

Crissy si noi am renuntat la carnea pe pui din comert, trimite mama de acasa crescuti de ea, sau luam curcan sau aripi de pui- rar. Asta dupa ce am auzit de la o tipa ca a fost cu fetita la medic ca avea menstruatie la 4 ani si cica medicul i-a spus ca de la hormonii din carnea de pui- manca zilnic pui si cam atat. Eu m-am ingrozit. Asa o fi, oricum bun nu e.

Pupam, sa aveti o zi buna, Berti doarme, eu caut ceva sa-mi schimb nuanta parului ca am citit al Cris si mi s-a facut si mie pofta. Stie cineva unde gasesc sampon colorant gri de la Kallos. Sunt vopsita blond si as vrea sa-i dau o nuanta de gri. Sigur luna asta nu ajung la coafor sa ma vopsesc, m-am tuns zilele trezute si acum avem buget de medici- gineco, ca n-am mai ajunj de dupa nastere, stomato ca mi s-a rupt o bucatica idn dinte si pentru rinichi cu baieteii.
Asa, stie cine in ce perioada a ciclului menstrual e bine sa se recolteze pentru papanicolau? parca exista o regula.

Astept sa se trezeasca albert si plecam spre gradi sa-l recuperam pe teo si apoi in parc un pic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Problema cea mai mare a puiului sunt hormonii de crestere, care evident ne afecteaza si pe noi, pe copii nici nu mai zic, pubertatea precoce fiind puternic influentata de acesti hormoni. Eu de aia prefer sa nu-i dau lui V carne decat sa-i dau din asta din comert. Ii dau numai ce gasesc pe la tara, sau mai merge sotul duminica in piata si mai gaseste cate o babuta/mosulica cu o oratanie mica.

Laurica, pustiul meu e s el din categoria urlaciosilor, dar intr-un magazin mare nu vad cu ce deranjeaza pe cei din jur, off, unele babe sunt asa sensibile!, dar nici pe mine nu ma impresioneaza si imi las copilul sa se manifeste, imi plac copiii extrovertiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Btz ovi, stiu ca e o folie care se aplica peste geam, daca se sparge geamul raman bucatile lipite pe folie, na, ca nu-mi vine acum sa explic mai bine si nii nu-mi amintesc cum o cheama. Si noi vrem sa luam candva. Cred ca pe langa magneziu tre sa iau si ceva pentru memorie ca de la oboseala uit si uit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

CRISTEO vaiii,m-ai salvat.Ma duc chiar diseara in Bricolaje,poate gasesc.Dar oare gasesc si ceva pt stapanirea unui copil caruia ii place sa bata in orice?Dr de fam mi-a zis in gluma "sa-i cer un autograf acum,caci la cum se prezinta,Paul va fi un mare tobosar si vreau sa ma laud la batranete":)))

BUMBLE si eu i-am "scapat" din greseala cateva bucati de piept de pui din comert,dar mi-am zis sa nu se mai repete.Am vita de la unchiul meu,e crescuta cu furaje naturale (gen fân) si prefer sa-l "indop" numai cu vita,dar de pui nu ma mai ating nici eu.
Eu in piata nu gasesc gaini de vanzare din pacate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Gata,am rezolvat si cu programarea la gineco

Eu mai urasc sa aud "vaii inca ii dai tita??ce rusineee,e deja baiat mare,ar trebui intarcat,e tare rusinos sa pape tita,o sa rada fetele de el".Pai de ce sa fie rusinos ca alaptez,chiar daca are un an?Sa inteleg ca la o luna ,3,5 nu e o rusine fata de acum nu?Si ce fete sa rada de el?Alea de 18 ani?Chiar nu pricep sensul cuvintelor astora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauri_ca

Citat:
citat din mesajul lui crissteo
Si tot mama lu copilu minune, care saracu n-are nici o vina, zice ia uite ii e pofta de bere, dati-i bere ca nu stiu ce se intampla la baieti daca nu le dai. Eu n-am auzit pana acum asta, n-am inteles ce zice dar i-am spus ca sunt convinsa ca ea i-a dat copilului si ca eu nu vreau sa-i fac rau copilului meu. Vreti sa stiti rezultatul, am plecat, si-a bagat degetul in pahar si i-a dat lui Berti sa guste. Si atat, am stricat vecinatatea. Am rugat-o pe mama sa restrictioneze accesul cat sunt eu, ca eu nu stiu sa reactionez prea bine la degete inmuiate in bere.
Si a fost liniste, am scapat de sfaturi si comparatii.

Berti (august 2010) si Teo (aprilie 2007)

Cica daca poftesc li se umfla outele . Na ca eu nu i-am dat la al meu tot ce-a poftit si nu i s-a umflat nimic.
Zau daca inteleg femeile astea, daca era vreo baba mai ziceam, dar femei tinere, chiar asculta si cred toate babismele si superstitiile astea.
Vineri am fost cu Stefi l-a cumparaturi si o apucase tipatul in magazin, tipa asa tare si ascutit, si s-au apucat babele sa-i atraga atentia ca nu-i frumos sa tipe, vai ce urat... Bine observatiile ma vizau pe mine ca nu-i puneam calus la gura sa taca. Le-am ignorat total si am lasat copilul sa tipe, era doar o joaca pt. ea.

mamica de cavaler Radu 11.09.2002 si printesa Stefi 09.08.2010

MERSI CA M-AI FACUT SA RAD CU POFTA DE DIMINEATA...

doamne da-le minte celor care n-au...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

CRISTEO vaiii,m-ai salvat.Ma duc chiar diseara in Bricolaje,poate gasesc.Dar oare gasesc si ceva pt stapanirea unui copil caruia ii place sa bata in orice?Dr de fam mi-a zis in gluma "sa-i cer un autograf acum,caci la cum se prezinta,Paul va fi un mare tobosar si vreau sa ma laud la batranete":)))

tu fetelor, va ador...imi inseninati ziua...deja ma simt mult mai bine cand va citesc...

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Gata,am rezolvat si cu programarea la gineco

Eu mai urasc sa aud "vaii inca ii dai tita??ce rusineee,e deja baiat mare,ar trebui intarcat,e tare rusinos sa pape tita,o sa rada fetele de el".Pai de ce sa fie rusinos ca alaptez,chiar daca are un an?Sa inteleg ca la o luna ,3,5 nu e o rusine fata de acum nu?Si ce fete sa rada de el?Alea de 18 ani?Chiar nu pricep sensul cuvintelor astora

da, si mie mi se spune des asta...da pe unde intra, p'acolo si iasa...

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Salutare.
Eu sunt ingrijorata ca Raul vb prea mult. Nu am auzit nici un copil care sa dea atata din gura. Incontinuu povesteste. Daca nu are cu cine, isi duce manuta la ureche si vb la telef. Si cum ii iese cineva in cale (strain sau cunoscut- nu are importanta), cum se apuca de turuit. Nu prea cred ca e ok. Am uitat sa intreb pediatra. Ma gandeam sa mergem la un control la neuro. Daca acum face asa, ce ma fac cu el, cand incep intrebarile? Sau cand se va apuca de povestit la straini ce e in casa la noi? Lumea se distreaza tare de el, inca nu am vazut om care sa nu zambeasca cand il aude, dar o fi normal sa vb atata?
Ieri am citit, dar nu am apucat sa termin articolul, ca nu e chiar ok sa-i dai copilului numai mancare bio. Adica organismul tb sa se obisnuiasca cu orice. Chiar imi pare rau ca nu am apucat sa citesc mai mult, dar eram la Ramona Vlas si numai ce mi-am aruncat ochii prin revista.
Cat despre pb hormonale, vreau sa va spun ca nepotelei mele i-au crescut un pic sanii la 6 luni, inca nu era diversificata, deci nu are legatura neaparat cu carnea de pui. O avea si ea contributia ei, dar cred ca sunt si alte cauze.
Eu ii dau lui Raul sa manance aproape orice. Pana la 2 ani e interzisa carnea de porc si ciupercile. Nu-i mai fac mancare separat pt el. E adevarat ca sare e mult mai putina decat eram noi obisnuiti si piperul lipseste cu desavarsire, dar in rest mancam impreuna.
Certatul copiilor. Eu nu stiu daca se poate creste un copil fara nu si nu-i voie. Eu nu am reusit. Bine, cand ii spun eu, nu are nici un efect, dar cand ii spune taica-sau e lege . Cu bataia nu sunt de acord sub nici o forma. Oricum nu cred ca sunt la varsta la care sa te poti intelege cu ei cu frumosul, deci mi-a ramas doar NU- cam degeaba.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

sa dau si eu buna dimineata...

multu de cafea...delicioasa...

crispro, il pup tare pe Vladut...ai baiat istet, mami...

crissy, m-ai facut sa vreau reteta de gogo...

rodi, vazut pozicile...ce va invidieeeeeeeeeeezzzz...vreau si eu sa stau la mareeeeeeeeeee....pupam fetele frumoasele...

mai fetelor, cu puii aveti mare dreptate...da io ca si Crisu, doar din comert mananc, ca nu-mi plac aia de casa...la copii le dau si de casa si din comert...da cred ca mai bine renunt la ala din comert...

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput